Een nieuwe keuken in Vries?

De keuken is veelal de gezelligste plek van het huis. Aan de eettafel wordt geknutseld, gekletst en gegeten. Natuurlijk wilt u bij al deze activiteiten uitzicht hebben op een mooie keuken. Toch? Kral keuken maakt voor u een handgemaakte keuken met hoge kwaliteit. Dit doen wij in ons eigen atelier. Wij hebben een ruim assortiment aan materialen zodat u precies de stijl krijgt die u wenst. Nog niet helemaal zeker welke stijl past in uw huis? Dan zien we u graag in onze uitgebreide showroom.

Een nieuwe keuken van Kral keuken betekent:

  • Een unieke keuken gebouwd op uw wensen
  • Alle mogelijke houtsoorten voor een houten keuken
  • Verschillende modellen, kleuren en stijlen
  • Inclusief modern inbouwapparatuur
  • Snel en gemakkelijk contact
Keuken Vries

Verschillende houtsoorten voor uw nieuwe houten keuken

Een handgemaakte houten keuken kan vervaardigd worden uit verschillende houtstijlen. Wilt u een donkere keuken, of toch liever wat robuuster met landelijk eiken? Door ons eigen atelier is alles mogelijk en kunt u kiezen voor de houtsoort die u het mooist vindt in uw huis. Weet u niet zo goed welke houtsoorten er zijn of welke in uw huis zullen passen? De vakmensen van Kral keuken geven u graag meer informatie. Samen zorgen we ervoor dat u een goed en mooi product thuis geleverd krijgt.

Een landelijke keuken voor een warm welkom

Uw landelijke keuken is precies samen te stellen zoals u dat in gedachten heeft. Combineer uw landelijke keuken vooral met modern apparatuur. Zo ontstaat de perfecte mix tussen een heerlijke landelijke sfeer en modern gebruiksgemak. Uw eigen landelijke keuken die hedendaags aanvoelt, dat is een fijne plek om samen te komen.

Kral voor keuken en interieur

De keukens van Kral zijn maatwerk en worden vervaardigd in eigen atelier. Zo weet u zeker dat u kiest voor kwaliteit en aandacht voor detail. In onze showroom, met meer dan 500m² aan inspiratie, zult u naar huis gaan met nieuwe ideeën en inzichten over uw nieuwe keuken. Uiteraard zullen de vakmensen van Kral keukens uw helpen bij deze keuze. Ook voor specifieke wensen voor bijvoorbeeld kaswanden, servieskasten of een kookeiland denken wij graag met u mee. Hiervoor hoeft u niet eens langs te komen. U kunt gemakkelijk contact met ons opnemen of gebruik maken van het ons vrijblijvende offerteformulier.


 

“Na een verbouwing wilden Femke en Jan het idee voor een nieuwe keuken goed aanpakken: niet na verloop van tijd weer een nieuwe keuken moeten aanschaffen, maar kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Hun oude, crêmekleurige keuken met bewerkte frontjes lieten ze door Kral Keukens vervangen met een strak landelijk exemplaar in de vorm van een greeploze landelijk moderne massief houten keuken. Helemaal passend bij de rest van de woning.”

 

- Femke en Jan uit Westerbork

 

“Johan en team Kral echt super bedankt!

De keuken is prachtig en zeer deskundig geplaatst door de monteurs. Wat een vakmannen zijn dat….

Nu nog even afstijlen met een leuk rek aan de muur en wat leuke deco, dan is hij helemaal af en echt super gaaf geworden.

Ik ben zeer blij dat ik 4 uur in de auto gestapt ben om naar het hoge noorden te rijden. Hier zie ik dit gewoon niet. Zo robuust met dit mooie eiken.."

 

- Zeker een zeer tevreden klant…xx

 

“Wij hebben een keuken van Kral keukens en daar zijn we alle dagen nog steeds heel blij mee! Ik kan het zeker iedereen aanraden om naar Kral keukens te gaan!”

 

- Riena

 

“Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken van Kral Keukens. Hij is prachtig en zeer vakkundig en precies gemaakt, alles klopt. Ze hebben goed meegedacht om al onze wensen te verwezenlijken.”

 

- Jane

 

“Super mooie keukens! Mijn droomkeuken gekocht! ♡ Wat een mooie winkel, beveel het zeker aan!!”

 

- Mandy

 

“Ga gewoon eens kijken en je bent verkocht!”

 

- Lucia


 

“Wat zijn ze weer mooi hè, die keukens van Kral. De degelijkheid straalt er vanaf.”

 

- Joop

 

“Super mooie keuken geplaatst hier!! Goede service en netjes gewerkt. Iedere dag weer een feestje om de keuken binnen te lopen."

 

- Stephanie

 

“Ze hebben onze droom waar gemaakt. De keuken is het pareltje van onze woning geworden, net zoals wij wilden. Alles netjes geregeld en gemaakt. Kral Keukens en interieur raad ik iedereen aan!”

 

-Christine

 

“Ontzettend blij met onze prachtige keuken. Heel netjes en vlot gemonteerd."

 

-Janien