Aangepaste keuken voor minderinvaliden

Ontwerp en de inrichting van de keuken helemaal afgestemd op beperkingen en mogelijkheden.
Aangepaste keuken

Keuken voor minderinvaliden

Ieder mens is anders en geen handicap is hetzelfde. Er is daarom geen kant-en-klare keuken voor mindervaliden; een keuken kan op allerlei manieren worden aangepast.

Aangepaste keuken

Beperkingen en mogelijkheden

Voor deze mevrouw hebben wij een massief houten keuken geplaatst waarvan het ontwerp en de inrichting helemaal is afgestemd op haar beperkingen en mogelijkheden.

Aangepaste keuken
Aangepaste keuken
Aangepaste keuken
Aangepaste keuken
Aangepaste keuken

Rolstoelvriendelijk

De bediening van de kookplaat, afzuigkap en quooker is rolstoelvriendelijk gemaakt. Dit zie je ook terug bij de oven en het koffiezetapparaat in de hoge kasten.

Aangepaste keuken
Aangepaste keuken

Kom gezellig langs!

Wilt u meer weten over een aangepaste keuken? Kom dan even langs, er staan ervaren adviseurs tot uw beschikking voor het maken van een ontwerp en het geven van advies.

Vraag nu vrijblijvend een adviesgesprek aan


 

“Na een verbouwing wilden Femke en Jan het idee voor een nieuwe keuken goed aanpakken: niet na verloop van tijd weer een nieuwe keuken moeten aanschaffen, maar kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Hun oude, crêmekleurige keuken met bewerkte frontjes lieten ze door Kral Keukens vervangen met een strak landelijk exemplaar in de vorm van een greeploze landelijk moderne massief houten keuken. Helemaal passend bij de rest van de woning.”

 

- Femke en Jan uit Westerbork

 

“Johan en team Kral echt super bedankt!

De keuken is prachtig en zeer deskundig geplaatst door de monteurs. Wat een vakmannen zijn dat….

Nu nog even afstijlen met een leuk rek aan de muur en wat leuke deco, dan is hij helemaal af en echt super gaaf geworden.

Ik ben zeer blij dat ik 4 uur in de auto gestapt ben om naar het hoge noorden te rijden. Hier zie ik dit gewoon niet. Zo robuust met dit mooie eiken.."

 

- Zeker een zeer tevreden klant…xx

 

“Wij hebben een keuken van Kral keukens en daar zijn we alle dagen nog steeds heel blij mee! Ik kan het zeker iedereen aanraden om naar Kral keukens te gaan!”

 

- Riena

 

“Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken van Kral Keukens. Hij is prachtig en zeer vakkundig en precies gemaakt, alles klopt. Ze hebben goed meegedacht om al onze wensen te verwezenlijken.”

 

- Jane

 

“Super mooie keukens! Mijn droomkeuken gekocht! ♡ Wat een mooie winkel, beveel het zeker aan!!”

 

- Mandy

 

“Ga gewoon eens kijken en je bent verkocht!”

 

- Lucia


 

“Wat zijn ze weer mooi hè, die keukens van Kral. De degelijkheid straalt er vanaf.”

 

- Joop

 

“Super mooie keuken geplaatst hier!! Goede service en netjes gewerkt. Iedere dag weer een feestje om de keuken binnen te lopen."

 

- Stephanie

 

“Ze hebben onze droom waar gemaakt. De keuken is het pareltje van onze woning geworden, net zoals wij wilden. Alles netjes geregeld en gemaakt. Kral Keukens en interieur raad ik iedereen aan!”

 

-Christine

 

“Ontzettend blij met onze prachtige keuken. Heel netjes en vlot gemonteerd."

 

-Janien