Houten industriële keuken in stoere stijl

Houten keuken met staal
mineke

Compleet plaatje

Deze houten keuken maakt, samen met de andere items, het interieur compleet en zorgt voor een stoere landelijke, sfeervolle en robuuste uitstraling in het huis. Denk aan houten tafel, salontafel, oude werkbank, robuuste lampen, oude potten en kruiken met een doorleefd uiterlijk etcetera. Dit vormt in combinatie met staal, dat tegenwoordig helemaal hip is, de perfecte match.  Als je deze stijl dan doortrekt met een keuken van hout dan heb je een echte eyecatcher in huis.

mineke
mineke
mineke

Verouderd, vergrijsd eikenhout

Deze stoere, robuuste keuken is gemaakt van verouderd, vergrijsd eikenhout. Het werkblad is van zwart graniet (Nero Profonda). De combinatie van vergrijsd eikenhout en zwart staal is consequent doorgetrokken. Tevens is er gekozen voor houten planken met stalen dragers. Daarmee maak je de keuken ruimtelijker en creëer je een meer open gevoel. De brede lades en hoge kasten bieden veel plek om spullen op te bergen. De robuuste handgrepen zijn van Dauby en maken de keuken helemaal af.

mineke
mineke
mineke
mineke
minke

Specificaties keuken:

 

Keuken: Verouderd, vergrijsd eikenhout

Blad: Graniet, Nero Profonda, bekapt 5 cm

Kookplaat: Siemens

Combi oven: Siemens

Kraan: Quooker Fushion combi 2.0 zwart round

Grepen: Dauby

mineke

Vraag nu vrijblijvend een adviesgesprek aan

Contact

 

“Na een verbouwing wilden Femke en Jan het idee voor een nieuwe keuken goed aanpakken: niet na verloop van tijd weer een nieuwe keuken moeten aanschaffen, maar kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Hun oude, crêmekleurige keuken met bewerkte frontjes lieten ze door Kral Keukens vervangen met een strak landelijk exemplaar in de vorm van een greeploze landelijk moderne massief houten keuken. Helemaal passend bij de rest van de woning.”

 

- Femke en Jan uit Westerbork

 

“Johan en team Kral echt super bedankt!

De keuken is prachtig en zeer deskundig geplaatst door de monteurs. Wat een vakmannen zijn dat….

Nu nog even afstijlen met een leuk rek aan de muur en wat leuke deco, dan is hij helemaal af en echt super gaaf geworden.

Ik ben zeer blij dat ik 4 uur in de auto gestapt ben om naar het hoge noorden te rijden. Hier zie ik dit gewoon niet. Zo robuust met dit mooie eiken.."

 

- Zeker een zeer tevreden klant…xx

 

“Wij hebben een keuken van Kral keukens en daar zijn we alle dagen nog steeds heel blij mee! Ik kan het zeker iedereen aanraden om naar Kral keukens te gaan!”

 

- Riena

 

“Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken van Kral Keukens. Hij is prachtig en zeer vakkundig en precies gemaakt, alles klopt. Ze hebben goed meegedacht om al onze wensen te verwezenlijken.”

 

- Jane

 

“Super mooie keukens! Mijn droomkeuken gekocht! ♡ Wat een mooie winkel, beveel het zeker aan!!”

 

- Mandy

 

“Ga gewoon eens kijken en je bent verkocht!”

 

- Lucia


 

“Wat zijn ze weer mooi hè, die keukens van Kral. De degelijkheid straalt er vanaf.”

 

- Joop

 

“Super mooie keuken geplaatst hier!! Goede service en netjes gewerkt. Iedere dag weer een feestje om de keuken binnen te lopen."

 

- Stephanie

 

“Ze hebben onze droom waar gemaakt. De keuken is het pareltje van onze woning geworden, net zoals wij wilden. Alles netjes geregeld en gemaakt. Kral Keukens en interieur raad ik iedereen aan!”

 

-Christine

 

“Ontzettend blij met onze prachtige keuken. Heel netjes en vlot gemonteerd."

 

-Janien