Sfeervol maatwerk

Hier is gekozen voor een stoere houten keuken van wagonplanken. Door het gebruik van hout creëer je een stoere, maar ook warme en landelijke uitstraling. De combinatie met de kleur zwart en de stalen stollen zorgen voor een industrieel en rauw randje aan de keuken.

keukenblog de ruiter

Blikvangers

 

Het werkblad is van Dekton, Keyla 60mm, wat een meer luxueuze uitstraling geeft. Blikvangers in de houten keuken zijn de schouw en de hoge stalen kasten met glas waarachter het servies mooi tot zijn recht komt. Er is gekozen voor een zwarte quooker, deze combineert perfect met het blad, waarmee je een unieke look creëert. De grepen van de keuken hebben dezelfde industriële look als de stalen stollen. Alles is perfect op elkaar afgestemd.

de ruiter
de ruiter
de ruiter
de ruiter

Totale combinatie

De totale combinatie van deze keuken laat een warme, gezellige en een stoere uitstraling zien.

keukenblog de ruiter
keukenblog de ruiter
keukenblog de ruiter
keukenblog de ruiter
de ruiter
de ruiter
de ruiter

Vraag nu vrijblijvend een adviesgesprek aan

Tevreden klanten

“Na een verbouwing wilden Femke en Jan het idee voor een nieuwe keuken goed aanpakken: niet na verloop van tijd weer een nieuwe keuken moeten aanschaffen, maar kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Hun oude, crêmekleurige keuken met bewerkte frontjes lieten ze door Kral Keukens vervangen met een strak landelijk exemplaar in de vorm van een greeploze landelijk moderne massief houten keuken. Helemaal passend bij de rest van de woning.”

- Femke en Jan uit Westerbork