Keuken Veendam

Wilt u een nieuwe keuken in Veendam? Kral Keukens ontwerpt uw droomkeuken! De keuken wordt vaak gezien als een van de gezelligste plekken in huis. Mooie gesprekken, uitgebreide diners en fijne momenten spelen zich af in deze ruimte. Dan wilt u toch ook dat het ontwerp past bij uw wensen?

Bij ons kunt u terecht voor het gehele proces. Van het eerste kennismakingsgesprek waarin u alle ideeën op tafel legt, tot het plaatsen van de keuken in Veendam. Wij regelen het. U heeft hierin zelf veel inspraak, zodat het eindresultaat aansluit bij uw wensen. Kom vooral eens langs in onze showroom waar u de verschillende stijlen in het echt kunt bekijken. Zien we u binnenkort in onze keukenzaak vanuit Veendam?

Keuken Veendam

Wilt u een nieuwe keuken in Veendam?

Bent u uitgekeken op uw huidige keuken in Veendam? Dan is het tijd om inspiratie op te doen! Bij ons vindt u keukens die niemand anders heeft. Dit komt doordat wij op basis van uw wensen zelf het ontwerp maken. Vervolgens creëren we de keuken in onze eigen werkplaats, waar onze vakmensen hard voor u aan de slag gaan voor het mooiste eindresultaat. 

Bij Kral hebben we meer dan 20 jaar ervaring en in die jaren zijn we uitgegroeid tot een bekende naam in de keukenwereld. Wij vinden het belangrijk dat we een uniek resultaat kunnen leveren en luisteren daarom goed naar u! Geen standaard showroommodellen, maar op maat gemaakte keukens van hout! Wilt u zelf bepalen hoe uw keuken in Veendam moet worden? Laat onze ontwerpers een schets voor u maken!

nieuwe keuken in veendam
Een keuken in Veendam die niemand anders heeft
Hoe wordt uw keuken in veendam

Waarom kiest u voor Kral Keukens?

Bij Kral Keukens regelen we alles onder één dak. Zo hebben we zelf veel controle op het proces en waardoor we u goed op de hoogte kunnen houden van ontwikkelingen. Daarnaast kunt u rekenen op het volgende:

  • unieke keukens die u niet bij een andere keukenspecialist in Veendam vindt. 
  • veel keuzevrijheid in stijlen, kleuren, houtsoorten en apparatuur
  • samenwerking met bekende merken voor keukenapparatuur: AGA, BOSCH en Siemens
  • vakmensen met een passie voor keukens 
  • persoonlijk contact en goede service van begin tot eind

Kies de stijl die bij u past

Wanneer u besluit een nieuwe keuken te kopen, wilt u er zeker van zijn dat u er lang plezier van heeft. Daarom is het belangrijk om goed na te denken over het kleurgebruik, de houtsoort en de stijl die u wilt voor uw nieuwe keuken in Veendam. 

Het is altijd slim om in het echt te kijken wat mogelijk is. Daarom verwelkomen we u graag in onze showroom waar u onder andere een gezellige landelijke keuken in het echt kunt bekijken. Deze stijl brengt automatisch gezelligheid in huis. Liever een moderne keuken zonder grepen? Ook deze populaire stijl vindt u terug in onze showroom. Uiteraard kunnen we u tijdens een adviesgesprek meer vertellen over de mogelijkheden.

Wij plaatsen keukens door heel Nederland

Wij plaatsen niet alleen keukens in Veendam, maar ook in de rest van Nederland. Zo kunt u onze keukens ook vinden in: 

 

Een keuken in Veendam kopen?

Wilt u een nieuwe keuken kopen? Kijk dan ook eens buiten Veendam. Het is het zeker waard om 20 minuten naar onze keukenzaak in stadskanaal te rijden. Wij ontwerpen, maken en plaatsen uw keuken graag! Vertel ons al uw ideeën, zodat wij uw droomkeuken kunnen creëren. 

Heeft u vooraf nog geen idee, of juist te veel inspiratie? Ook dan kunnen wij u op weg helpen door u een kijkje te geven in de verschillende stijlen. In onze showroom kunt u alvast inspiratie opdoen en in een kennismakingsgesprek vertellen we u graag meer over de mogelijkheden. We verwelkomen u graag in onze keukenzaak, zodat wij straks uw nieuwe keuken in Veendam ontwerpen!

Neem een kijkje tussen onze keukens

In Veendam een nieuwe keuken nodig
donkere houten keuken voor in Veendam
kom langs in onze showroom in de buurt van veendam
inspiratie opdoen voor uw nieuwe keuken
Op zoek naar een nieuwe keuken

Vraag nu vrijblijvend een adviesgesprek aan

Contact

 

“Na een verbouwing wilden Femke en Jan het idee voor een nieuwe keuken goed aanpakken: niet na verloop van tijd weer een nieuwe keuken moeten aanschaffen, maar kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Hun oude, crêmekleurige keuken met bewerkte frontjes lieten ze door Kral Keukens vervangen met een strak landelijk exemplaar in de vorm van een greeploze landelijk moderne massief houten keuken. Helemaal passend bij de rest van de woning.”

 

- Femke en Jan uit Westerbork

 

“Johan en team Kral echt super bedankt!

De keuken is prachtig en zeer deskundig geplaatst door de monteurs. Wat een vakmannen zijn dat….

Nu nog even afstijlen met een leuk rek aan de muur en wat leuke deco, dan is hij helemaal af en echt super gaaf geworden.

Ik ben zeer blij dat ik 4 uur in de auto gestapt ben om naar het hoge noorden te rijden. Hier zie ik dit gewoon niet. Zo robuust met dit mooie eiken.."

 

- Zeker een zeer tevreden klant…xx

 

“Wij hebben een keuken van Kral keukens en daar zijn we alle dagen nog steeds heel blij mee! Ik kan het zeker iedereen aanraden om naar Kral keukens te gaan!”

 

- Riena

 

“Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken van Kral Keukens. Hij is prachtig en zeer vakkundig en precies gemaakt, alles klopt. Ze hebben goed meegedacht om al onze wensen te verwezenlijken.”

 

- Jane

 

“Super mooie keukens! Mijn droomkeuken gekocht! ♡ Wat een mooie winkel, beveel het zeker aan!!”

 

- Mandy

 

“Ga gewoon eens kijken en je bent verkocht!”

 

- Lucia


 

“Wat zijn ze weer mooi hè, die keukens van Kral. De degelijkheid straalt er vanaf.”

 

- Joop

 

“Super mooie keuken geplaatst hier!! Goede service en netjes gewerkt. Iedere dag weer een feestje om de keuken binnen te lopen."

 

- Stephanie

 

“Ze hebben onze droom waar gemaakt. De keuken is het pareltje van onze woning geworden, net zoals wij wilden. Alles netjes geregeld en gemaakt. Kral Keukens en interieur raad ik iedereen aan!”

 

-Christine

 

“Ontzettend blij met onze prachtige keuken. Heel netjes en vlot gemonteerd."

 

-Janien