Open keuken met stoer spoeleiland

Van handgemaakte kasten tot rustieke tegels bij het fornuis; de eikenhouten keuken in Groningen (NL) is een landelijke droom met robuuste uitstraling.

Open keuken

Oude en krachtige stijl

Deze stoere keuken met eiland staat in het huis van de familie Prins in Noordbroek (NL). “We wilden graag een keuken in een oude, landelijke stijl zoals de ouderwetse arbeiderswoningen die je wel vaker ziet in kleinere dorpen”, zegt Bernie Prins. Hun interieurstyliste bracht hen in contact met Kral Keukens, waar ze in de showroom meteen verliefd werden op een eiken keuken. “De monteur heeft alles supernetjes afgewerkt.” De ingebouwde kasten in licht vergrijsd eikenhout met stalen grepen vullen de hele ruimte met een warme en krachtige uitstraling.

Open keuken
Open keuken
Open keuken

Op maat gemaakt

“Alles in de keuken hebben we op maat gemaakt, alleen de Amerikaanse koelkast had de familie al”, vertelt Johan Kral van Kral Keukens. De combinatie van hout en staal geeft de keuken veel ruimte en een stoer gevoel, maar ook de zwarte tegels bij het fornuis van Lofra passen mooi bij het geheel. “Het bekapte keukeneiland met spoelbak en de schouw erachter is echt de blikvanger van de keuken.” Met de aangeleverde barkrukken door Kral is de keuken helemaal het gezellige kook- en zitgedeelte in huis.

Open keuken
Open keuken
Open keuken

Specificaties

  • Kasten en grepen: licht vergrijsd eikenhout met stalen grepen van ProdInter
  • Werkbladen: graniet met aan de voorzijde Belgisch gekapt hardsteen van Marbo Natuursteen
  • Kranen: Quooker Combi
  • Apparatuur: gasfornuis met dubbele oven van Lofra
Open keuken
Open keuken
Open keuken
Open keuken
Open keuken
Open keuken

Vraag nu vrijblijvend een adviesgesprek aan


 

“Na een verbouwing wilden Femke en Jan het idee voor een nieuwe keuken goed aanpakken: niet na verloop van tijd weer een nieuwe keuken moeten aanschaffen, maar kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Hun oude, crêmekleurige keuken met bewerkte frontjes lieten ze door Kral Keukens vervangen met een strak landelijk exemplaar in de vorm van een greeploze landelijk moderne massief houten keuken. Helemaal passend bij de rest van de woning.”

 

- Femke en Jan uit Westerbork

 

“Johan en team Kral echt super bedankt!

De keuken is prachtig en zeer deskundig geplaatst door de monteurs. Wat een vakmannen zijn dat….

Nu nog even afstijlen met een leuk rek aan de muur en wat leuke deco, dan is hij helemaal af en echt super gaaf geworden.

Ik ben zeer blij dat ik 4 uur in de auto gestapt ben om naar het hoge noorden te rijden. Hier zie ik dit gewoon niet. Zo robuust met dit mooie eiken.."

 

- Zeker een zeer tevreden klant…xx

 

“Wij hebben een keuken van Kral keukens en daar zijn we alle dagen nog steeds heel blij mee! Ik kan het zeker iedereen aanraden om naar Kral keukens te gaan!”

 

- Riena

 

“Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken van Kral Keukens. Hij is prachtig en zeer vakkundig en precies gemaakt, alles klopt. Ze hebben goed meegedacht om al onze wensen te verwezenlijken.”

 

- Jane

 

“Super mooie keukens! Mijn droomkeuken gekocht! ♡ Wat een mooie winkel, beveel het zeker aan!!”

 

- Mandy

 

“Ga gewoon eens kijken en je bent verkocht!”

 

- Lucia


 

“Wat zijn ze weer mooi hè, die keukens van Kral. De degelijkheid straalt er vanaf.”

 

- Joop

 

“Super mooie keuken geplaatst hier!! Goede service en netjes gewerkt. Iedere dag weer een feestje om de keuken binnen te lopen."

 

- Stephanie

 

“Ze hebben onze droom waar gemaakt. De keuken is het pareltje van onze woning geworden, net zoals wij wilden. Alles netjes geregeld en gemaakt. Kral Keukens en interieur raad ik iedereen aan!”

 

-Christine

 

“Ontzettend blij met onze prachtige keuken. Heel netjes en vlot gemonteerd."

 

-Janien