Een ruim opgezette eikenhouten keuken met een echte landelijke uitstraling

eiken keuken

Een gezellige houten keuken om aan het eind van de dag in samen te komen

De keuken: hier komen we samen aan het eind van een lange dag. We drinken een kopje thee of een glas wijn om nog even lekker bij te kletsen. Het gezinsleven en gezelligheid staat hier centraal. Zo’n sfeer in de keuken ontstaat door gebruik te maken van natuurlijke materialen en sfeervolle- en doorleefde accessoires. Daar is deze keuken een perfect voorbeeld van.

Een gezellige keuken
drink een kop thee in deze gezellige keuken
stoer fornuis met schouw

Echte eyecatcher

De keuken is gemaakt van massief eikenhout, in de kleur ‘clay”. Het blad en de spoelbak zijn van natuursteen. Het stoere fornuis met schouw zorgt ervoor dat iedereen zich meteen thuis voelt. De keuken is afgewerkt met stoere en robuuste grepen. De keuken is hier een echte eyecatcher geworden in het huis. Ben je benieuwd naar al onze houten keukens? Klik dan hier!

de eiken keuken is afgewerkt met een natuurstenen spoelbak
afwerking met stoere en robuuste grepen
een ruim opgezette houten keuken
een ruim opgezette houten keuken

Vraag nu vrijblijvend een adviesgesprek aan


 

“Na een verbouwing wilden Femke en Jan het idee voor een nieuwe keuken goed aanpakken: niet na verloop van tijd weer een nieuwe keuken moeten aanschaffen, maar kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Hun oude, crêmekleurige keuken met bewerkte frontjes lieten ze door Kral Keukens vervangen met een strak landelijk exemplaar in de vorm van een greeploze landelijk moderne massief houten keuken. Helemaal passend bij de rest van de woning.”

 

- Femke en Jan uit Westerbork

 

“Johan en team Kral echt super bedankt!

De keuken is prachtig en zeer deskundig geplaatst door de monteurs. Wat een vakmannen zijn dat….

Nu nog even afstijlen met een leuk rek aan de muur en wat leuke deco, dan is hij helemaal af en echt super gaaf geworden.

Ik ben zeer blij dat ik 4 uur in de auto gestapt ben om naar het hoge noorden te rijden. Hier zie ik dit gewoon niet. Zo robuust met dit mooie eiken.."

 

- Zeker een zeer tevreden klant…xx

 

“Wij hebben een keuken van Kral keukens en daar zijn we alle dagen nog steeds heel blij mee! Ik kan het zeker iedereen aanraden om naar Kral keukens te gaan!”

 

- Riena

 

“Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken van Kral Keukens. Hij is prachtig en zeer vakkundig en precies gemaakt, alles klopt. Ze hebben goed meegedacht om al onze wensen te verwezenlijken.”

 

- Jane

 

“Super mooie keukens! Mijn droomkeuken gekocht! ♡ Wat een mooie winkel, beveel het zeker aan!!”

 

- Mandy

 

“Ga gewoon eens kijken en je bent verkocht!”

 

- Lucia


 

“Wat zijn ze weer mooi hè, die keukens van Kral. De degelijkheid straalt er vanaf.”

 

- Joop

 

“Super mooie keuken geplaatst hier!! Goede service en netjes gewerkt. Iedere dag weer een feestje om de keuken binnen te lopen."

 

- Stephanie

 

“Ze hebben onze droom waar gemaakt. De keuken is het pareltje van onze woning geworden, net zoals wij wilden. Alles netjes geregeld en gemaakt. Kral Keukens en interieur raad ik iedereen aan!”

 

-Christine

 

“Ontzettend blij met onze prachtige keuken. Heel netjes en vlot gemonteerd."

 

-Janien