Sfeervol donker

DE KEUKEN SPEELT EEN BELANGRIJKE ROL TIJDENS HET KERSTFEEST
WANNEER JE JOUW GASTEN WIL VERWENNEN.
sfeervolle keuken

Warm hout

Deze keuken is een mooi voorbeeld van hoe sfeervol een donkere keuken kan zijn. De deuren van deze keuken zijn donker gebeitst, waardoor je de nerven van het hout goed kunt zien. Het werkblad van Belgisch hardsteen geeft een mooi contrast en de warme houten details komen hier goed tot hun recht en geven de keuken een warme en sfeervolle uitstraling.

sfeervolle keuken
sfeervolle keuken

Praktische keuken

Koken maakt een belangrijk onderdeel uit van het kerstfeest. En daar draagt een praktisch ingerichte keuken een steentje aan bij. “Je hebt hier geen muren of andere obstakels die sociale interactie tussen gasten belemmert”, vertelt Marian Kral van Kral Keukens & Interieur, dat de keuken ontworpen en geplaatst heeft. “Je kunt gemakkelijk eten en drinken serveren vanuit de keuken naar de woonruimte en heerlijk deelnemen aan de gesprekken. Zorg er eveneens voor dat de afstand tussen de spoelbak en de kookplaat niet te groot is. Zo voorkom je onnodig geloop en kun je pannen snel afwassen. En doordat alle apparatuur aan één kant van de keuken staat, hoef je niet veel meters te maken, terwijl er voldoende ruimte is om rond te lopen.”

sfeervolle keuken
sfeervolle keuken
sfeervolle keuken
sfeervolle keuken
sfeervolle keuken
sfeervolle keuken
sfeervolle keuken

Wonen Landelijke Stijl, kerststyling 2023

(📸: © @annekegambon • realisatie: @kralkeukens & @herberslifestyle.nl)

Vraag nu vrijblijvend een adviesgesprek aan

Contact

 

“Na een verbouwing wilden Femke en Jan het idee voor een nieuwe keuken goed aanpakken: niet na verloop van tijd weer een nieuwe keuken moeten aanschaffen, maar kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Hun oude, crêmekleurige keuken met bewerkte frontjes lieten ze door Kral Keukens vervangen met een strak landelijk exemplaar in de vorm van een greeploze landelijk moderne massief houten keuken. Helemaal passend bij de rest van de woning.”

 

- Femke en Jan uit Westerbork

 

“Johan en team Kral echt super bedankt!

De keuken is prachtig en zeer deskundig geplaatst door de monteurs. Wat een vakmannen zijn dat….

Nu nog even afstijlen met een leuk rek aan de muur en wat leuke deco, dan is hij helemaal af en echt super gaaf geworden.

Ik ben zeer blij dat ik 4 uur in de auto gestapt ben om naar het hoge noorden te rijden. Hier zie ik dit gewoon niet. Zo robuust met dit mooie eiken.."

 

- Zeker een zeer tevreden klant…xx

 

“Wij hebben een keuken van Kral keukens en daar zijn we alle dagen nog steeds heel blij mee! Ik kan het zeker iedereen aanraden om naar Kral keukens te gaan!”

 

- Riena

 

“Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken van Kral Keukens. Hij is prachtig en zeer vakkundig en precies gemaakt, alles klopt. Ze hebben goed meegedacht om al onze wensen te verwezenlijken.”

 

- Jane

 

“Super mooie keukens! Mijn droomkeuken gekocht! ♡ Wat een mooie winkel, beveel het zeker aan!!”

 

- Mandy

 

“Ga gewoon eens kijken en je bent verkocht!”

 

- Lucia


 

“Wat zijn ze weer mooi hè, die keukens van Kral. De degelijkheid straalt er vanaf.”

 

- Joop

 

“Super mooie keuken geplaatst hier!! Goede service en netjes gewerkt. Iedere dag weer een feestje om de keuken binnen te lopen."

 

- Stephanie

 

“Ze hebben onze droom waar gemaakt. De keuken is het pareltje van onze woning geworden, net zoals wij wilden. Alles netjes geregeld en gemaakt. Kral Keukens en interieur raad ik iedereen aan!”

 

-Christine

 

“Ontzettend blij met onze prachtige keuken. Heel netjes en vlot gemonteerd."

 

-Janien