Eiken vergrijsde keuken met spoeleiland

Eiken vergrijsde keuken
Eiken vergrijsde keuken
Eiken vergrijsde keuken

Prachtige landelijke eiken vergrijsde keuken met spoeleiland

De derde en dus laatste stap is het kiezen van het werkblad. Hier kunt u het type werkblad bepalen, er is keuze uit drie verschillende modellen. Namelijk het model recht, het model waterkering en massief hout. Als u de keuze maakt voor het massief houten werkblad, is het aan te raden om er meteen het behandelpakket bij te bestellen. U kunt ook de kleur van het werkblad kiezen. Gaat u voor kalksteen of bent u toch meer een fan van een betonnen werkblad? Kral Keukens biedt het allemaal. Daarnaast is er de keuze uit de verschillende spoelbakken en kranen voor uw fantastische voordeelkeuken.

Eiken vergrijsde keuken
Eiken vergrijsde keuken
Eiken vergrijsde keuken

Tevens is er gekozen voor een vrijstaand fornuis, Stoves, als absolute blikvanger van de keuken. Met een op maat gemaakte schouwmantel krijgt dat fornuis nog extra cachet.

De keuken krijgt een stoere uitstraling met een werkblad van graniet, Zimbabwe Black. Graniet is sterk, vochtbestendig en zo gebruiksvriendelijk dat het heel geschikt voor de keuken is. Het verouderde en vergrijsde eikenhout vormt een mooie combinatie met de zwarte, granieten werkbladen.

De stolwanden en pootjes op stenen sokkels en niet te vergeten de stoere handgrepen maken het tot een uitzonderlijke landelijke keuken.

Eiken vergrijsde keuken
Eiken vergrijsde keuken
Eiken vergrijsde keuken
Eiken vergrijsde keuken
Eiken vergrijsde keuken
Eiken vergrijsde keuken
Eiken vergrijsde keuken

 

“Na een verbouwing wilden Femke en Jan het idee voor een nieuwe keuken goed aanpakken: niet na verloop van tijd weer een nieuwe keuken moeten aanschaffen, maar kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Hun oude, crêmekleurige keuken met bewerkte frontjes lieten ze door Kral Keukens vervangen met een strak landelijk exemplaar in de vorm van een greeploze landelijk moderne massief houten keuken. Helemaal passend bij de rest van de woning.”

 

- Femke en Jan uit Westerbork

 

“Johan en team Kral echt super bedankt!

De keuken is prachtig en zeer deskundig geplaatst door de monteurs. Wat een vakmannen zijn dat….

Nu nog even afstijlen met een leuk rek aan de muur en wat leuke deco, dan is hij helemaal af en echt super gaaf geworden.

Ik ben zeer blij dat ik 4 uur in de auto gestapt ben om naar het hoge noorden te rijden. Hier zie ik dit gewoon niet. Zo robuust met dit mooie eiken.."

 

- Zeker een zeer tevreden klant…xx

 

“Wij hebben een keuken van Kral keukens en daar zijn we alle dagen nog steeds heel blij mee! Ik kan het zeker iedereen aanraden om naar Kral keukens te gaan!”

 

- Riena

 

“Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken van Kral Keukens. Hij is prachtig en zeer vakkundig en precies gemaakt, alles klopt. Ze hebben goed meegedacht om al onze wensen te verwezenlijken.”

 

- Jane

 

“Super mooie keukens! Mijn droomkeuken gekocht! ♡ Wat een mooie winkel, beveel het zeker aan!!”

 

- Mandy

 

“Ga gewoon eens kijken en je bent verkocht!”

 

- Lucia


 

“Wat zijn ze weer mooi hè, die keukens van Kral. De degelijkheid straalt er vanaf.”

 

- Joop

 

“Super mooie keuken geplaatst hier!! Goede service en netjes gewerkt. Iedere dag weer een feestje om de keuken binnen te lopen."

 

- Stephanie

 

“Ze hebben onze droom waar gemaakt. De keuken is het pareltje van onze woning geworden, net zoals wij wilden. Alles netjes geregeld en gemaakt. Kral Keukens en interieur raad ik iedereen aan!”

 

-Christine

 

“Ontzettend blij met onze prachtige keuken. Heel netjes en vlot gemonteerd."

 

-Janien