Stoere eikenhouten gezinskeuken

Antoinet mag dan wel wonen en werken op hetzelfde adres, haar woongedeelte stemde ze volledig af op haar gezin en daar hoort een fraaie, eikenhouten keuken bij.
eiken keuken

Licht vergrijsd eikenhout

Als eigenaresse van een woonwinkel is Antoinet het gewend haar winkel regelmatig te veranderen. Een tijdje geleden was het echter haar eigen woning die een metamorfose onderging. Het absolute pronkstuk van de verbouwing is ongetwijfeld de gloednieuwe keuken. “Ze had ons via een keuken van een andere klant leren kennen en ze had ook een aantal realisaties van ons gezien in WLS”, vertelt Johan Kral van Kral Keukens. “Bij ons in de showroom zag ze het licht vergrijsde eikenhout dat ze wilde”.

Stoere eiken gezinskeuken
Stoere eiken gezinskeuken
Stoere eiken gezinskeuken

Robuust geheel

Het eikenhout is echt de blikvanger van de keuken geworden. Het komt overal terug: op de keukenkasten, op de schouw en op de hoge kasten waarin onder meer de koelkast verwerkt zit. En ook de koffienis in het verlengde van die hoge kasten. “Dat hoekje was een idee van ons om de overgang tussen kast en deur mooier te maken” legt Johan uit. “Het had ook perfect zonder gekund, maar het is een mooie en functionele aanvulling”. Het ruwe eikenhout kreeg een extra robuuste uitstraling dankzij de combinatie met gelaste grepen, hardstenen sokkels, werkbladen van zwart graniet (Zimbabwe Black) – dat ook terugkomt in de spoelbak en de spatwand – en het zwarte Stoves-fornuis. Wil je nog meer zien? Hier vindt u alle houten keukens

Stoere eiken gezinskeuken
Stoere eiken gezinskeuken
Stoere eiken gezinskeuken
Stoere eiken gezinskeuken
Stoere eiken gezinskeuken
Stoere eiken gezinskeuken
Stoere eiken gezinskeuken
Stoere eiken gezinskeuken
Stoere eiken gezinskeuken
Stoere eiken gezinskeuken
Stoere eiken gezinskeuken
Stoere eiken gezinskeuken

Vraag nu vrijblijvend een adviesgesprek aan


 

“Na een verbouwing wilden Femke en Jan het idee voor een nieuwe keuken goed aanpakken: niet na verloop van tijd weer een nieuwe keuken moeten aanschaffen, maar kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Hun oude, crêmekleurige keuken met bewerkte frontjes lieten ze door Kral Keukens vervangen met een strak landelijk exemplaar in de vorm van een greeploze landelijk moderne massief houten keuken. Helemaal passend bij de rest van de woning.”

 

- Femke en Jan uit Westerbork

 

“Johan en team Kral echt super bedankt!

De keuken is prachtig en zeer deskundig geplaatst door de monteurs. Wat een vakmannen zijn dat….

Nu nog even afstijlen met een leuk rek aan de muur en wat leuke deco, dan is hij helemaal af en echt super gaaf geworden.

Ik ben zeer blij dat ik 4 uur in de auto gestapt ben om naar het hoge noorden te rijden. Hier zie ik dit gewoon niet. Zo robuust met dit mooie eiken.."

 

- Zeker een zeer tevreden klant…xx

 

“Wij hebben een keuken van Kral keukens en daar zijn we alle dagen nog steeds heel blij mee! Ik kan het zeker iedereen aanraden om naar Kral keukens te gaan!”

 

- Riena

 

“Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken van Kral Keukens. Hij is prachtig en zeer vakkundig en precies gemaakt, alles klopt. Ze hebben goed meegedacht om al onze wensen te verwezenlijken.”

 

- Jane

 

“Super mooie keukens! Mijn droomkeuken gekocht! ♡ Wat een mooie winkel, beveel het zeker aan!!”

 

- Mandy

 

“Ga gewoon eens kijken en je bent verkocht!”

 

- Lucia


 

“Wat zijn ze weer mooi hè, die keukens van Kral. De degelijkheid straalt er vanaf.”

 

- Joop

 

“Super mooie keuken geplaatst hier!! Goede service en netjes gewerkt. Iedere dag weer een feestje om de keuken binnen te lopen."

 

- Stephanie

 

“Ze hebben onze droom waar gemaakt. De keuken is het pareltje van onze woning geworden, net zoals wij wilden. Alles netjes geregeld en gemaakt. Kral Keukens en interieur raad ik iedereen aan!”

 

-Christine

 

“Ontzettend blij met onze prachtige keuken. Heel netjes en vlot gemonteerd."

 

-Janien