Houten keuken gecombineerd met staal die een stoere, landelijke sfeer creëert en tegelijkertijd rust uitstraalt

Voor de keuken reden Berlinda en Herman naar het hoge noorden, naar Kral Keukens & Interieurs in Stadskanaal. “Wij rijden overal heen als we iets moois gezien hebben, je kunt er daarna lang genoeg van genieten”, zegt Berlinda enthousiast. “De keuken moest stoer, landelijk en tegelijkertijd een bepaalde rust uitstralen, zodat we het over tien jaar nog mooi vinden.

Natuurlijke materialen spelen hierin een belangrijke rol, zoals het hout dat een verweerde look heeft en waarin de knoesten goed zichtbaar zijn. “De keuken is gemaakt van massief eikenhout met vergrijsd eiken fronten en blauwstalen kokers”, vertelt Johan van Kral Keukens & Interieurs. “Het werkblad is van composiet Belgian Blue, wat veel weg heeft van Belgisch hardsteen. We hebben het opgedikt, zodat het er wat stoerder uitziet. Ook de stalen elementen maken het robuust en tegelijkertijd hedendaags.” De keuken is ruim opgezet, met een eiland en twee wandopstellingen. Berlinda: “Aan het grote eiland kunnen we met z’n zessen zitten, en er is nog genoeg werkruimte.”

Ondanks zijn omvang oogt het eiland niet te zwaar in de ruimte, mede doordat het geen grepen bevat en de afzuiging in de kookplaat verwerkt is. Ook de wandopstellingen, die de volledige hoogte beslaan, stralen rust uit dankzij de strakke lijnen en de materialeneenheid. Wat absoluut niet mocht ontbreken in een van de wandopstellingen, was de koffiehoek. “We zijn enorme koffieliefhebbers, vooral Herman. Daarom wilden we een koffiehoek in de kastenwand verwerken. Zo oogt het ook wat levendiger, zonder dat het rommelig wordt.”

Klik hier om te zien welke houten keukens wij nog meer maken!

Vraag nu vrijblijvend een adviesgesprek aan


 

“Na een verbouwing wilden Femke en Jan het idee voor een nieuwe keuken goed aanpakken: niet na verloop van tijd weer een nieuwe keuken moeten aanschaffen, maar kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Hun oude, crêmekleurige keuken met bewerkte frontjes lieten ze door Kral Keukens vervangen met een strak landelijk exemplaar in de vorm van een greeploze landelijk moderne massief houten keuken. Helemaal passend bij de rest van de woning.”

 

- Femke en Jan uit Westerbork

 

“Johan en team Kral echt super bedankt!

De keuken is prachtig en zeer deskundig geplaatst door de monteurs. Wat een vakmannen zijn dat….

Nu nog even afstijlen met een leuk rek aan de muur en wat leuke deco, dan is hij helemaal af en echt super gaaf geworden.

Ik ben zeer blij dat ik 4 uur in de auto gestapt ben om naar het hoge noorden te rijden. Hier zie ik dit gewoon niet. Zo robuust met dit mooie eiken.."

 

- Zeker een zeer tevreden klant…xx

 

“Wij hebben een keuken van Kral keukens en daar zijn we alle dagen nog steeds heel blij mee! Ik kan het zeker iedereen aanraden om naar Kral keukens te gaan!”

 

- Riena

 

“Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken van Kral Keukens. Hij is prachtig en zeer vakkundig en precies gemaakt, alles klopt. Ze hebben goed meegedacht om al onze wensen te verwezenlijken.”

 

- Jane

 

“Super mooie keukens! Mijn droomkeuken gekocht! ♡ Wat een mooie winkel, beveel het zeker aan!!”

 

- Mandy

 

“Ga gewoon eens kijken en je bent verkocht!”

 

- Lucia


 

“Wat zijn ze weer mooi hè, die keukens van Kral. De degelijkheid straalt er vanaf.”

 

- Joop

 

“Super mooie keuken geplaatst hier!! Goede service en netjes gewerkt. Iedere dag weer een feestje om de keuken binnen te lopen."

 

- Stephanie

 

“Ze hebben onze droom waar gemaakt. De keuken is het pareltje van onze woning geworden, net zoals wij wilden. Alles netjes geregeld en gemaakt. Kral Keukens en interieur raad ik iedereen aan!”

 

-Christine

 

“Ontzettend blij met onze prachtige keuken. Heel netjes en vlot gemonteerd."

 

-Janien