Houten keuken op maat gemaakt bij Kral Keukens

houten keuken
Houten keuken

De houten keuken van Kral

Al sinds 2004 weten klanten ons al te vinden voor nostalgische houten keukens die u naar eigen wens en smaak kunt samenstellen. Gaat u voor een handgemaakte nieuwe houten keuken, dan zijn er een aantal mogelijkheden waar u uit kunt kiezen. Bekijk vooral eens de verschillende pagina’s om inspiratie op te doen.

Elk type houten keuken heeft zijn eigen uiterlijke kenmerken en andere eigenschappen, kijk wat het beste bij jou en je woning past. Sinds kort hebben wij ook de zeer mooie en strak uitgevoerde greeploze massief houten keukens, in ons assortiment. Deze variant keuken heeft een modern design maar geeft toch ook een knipoog naar het landelijke. Ook voor andere specifieke wensen zoals een kastenwand op maat, badkamermeubels of een mooie servieskast kunt u op ons altijd een beroep doen. Wij helpen u graag om een stijl door te voeren in uw hele huis.

Handgemaakte houten keukens helemaal naar uw wens

Een houten keuken uit grootmoeders tijd wordt vervaardigd in onze eigen atelier en is in alle houtsoorten leverbaar. Landelijk, Landelijk modern, Modern, Engels, Rustiek of Robuust. Ze worden prachtig afgewerkt zodat ze voldoen aan al uw wensen en verwachtingen. In onze showroom zijn vele houten keukens in volle glorie te aanschouwen in alle denkbare modellen, stijlen, kleuren en materialen. Van robuust en landelijk eiken tot hoogglanzend modern design. In onze werkplaats werken onze vakmensen elke dag hard om een zo goed en mooi mogelijk product af te leveren. Zo heeft u een houten keuken die op de millimeter afgesteld is op uw voorkeuren.

Kral keukens als keukenpartner  

Kral Keukens heeft landelijke ervaring. Onze kwaliteit houten keukens worden door heel het land geplaatst en ook onze partners waar wij mee samen werken zitten door het hele land. Daarnaast is Kral Keukens is aangesloten bij het CBW. Hierdoor heeft u de zekerheid dat u met een solide bedrijf te maken heeft. Bent u benieuwd naar ervaringen van eerdere klanten? Kijk dan vooral eens op onze ervaringenpagina om een aantal reviews te lezen.

cbw
houten keuken

Voordelen houten keuken 

Een houten keuken van Kral Keukens kent een heel aantal voordelen. Het is uniek, doordat het volledig naar uw wens gemaakt is, Het creëert een nostalgische look waar iedereen blij van wordt. Daarnaast kennen houten keukens van Kral Keukens nog meer voordelen 

  • Houten keukens hebben altijd een warm en sfeervol karakter;  

  • Het veelvuldig gebruik van hout zorgt voor extra isolerende eigenschappen;  

  • Massief houten keukens hebben een hele lange levensduur;  

  • Eventuele kleine gebreken of beschadigingen kunnen snel worden opgelost;  

  • Een keuken van hout kan perfect worden geschilderd in een kleur naar keuze 


 

“Na een verbouwing wilden Femke en Jan het idee voor een nieuwe keuken goed aanpakken: niet na verloop van tijd weer een nieuwe keuken moeten aanschaffen, maar kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Hun oude, crêmekleurige keuken met bewerkte frontjes lieten ze door Kral Keukens vervangen met een strak landelijk exemplaar in de vorm van een greeploze landelijk moderne massief houten keuken. Helemaal passend bij de rest van de woning.”

 

- Femke en Jan uit Westerbork

 

“Johan en team Kral echt super bedankt!

De keuken is prachtig en zeer deskundig geplaatst door de monteurs. Wat een vakmannen zijn dat….

Nu nog even afstijlen met een leuk rek aan de muur en wat leuke deco, dan is hij helemaal af en echt super gaaf geworden.

Ik ben zeer blij dat ik 4 uur in de auto gestapt ben om naar het hoge noorden te rijden. Hier zie ik dit gewoon niet. Zo robuust met dit mooie eiken.."

 

- Zeker een zeer tevreden klant…xx

 

“Wij hebben een keuken van Kral keukens en daar zijn we alle dagen nog steeds heel blij mee! Ik kan het zeker iedereen aanraden om naar Kral keukens te gaan!”

 

- Riena

 

“Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken van Kral Keukens. Hij is prachtig en zeer vakkundig en precies gemaakt, alles klopt. Ze hebben goed meegedacht om al onze wensen te verwezenlijken.”

 

- Jane

 

“Super mooie keukens! Mijn droomkeuken gekocht! ♡ Wat een mooie winkel, beveel het zeker aan!!”

 

- Mandy

 

“Ga gewoon eens kijken en je bent verkocht!”

 

- Lucia


 

“Wat zijn ze weer mooi hè, die keukens van Kral. De degelijkheid straalt er vanaf.”

 

- Joop

 

“Super mooie keuken geplaatst hier!! Goede service en netjes gewerkt. Iedere dag weer een feestje om de keuken binnen te lopen."

 

- Stephanie

 

“Ze hebben onze droom waar gemaakt. De keuken is het pareltje van onze woning geworden, net zoals wij wilden. Alles netjes geregeld en gemaakt. Kral Keukens en interieur raad ik iedereen aan!”

 

-Christine

 

“Ontzettend blij met onze prachtige keuken. Heel netjes en vlot gemonteerd."

 

-Janien