Landelijke houten keukens bij Kral Keukens

Tel. (0599) 41 22 16 

Tijd voor een unieke keuken?
Maak hieronder een vrijblijvende afspraak met één van onze keukenspecialisten.
Wij proberen u altijd binnen 48 uur te antwoorden.
 

Nieuwe houten keuken in Roden van Kral keukens?

De mooiste houten keukens

Waar de keuken vroeger alleen de ruimte was om eten te maken is de keuken nu vaak de populairste ruimte in het huis. Niet alleen wordt hier gekookt en gegeten, maar ook huiswerk gemaakt, decoraties geknutseld en  genoten van gezellige koffieafspraken. In de moderne houten keuken gebeurt alles tegelijk, waardoor keukens in de afgelopen jaren erg zijn veranderd. Indelingen en opstellingen zijn praktischer en de uitstraling is gemoedelijker. Bent u toe aan een nieuwe handgemaakte keuken in Roden? Dan moet deze natuurlijk multifunctioneel zijn, en ook gezelligheid bieden. De keukens van Kral zullen dat voor u realiseren.

Bij Kral keukens kiest u voor:

Landelijke keuken van Kral Keukens

Kiezen voor een houten keuken

De houten keukens van Kral worden vervaardigd en prachtig afgewerkt in eigen atelier, zodat ze voldoen aan al uw wensen en verwachtingen. Weet u niet zeker welke houtsoort u in huis zou willen hebben, dan bent u van harte welkom in onze ruime showroom om inspiratie op te doen. Hier vindt u vele houten keukens uitgestald en kunt u kennismaken met verschillende modellen, stijlen, kleuren en materialen. Kiest u voor robuust met landelijk eiken? Of toch liever een moderner design? Onze vakmensen helpen u graag een geschikte keuze te maken. Liever alvast online inspiratie opdoen? Bekijk hier onze voorbeeldpagina.

Een landelijke keuken van Kral

Landelijke keukens zijn sinds de jaren 80 al een populaire trend. En dat is logisch, want door het gebruik van natuurlijk kleuren en materialen zorgen landelijke keukens voor een prachtige uitstraling. In combinatie met het modernste apparatuur kiest voor een keuken waarin u zich direct thuis zult voelen. Heeft u speciale wensen? In ons eigen atelier kunnen we elke wens waarmaken en de perfecte keuken voor u realiseren.

Zekerheid met Kral keukens

Bij Kral keukens krijgt u zeven jaar garantie op uw nieuwe handgemaakte keuken. Daarnaast bent u verzekerd van een snelle reparatie. Hoe we dat waar kunnen maken? Door onze partners, die verspreid zitten door het hele land, zorgen wij voor snelle en goede service in Roden. Dit, in combinatie met onze aansluiting bij het CBW, garandeert u een samenwerking met een solide bedrijf.

Bent u klaar voor uw nieuwe, prachtige keuken? Vul dan hier het offerteformulier in zodat wij aan de slag kunnen. Liever eerst even langskomen en in gesprek over de mogelijkheden? Neem dan gemakkelijk contact met ons op voor een afspraak.

Ervaringen met Kral KeukensErvaringen met Kral KeukensErvaringen met Kral Keukens
"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen.""Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet."

Lees alle ervaringen
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"

Kral Keukens en Interieurs

Mandenmaker 3
9502 KK Stadskanaal

Telefoon: 0599 - 41 22 16
Telefax:   0599 - 41 76 60
E-mailadres: info@kralkeukens.nl

Klik en plan je route

Ook interessant

De keukentrends van 2019
Unieke keukens in Groningen
Keuken schoonmaak tips
Welke keuken past bij mij?

Openingstijden keuken showroom

MaandagGesloten
Dinsdag10.00 - 17.00 uur
Woensdag10.00 - 17.00 uur
Donderdag10.00 - 21.00 uur
Vrijdag10.00 - 17.00 uur
Zaterdag10.00 - 17.00 uur

brochure aanvragen

Kral Keukens

Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 13 reviews

Sitemap              Privacy Policy

 

facebook-icon   instagram-icon   pinterest-icon

brochure downloaden

Afspraak maken

Landelijke houten keuken