“TOTALLY IN LOVE”

Sophie heeft gekozen voor een stoere houten keuken van oude wagonplanken in combinatie met eiken zwart gespoten.

keukenblog sophia

Favoriete plekje

 

Blikvager in deze keuken is het kookeiland met geïntregeerde eettafel, het favoriete plekje van Sophie. Hier wordt heerlijk gekookt en natuurlijk de dag doorgenomen. Het eiland maakt de keuken een uitnodigende plek om even te zitten, een fijne plek voor allerlei gelegenheden. Een ander voordeel is dat je zo ook meer werkruimte creëert en extra zitplekken in huis hebt. Wie wil dat nou niet?

keukenblog sophia
keukenblog sophia
keukenblog sophia

Houten schuifdeur

 

Wat ook opvalt is de prachtige houten schuifdeur, die gemaakt is van hetzelfde hout als de keuken. In deze keuken wordt veel met natuurlijke materialen gewerkt, zo houd je de keuken lekker stoer en tegerlijkertijd straalt het rust uit.

keukenblog sophia

Gezelligheid en warmte

Er is gekozen voor een granieten werkblad, erg populair bij landelijke keukens in massief hout. Om het geheel een nog stoerdere touch te geven is er gekozen voor de stoere houtgrepen van Dauby. De keukenmuren hebben een prachtige kleur van Painting the Past gekregen, zodat de keuken nog meer gezelligheid en warmte uitstraalt. Kortom, dit is een perfect voorbeeld van een sfeervolle en stoere keuken waarin koken echt genieten is.

keukenblog sophia
keukenblog sophia
keukenblog sophia

Sophie: “Het totaalplaatje is geweldig geworden TOTALLY IN LOVE”!

Identitykit:

Keuken: wagonhout

Blad: Zimbabwe Black

Bakoven met magnetron: Siemens

Stoombakoven: Siemens

Grepen: ruw metaal: Dauby

Fornuis: Bertazonni

Kraan: Caressi

Loftdeur: wagonhout

Monument Grey: Painting the Past

Vraag nu vrijblijvend een adviesgesprek aan


 

“Na een verbouwing wilden Femke en Jan het idee voor een nieuwe keuken goed aanpakken: niet na verloop van tijd weer een nieuwe keuken moeten aanschaffen, maar kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Hun oude, crêmekleurige keuken met bewerkte frontjes lieten ze door Kral Keukens vervangen met een strak landelijk exemplaar in de vorm van een greeploze landelijk moderne massief houten keuken. Helemaal passend bij de rest van de woning.”

 

- Femke en Jan uit Westerbork

 

“Johan en team Kral echt super bedankt!

De keuken is prachtig en zeer deskundig geplaatst door de monteurs. Wat een vakmannen zijn dat….

Nu nog even afstijlen met een leuk rek aan de muur en wat leuke deco, dan is hij helemaal af en echt super gaaf geworden.

Ik ben zeer blij dat ik 4 uur in de auto gestapt ben om naar het hoge noorden te rijden. Hier zie ik dit gewoon niet. Zo robuust met dit mooie eiken.."

 

- Zeker een zeer tevreden klant…xx

 

“Wij hebben een keuken van Kral keukens en daar zijn we alle dagen nog steeds heel blij mee! Ik kan het zeker iedereen aanraden om naar Kral keukens te gaan!”

 

- Riena

 

“Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken van Kral Keukens. Hij is prachtig en zeer vakkundig en precies gemaakt, alles klopt. Ze hebben goed meegedacht om al onze wensen te verwezenlijken.”

 

- Jane

 

“Super mooie keukens! Mijn droomkeuken gekocht! ♡ Wat een mooie winkel, beveel het zeker aan!!”

 

- Mandy

 

“Ga gewoon eens kijken en je bent verkocht!”

 

- Lucia


 

“Wat zijn ze weer mooi hè, die keukens van Kral. De degelijkheid straalt er vanaf.”

 

- Joop

 

“Super mooie keuken geplaatst hier!! Goede service en netjes gewerkt. Iedere dag weer een feestje om de keuken binnen te lopen."

 

- Stephanie

 

“Ze hebben onze droom waar gemaakt. De keuken is het pareltje van onze woning geworden, net zoals wij wilden. Alles netjes geregeld en gemaakt. Kral Keukens en interieur raad ik iedereen aan!”

 

-Christine

 

“Ontzettend blij met onze prachtige keuken. Heel netjes en vlot gemonteerd."

 

-Janien