Deze multifunctionele leefkeuken heeft een luxe en sfeervolle uitstraling

Voordat de bewoners van dit huis begonnen te verbouwen, was hun keuken een kleine, donkere en ingesloten ruimte. Ze wilden daar een ruime leefkeuken van maken met daarin een eiland, dat veel opbergruimte moest bieden.

Landelijke nieuwe keuken

Uitgangspunt van het ontwerp was vooral gezelligheid, daarom is gekozen voor een eiland met een bar. De gasten worden op deze manier uitgenodigd om jou tijdens het koken te vergezellen. In het weekend kun je de bar moeiteloos omtoveren tot een borreltafel vol lekkere hapjes.

Landelijke keuken
Landelijke keuken

Voor de keuken is gekozen voor warme en natuurlijke materialen; notenhouten frontjes in combinatie met dekton. Dit zijn twee verschillende soorten materialen met een totaal verschillende uitstraling, die geweldig mooi bij elkaar passen! De combinatie zorgt voor warmte en luxe.

Landelijke keuken
Landelijke keuken
Landelijke keuken

Boven het AGA fornuis is een prachtige schouw op maat gemaakt tot aan het plafond. Op deze manier benadruk je mooi de hoogte van deze woning. Dit zie je ook terug in de hoge notenhouten kastenwand, met zo’n kastenwand wordt elke vierkante centimeter van de ruimte benut.

Landelijke keuken
Landelijke keuken

De bar is tevens gemaakt van notenhout, waardoor er eenheid in de keuken ontstaat. Aan de planken boven de bar kunnen glazen worden opgehangen. Zo ontstaat een gezellige sfeer en het is natuurlijk altijd heerlijk om aan je eigen bar een koud biertje of een glas wijn te nemen.

Landelijke keuken
Landelijke keuken

Tussen de woon- en eetkamer is een kamer en suite geplaatst van hetzelfde notenhout als er voor de keuken werd gebruikt. Op deze manier creëer je ook hier eenheid en sfeer in de woonkamer en de keuken en je zorgt voor nog meer opbergruimte.

Landelijke keuken

Vraag nu vrijblijvend een adviesgesprek aan


 

“Na een verbouwing wilden Femke en Jan het idee voor een nieuwe keuken goed aanpakken: niet na verloop van tijd weer een nieuwe keuken moeten aanschaffen, maar kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Hun oude, crêmekleurige keuken met bewerkte frontjes lieten ze door Kral Keukens vervangen met een strak landelijk exemplaar in de vorm van een greeploze landelijk moderne massief houten keuken. Helemaal passend bij de rest van de woning.”

 

- Femke en Jan uit Westerbork

 

“Johan en team Kral echt super bedankt!

De keuken is prachtig en zeer deskundig geplaatst door de monteurs. Wat een vakmannen zijn dat….

Nu nog even afstijlen met een leuk rek aan de muur en wat leuke deco, dan is hij helemaal af en echt super gaaf geworden.

Ik ben zeer blij dat ik 4 uur in de auto gestapt ben om naar het hoge noorden te rijden. Hier zie ik dit gewoon niet. Zo robuust met dit mooie eiken.."

 

- Zeker een zeer tevreden klant…xx

 

“Wij hebben een keuken van Kral keukens en daar zijn we alle dagen nog steeds heel blij mee! Ik kan het zeker iedereen aanraden om naar Kral keukens te gaan!”

 

- Riena

 

“Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken van Kral Keukens. Hij is prachtig en zeer vakkundig en precies gemaakt, alles klopt. Ze hebben goed meegedacht om al onze wensen te verwezenlijken.”

 

- Jane

 

“Super mooie keukens! Mijn droomkeuken gekocht! ♡ Wat een mooie winkel, beveel het zeker aan!!”

 

- Mandy

 

“Ga gewoon eens kijken en je bent verkocht!”

 

- Lucia


 

“Wat zijn ze weer mooi hè, die keukens van Kral. De degelijkheid straalt er vanaf.”

 

- Joop

 

“Super mooie keuken geplaatst hier!! Goede service en netjes gewerkt. Iedere dag weer een feestje om de keuken binnen te lopen."

 

- Stephanie

 

“Ze hebben onze droom waar gemaakt. De keuken is het pareltje van onze woning geworden, net zoals wij wilden. Alles netjes geregeld en gemaakt. Kral Keukens en interieur raad ik iedereen aan!”

 

-Christine

 

“Ontzettend blij met onze prachtige keuken. Heel netjes en vlot gemonteerd."

 

-Janien