Uniek maatwerk

Voor hun nieuwe, vrijstaande huis wilde dit echtpaar een keuken die perfect zou aansluiten bij de stijl van de woning en de landelijke omgeving.
keukenkatern 2022

Massief hout

Deze nieuwe villa is gebouwd op een fraaie plek: op de Drentse Hondsrug in een lieflijk esdorp, met vergezichten aan de zowel de voor als achterzijde. “We wilden een keuken die aansloot bij de stijl van de woning én de omgeving en zochten online naar inspiratie. Met name massief houten keukens hadden onze voorkeur en zo kwamen we Kral Keukens & Interieurs in Stadskanaal tegen. We zijn blij dat we hen al in een vroeg stadium hebben ingeschakeld.” Het was Johan Kral die niet alleen het ontwerp voor zijn rekening nam, maar ook met specifieke tips kwam; zo kon het ontwerp van de woning nog enigszins worden aangepast waardoor de keuken nog beter tot z’n recht zou komen.

keukenkatern 2022
keukenkatern 2022
keukenkatern 2022

Vakwerk!

“Zo’n tip is goud waard. Maar ook de afwerking in z’n geheel is bijzonder. De panelen van hun massief houten keuken zijn steeds uit een plank  gemaakt. Dus de nerven lopen over het front van onder tot boven door. Niet alleen de keuken is van topkwaliteit, ook het blad en de apparaten. Het geheel is op zeer vakkundige wijze gemaakt en geïnstalleerd. Daar
komt nog bij dat we ontzettend goed en op een prettige manier zijn geadviseerd. Alles in een woord samenvattend? Vakwerk!”

keukenkatern 2022
keukenkatern 2022
keukenkatern 2022
keukenkatern 2022
keukenkatern 2022
keukenkatern 2022
keukenkatern 2022
keukenkatern 2022
keukenkatern 2022
keukenkatern 2022
keukenkatern 2022

Identitykit 

Kasten en grepen: eiken in kleur Havanna,
geolied met grepen van Dauby in
afwerking Verouderd IJzer
• Werkbladen: graniet, Nero Profondo
• Kranen: Quooker Flex, zwart
• Apparatuur: koelkast, vrieskast en
vaatwasser van Siemens, fornuis
Masterchef Deluxe van Aga

De koffie staat klaar!

Intresse in deze keuken? Kom vrijblijvend sfeer proeven en maak kennis met onze kwaliteit. U bent van harte welkom, de koffie staat klaar!

Vraag nu vrijblijvend een adviesgesprek aan


 

“Na een verbouwing wilden Femke en Jan het idee voor een nieuwe keuken goed aanpakken: niet na verloop van tijd weer een nieuwe keuken moeten aanschaffen, maar kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Hun oude, crêmekleurige keuken met bewerkte frontjes lieten ze door Kral Keukens vervangen met een strak landelijk exemplaar in de vorm van een greeploze landelijk moderne massief houten keuken. Helemaal passend bij de rest van de woning.”

 

- Femke en Jan uit Westerbork

 

“Johan en team Kral echt super bedankt!

De keuken is prachtig en zeer deskundig geplaatst door de monteurs. Wat een vakmannen zijn dat….

Nu nog even afstijlen met een leuk rek aan de muur en wat leuke deco, dan is hij helemaal af en echt super gaaf geworden.

Ik ben zeer blij dat ik 4 uur in de auto gestapt ben om naar het hoge noorden te rijden. Hier zie ik dit gewoon niet. Zo robuust met dit mooie eiken.."

 

- Zeker een zeer tevreden klant…xx

 

“Wij hebben een keuken van Kral keukens en daar zijn we alle dagen nog steeds heel blij mee! Ik kan het zeker iedereen aanraden om naar Kral keukens te gaan!”

 

- Riena

 

“Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken van Kral Keukens. Hij is prachtig en zeer vakkundig en precies gemaakt, alles klopt. Ze hebben goed meegedacht om al onze wensen te verwezenlijken.”

 

- Jane

 

“Super mooie keukens! Mijn droomkeuken gekocht! ♡ Wat een mooie winkel, beveel het zeker aan!!”

 

- Mandy

 

“Ga gewoon eens kijken en je bent verkocht!”

 

- Lucia


 

“Wat zijn ze weer mooi hè, die keukens van Kral. De degelijkheid straalt er vanaf.”

 

- Joop

 

“Super mooie keuken geplaatst hier!! Goede service en netjes gewerkt. Iedere dag weer een feestje om de keuken binnen te lopen."

 

- Stephanie

 

“Ze hebben onze droom waar gemaakt. De keuken is het pareltje van onze woning geworden, net zoals wij wilden. Alles netjes geregeld en gemaakt. Kral Keukens en interieur raad ik iedereen aan!”

 

-Christine

 

“Ontzettend blij met onze prachtige keuken. Heel netjes en vlot gemonteerd."

 

-Janien