Eiken keuken als gezellige centrale plek in huis

Houten keuken als gezellige centrale plek in huis
marlijn

Massief eikenhouten keuken

Deze mooie handgemaakte keuken is gemaakt van massief eikenhout en heeft een Spaans hardstenen blad. Tijdens het ontwerpen van de keuken hebben wij gekozen voor een andere opstelling, zodat de ruimte optimaal benut zou worden. Een verrassend idee dat onze klant erg kon waarderen.

Tevens is er gekozen voor een houten wandplank. Zo’n plank maakt de ruimte groter en het is de perfecte plek om mooie accessoires in de spotlights te zetten. Wandplanken maken je keuken extra gezellig.

De kastenwand is compleet ingebouwd en bevat apparatuur van Siemens. De tegeltjes achter het fornuis en de grepen van Dauby maken de keuken helemaal af.

marlijn
marlijn
marlijn
marlijn
marlijn
marlijn
marlijn
marlijn
marlijn
marlijn

Specificatie keuken:

Keuken: vergrijsd eikenhout

Blad: Spaans hardsteen gebrand, San Vincenzo

Spoelbak: Spaans hardsteen gebrand, San Vincenzo

Fornuis: Stoves Richmond 900 IE, antraciet mat

Kraan: Lorreine Mersey zwart

Schouw: Eiken balk, vergrijsd

Grepen: Dauby

marlijn

Vraag nu vrijblijvend een adviesgesprek aan

Contact

 

“Na een verbouwing wilden Femke en Jan het idee voor een nieuwe keuken goed aanpakken: niet na verloop van tijd weer een nieuwe keuken moeten aanschaffen, maar kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Hun oude, crêmekleurige keuken met bewerkte frontjes lieten ze door Kral Keukens vervangen met een strak landelijk exemplaar in de vorm van een greeploze landelijk moderne massief houten keuken. Helemaal passend bij de rest van de woning.”

 

- Femke en Jan uit Westerbork

 

“Johan en team Kral echt super bedankt!

De keuken is prachtig en zeer deskundig geplaatst door de monteurs. Wat een vakmannen zijn dat….

Nu nog even afstijlen met een leuk rek aan de muur en wat leuke deco, dan is hij helemaal af en echt super gaaf geworden.

Ik ben zeer blij dat ik 4 uur in de auto gestapt ben om naar het hoge noorden te rijden. Hier zie ik dit gewoon niet. Zo robuust met dit mooie eiken.."

 

- Zeker een zeer tevreden klant…xx

 

“Wij hebben een keuken van Kral keukens en daar zijn we alle dagen nog steeds heel blij mee! Ik kan het zeker iedereen aanraden om naar Kral keukens te gaan!”

 

- Riena

 

“Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken van Kral Keukens. Hij is prachtig en zeer vakkundig en precies gemaakt, alles klopt. Ze hebben goed meegedacht om al onze wensen te verwezenlijken.”

 

- Jane

 

“Super mooie keukens! Mijn droomkeuken gekocht! ♡ Wat een mooie winkel, beveel het zeker aan!!”

 

- Mandy

 

“Ga gewoon eens kijken en je bent verkocht!”

 

- Lucia


 

“Wat zijn ze weer mooi hè, die keukens van Kral. De degelijkheid straalt er vanaf.”

 

- Joop

 

“Super mooie keuken geplaatst hier!! Goede service en netjes gewerkt. Iedere dag weer een feestje om de keuken binnen te lopen."

 

- Stephanie

 

“Ze hebben onze droom waar gemaakt. De keuken is het pareltje van onze woning geworden, net zoals wij wilden. Alles netjes geregeld en gemaakt. Kral Keukens en interieur raad ik iedereen aan!”

 

-Christine

 

“Ontzettend blij met onze prachtige keuken. Heel netjes en vlot gemonteerd."

 

-Janien