Notenhouten keuken

Een notenhouten keuken combineert vakmanschap en elegantie voor een unieke en eigentijdse sfeer. Bij Kral Keukens begrijpen we dat een keuken net zo uniek is als de persoon die er in kookt. Als u op zoek bent naar een keuken met karakter, is notenhout de perfecte keuze!

U kiest bij Kral Keukens voor een service van A tot Z. Wij assisteren u bij het ontwerpen van uw droomkeuken, maken deze in onze eigen ambachtelijke werkplaats en verzorgen zelf de installatie. En dat alles volgens uw eigen wensen voor de perfecte notenhouten keuken!

notenhouten keukens

Kral Keukens voor uw unieke notenhouten keuken

Een notenhouten keuken die perfect past bij uw unieke visie is dichterbij dan u denkt dankzij Kral Keukens! U kiest voor ons vanwege onze complete service van A tot Z, waardoor u profiteert van:

 • een compleet op maat gemaakte keuken van notenhout;
 • een keuken die samen met u ontworpen is;
 • maatwerk dankzij onze eigen een ambachtelijke werkplaats;
 • volledig verzorgde installatie door onze professionals.

Wilt u meer weten of bent u op zoek naar ideeën voor uw toekomstige droomkeuken? Kom dan langs bij onze showroom in Stadskanaal. Met onze showroom van ruim 400 m², bieden wij uitgebreide keuze in design en materialen voor uw ideale notenhouten keuken!

een unieke notenhouten keuken
op maat gemaakte notenhouten keuken

Een keuken van notenhout is een keuken met karakter

Hout is een tijdloos materiaal dat niet meer weg te denken is uit ons interieur. Elke houtsoort heeft echter zijn eigen unieke eigenschappen, van kleur en textuur tot onderhoudsbehoeften. Een keuken van notenhout is alom geliefd vanwege zijn prachtige diepe en rijke kleuren. Combineer dit met de unieke houten korrel en u geniet van een karakteristieke uitstraling waar u geen genoeg van krijgt!

De korrel van notenhout, gevormd door de groei van houtvezels binnen de boom, komt prachtig tot uiting wanneer het wordt verwerkt in een keuken. Elk stuk notenhout is namelijk uniek, met zijn eigen korrelpatroon en nuances. Dit maakt een notenhouten keuken niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook een uitstekende keuze voor een hoogwaardige en op maat gemaakte keuken die perfect past bij uw persoonlijke stijl!

een keuken met karakter van notenhout
notenhouten hoge keukenkasten met oven
marmeren aanrechtblad in notenhouten keuken

Voordelen van een op maat gemaakte keuken

Een op maat gemaakte keuken van notenhout bestellen doet u niet zomaar. Daarvoor gaat u op zoek naar een specialist met uitgebreide ervaring en vakmanschap. Bij Kral Keukens zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten houten keukens. Of u nu gaat kiest voor een eiken keuken of een keuken van notenhout; wij garanderen vakmanschap tot in het kleinste detail.

Men kiest voor een op maat gemaakte notenhouten keuken vanwege:

 • de unieke keuze uit keukenontwerpen;
 • optimale benutting van uw ruimte;
 • keuze uit hoogwaardige materialen;
 • een complete service: vanaf ontwerp tot installatie;
 • flexibiliteit in design;
 • naadloze integratie van apparatuur.

Met een unieke notenhouten keuken van Kral Keukens investeert u niet alleen in een keuken die mooi en functioneel is, maar ook een weerspiegeling is van uw persoonlijke smaak en levensstijl!

NOTENHOUTEN
KEUKENS

Voor notenhouten keukens en meer

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe keuken en op zoek naar meer inspiratie? Naast notenhouten keukens, kunt u bij ons terecht voor allerlei verschillende soorten houten keukens.

Of u nu de voorkeur geeft aan de tijdloze uitstraling van eiken keukens, de robuuste uitstraling van een keuken van wagonplanken of liever kiest voor een stoere industriële keuken, bij Kral Keukens denken we graag met u mee!

maak het af met de juiste keukenapparatuur
laat uw keuken van notenhout maken door Kral
voordelen van een op maat gemaakte keuken

Uniek is écht op maat gemaakt

Bij Kral Keukens geloven wij in creatieve vrijheid en moedigen u aan om uw unieke ideeën en visie op uw eigen notenhouten keuken met ons te delen. Met onze ambachtelijke werkplaats op dezelfde locatie kunnen wij vrijwel elk ontwerp realiseren en aanpassen aan uw specifieke behoefte en de ruimte die u tot uw beschikking heeft. 

 • Maatwerk ontwerp – Wij luisteren naar uw ideeën en vertalen deze naar een uniek keukenontwerp.
 • Flexibiliteit in materiaal en afwerkingen – Kies uit een breed scala aan hoogwaardige materialen en afwerkingen om uw keuken een persoonlijk tintje te geven. Gaat u bijvoorbeeld voor een keukenkast van notenhout of ander materiaal?
 • Directe communicatie met onze vakmensen – Met onze ambachtelijke werkplaats om de hoek, kunnen wij direct communiceren met onze vakmensen en zijn de lijntjes zo kort mogelijk.

Bij Kral Keukens maken wij de notenhouten keuken van uw dromen werkelijkheid door samen tot een ontwerp en uitvoering te komen. Bij ons is uniek dus écht op maat gemaakt!

Ontwerpen wij binnenkort uw notenhouten keuken?

Bent u op zoek naar een keuken van notenhout en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Kom langs bij onze showroom in Stadskanaal, of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan met het formulier hieronder.

Zitten wij binnenkort samen om tafel voor uw nieuwe notenhouten keuken?

Vraag nu vrijblijvend een adviesgesprek aan

Contact

 

“Na een verbouwing wilden Femke en Jan het idee voor een nieuwe keuken goed aanpakken: niet na verloop van tijd weer een nieuwe keuken moeten aanschaffen, maar kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Hun oude, crêmekleurige keuken met bewerkte frontjes lieten ze door Kral Keukens vervangen met een strak landelijk exemplaar in de vorm van een greeploze landelijk moderne massief houten keuken. Helemaal passend bij de rest van de woning.”

 

- Femke en Jan uit Westerbork

 

“Johan en team Kral echt super bedankt!

De keuken is prachtig en zeer deskundig geplaatst door de monteurs. Wat een vakmannen zijn dat….

Nu nog even afstijlen met een leuk rek aan de muur en wat leuke deco, dan is hij helemaal af en echt super gaaf geworden.

Ik ben zeer blij dat ik 4 uur in de auto gestapt ben om naar het hoge noorden te rijden. Hier zie ik dit gewoon niet. Zo robuust met dit mooie eiken.."

 

- Zeker een zeer tevreden klant…xx

 

“Wij hebben een keuken van Kral keukens en daar zijn we alle dagen nog steeds heel blij mee! Ik kan het zeker iedereen aanraden om naar Kral keukens te gaan!”

 

- Riena

 

“Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken van Kral Keukens. Hij is prachtig en zeer vakkundig en precies gemaakt, alles klopt. Ze hebben goed meegedacht om al onze wensen te verwezenlijken.”

 

- Jane

 

“Super mooie keukens! Mijn droomkeuken gekocht! ♡ Wat een mooie winkel, beveel het zeker aan!!”

 

- Mandy

 

“Ga gewoon eens kijken en je bent verkocht!”

 

- Lucia


 

“Wat zijn ze weer mooi hè, die keukens van Kral. De degelijkheid straalt er vanaf.”

 

- Joop

 

“Super mooie keuken geplaatst hier!! Goede service en netjes gewerkt. Iedere dag weer een feestje om de keuken binnen te lopen."

 

- Stephanie

 

“Ze hebben onze droom waar gemaakt. De keuken is het pareltje van onze woning geworden, net zoals wij wilden. Alles netjes geregeld en gemaakt. Kral Keukens en interieur raad ik iedereen aan!”

 

-Christine

 

“Ontzettend blij met onze prachtige keuken. Heel netjes en vlot gemonteerd."

 

-Janien