Strakke en warme keuken met notenhout

strakke warme keuken
Landelijke keuken greeploos

Strakke en toch warme landelijke keuken met notenhout

Notenhout is in de keukenwereld een echte trend. Het natuurlijke materiaal wordt gezien als sfeervol, gezellig en stijlvol. In combinatie met het koelere karakter van het Dekton blad, dat de keuken weer een clean en functioneel karakter geeft, zorgt dit voor de warme noot in deze prachtige keuken.

strakke warme keuken
strakke warme keuken
strakke warme keuken

Maar wat zegt u van de prachtige koperkleurige elementen in deze keuken? Deze kleur is al een tijdje erg populier om te gebruiken in keukens en combineert mooi met natuurlijke materialen en de kleuren wit, grijs en zwart. Een koperen kraan met spoelbak maakt uw keuken helemaal af. Koper in de keuken is helemaal HOT! Tevens ziet u de koperkleur terug in de oven en stoomoven van het prachtige merk Bertazonni.

strakke warme keuken
strakke warme keuken
strakke warme keuken

Het ontwerp van de downdraft past dankzij de moderne en functionele uitstraling perfect in deze keuken. De strakke, greeploze fronten en het dekton werkblad zorgen voor de luxe uitstraling van deze prachtige moderne keuken.

strakke warme keuken
strakke warme keuken
strakke warme keuken

Vraag nu vrijblijvend een adviesgesprek aan


 

“Na een verbouwing wilden Femke en Jan het idee voor een nieuwe keuken goed aanpakken: niet na verloop van tijd weer een nieuwe keuken moeten aanschaffen, maar kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Hun oude, crêmekleurige keuken met bewerkte frontjes lieten ze door Kral Keukens vervangen met een strak landelijk exemplaar in de vorm van een greeploze landelijk moderne massief houten keuken. Helemaal passend bij de rest van de woning.”

 

- Femke en Jan uit Westerbork

 

“Johan en team Kral echt super bedankt!

De keuken is prachtig en zeer deskundig geplaatst door de monteurs. Wat een vakmannen zijn dat….

Nu nog even afstijlen met een leuk rek aan de muur en wat leuke deco, dan is hij helemaal af en echt super gaaf geworden.

Ik ben zeer blij dat ik 4 uur in de auto gestapt ben om naar het hoge noorden te rijden. Hier zie ik dit gewoon niet. Zo robuust met dit mooie eiken.."

 

- Zeker een zeer tevreden klant…xx

 

“Wij hebben een keuken van Kral keukens en daar zijn we alle dagen nog steeds heel blij mee! Ik kan het zeker iedereen aanraden om naar Kral keukens te gaan!”

 

- Riena

 

“Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken van Kral Keukens. Hij is prachtig en zeer vakkundig en precies gemaakt, alles klopt. Ze hebben goed meegedacht om al onze wensen te verwezenlijken.”

 

- Jane

 

“Super mooie keukens! Mijn droomkeuken gekocht! ♡ Wat een mooie winkel, beveel het zeker aan!!”

 

- Mandy

 

“Ga gewoon eens kijken en je bent verkocht!”

 

- Lucia


 

“Wat zijn ze weer mooi hè, die keukens van Kral. De degelijkheid straalt er vanaf.”

 

- Joop

 

“Super mooie keuken geplaatst hier!! Goede service en netjes gewerkt. Iedere dag weer een feestje om de keuken binnen te lopen."

 

- Stephanie

 

“Ze hebben onze droom waar gemaakt. De keuken is het pareltje van onze woning geworden, net zoals wij wilden. Alles netjes geregeld en gemaakt. Kral Keukens en interieur raad ik iedereen aan!”

 

-Christine

 

“Ontzettend blij met onze prachtige keuken. Heel netjes en vlot gemonteerd."

 

-Janien