Spannende en persoonlijke keuken met veel warmte

houten keuken 3

Deze eiken houten keuken valt op door de verschillende gedaantes van de fronten. De hoge kasten zijn wit gespoten en hebben een V-groef en worden gecombineerd met een eiken geschuurd kookeiland, terwijl het spoelgedeelte zwart gebeitst is.

spannende en persoonlijke keuken
Landelijke keuken

Als je voor een kookeiland met zitgedeelte kiest, creëer je extra gezelligheid in de keuken. Hier zorgt de keuken voor een vloeiende overgang tussen de keuken en de woonruimte. De keuken nodigt mensen uit om plaats te nemen aan de bar; het kookeiland is voorzien van een wijnkast. Vrienden en familie kunnen gezellig aan het kookeiland plaatsnemen wanneer je het eten aan het voorbereiden bent en direct genieten van een heerlijk koel wijntje, dat wordt bewaard in de wijnkast. Voor het blad op het kookeiland is gekozen voor Duits hardsteen, Jura Gelb.

spannende en persoonlijke keuken
Landelijke keuken

De keukenkastenwand is een stijlvolle oplossing voor meer opbergruimte in de keuken. Je kunt in diverse hoge kasten veel keukengerei, serviesgoed en voorraad kwijt, het is tevens een mooie manier om je keukenapparatuur netjes in te bouwen.

spannende en persoonlijke keuken
spannende en persoonlijke keuken

Het spoelgedeelte bestaat uit een rechte opstelling met veel werkruimte en voldoende opbergruimte. Je kunt gemakkelijk met meerdere mensen tegelijk bezig zijn in de keuken. In het spoelgedeelte is gekozen voor een granieten werkblad met een bekapte voorzijde. Met verrassende combinaties creëer je een spannende en persoonlijke keuken met veel warmte.

spannende en persoonlijke keuken
spannende en persoonlijke keuken
spannende en persoonlijke keuken
deco

Vraag nu vrijblijvend een adviesgesprek aan


 

“Na een verbouwing wilden Femke en Jan het idee voor een nieuwe keuken goed aanpakken: niet na verloop van tijd weer een nieuwe keuken moeten aanschaffen, maar kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Hun oude, crêmekleurige keuken met bewerkte frontjes lieten ze door Kral Keukens vervangen met een strak landelijk exemplaar in de vorm van een greeploze landelijk moderne massief houten keuken. Helemaal passend bij de rest van de woning.”

 

- Femke en Jan uit Westerbork

 

“Johan en team Kral echt super bedankt!

De keuken is prachtig en zeer deskundig geplaatst door de monteurs. Wat een vakmannen zijn dat….

Nu nog even afstijlen met een leuk rek aan de muur en wat leuke deco, dan is hij helemaal af en echt super gaaf geworden.

Ik ben zeer blij dat ik 4 uur in de auto gestapt ben om naar het hoge noorden te rijden. Hier zie ik dit gewoon niet. Zo robuust met dit mooie eiken.."

 

- Zeker een zeer tevreden klant…xx

 

“Wij hebben een keuken van Kral keukens en daar zijn we alle dagen nog steeds heel blij mee! Ik kan het zeker iedereen aanraden om naar Kral keukens te gaan!”

 

- Riena

 

“Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken van Kral Keukens. Hij is prachtig en zeer vakkundig en precies gemaakt, alles klopt. Ze hebben goed meegedacht om al onze wensen te verwezenlijken.”

 

- Jane

 

“Super mooie keukens! Mijn droomkeuken gekocht! ♡ Wat een mooie winkel, beveel het zeker aan!!”

 

- Mandy

 

“Ga gewoon eens kijken en je bent verkocht!”

 

- Lucia


 

“Wat zijn ze weer mooi hè, die keukens van Kral. De degelijkheid straalt er vanaf.”

 

- Joop

 

“Super mooie keuken geplaatst hier!! Goede service en netjes gewerkt. Iedere dag weer een feestje om de keuken binnen te lopen."

 

- Stephanie

 

“Ze hebben onze droom waar gemaakt. De keuken is het pareltje van onze woning geworden, net zoals wij wilden. Alles netjes geregeld en gemaakt. Kral Keukens en interieur raad ik iedereen aan!”

 

-Christine

 

“Ontzettend blij met onze prachtige keuken. Heel netjes en vlot gemonteerd."

 

-Janien