Handgemaakte keukens van Kral Keukens in Paterswolde

Waar de keuken vroeger alleen de ruimte was om eten te maken,  is de keuken nu dé ruimte van het huis. Hier wordt niet alleen gegeten, maar ook huiswerk gemaakt, decoraties voor in het huis geknutseld en koffieafspraken beleefd. In een moderne keuken gebeurt alles tegelijk. Door deze ontwikkeling zijn keukens in de afgelopen jaren erg veranderd. De indeling en de opstelling is praktischer en de uitstraling gemoedelijker. Bent u toe aan een nieuwe keuken? Dan moet deze natuurlijk multifunctioneel zijn, en ook gezelligheid bieden. De keukens van Kral zullen dat voor u realiseren.

Bij Kral keukens kiest u voor:

Keuken Paterswolde

Kiezen voor een houten keuken

De houten keukens van Kral worden vervaardigd in eigen atelier. Hier worden ze prachtig afgewerkt zodat ze voldoen aan al uw wensen en verwachtingen. Weet u niet zeker welke houtsoort u in huis zou willen hebben, dan bent u van harte welkom in onze ruime showroom. Hier vindt u vele houten keukens uitgestald en kunt u kennismaken met verschillende modellen, stijlen, kleuren en materialen. Kiest u voor robuust met landelijk eiken? Of toch liever een moderner design? Onze vakmensen helpen u graag een geschikte keuze te maken.

Een landelijke keuken van Kral

Landelijke keukens zijn sinds de jaren 80 al een populaire trend. In deze zogenaamde plattelandskeukens wordt gebruik gemaakt van natuurlijk kleuren en materialen. In combinatie met het modernste apparatuur zult u kiezen voor een keuken waarin u zich direct thuis zult voelen. Heeft u speciale wensen? In ons eigen atelier kunnen we elke wens omzetten in een nieuwe aanvulling op uw huis. Bekijk ook vooral eens onze voorbeeldpagina voor wat extra inspiratie.

Zekerheid met Kral keukens

Bij Kral keukens krijgt u zeven jaar garantie op uw nieuwe, met de hand gemaakte, keuken. Daarnaast bent u verzekerd van een snelle reparatie. Hoe we dat waar kunnen maken? Door onze partners, die verspreid zitten door het hele land, zorgen wij voor snelle en goede service. Dit, in combinatie met onze aansluiting bij het CBW, garandeert u een samenwerking met een solide bedrijf.

Mag Kral Keukens u helpen aan een nieuwe, prachtige landelijke houten keuken? Neem dan hier gemakkelijk contact met ons op of maak gebruik van ons geheel vrijblijvende offerteformulier.


 

“Na een verbouwing wilden Femke en Jan het idee voor een nieuwe keuken goed aanpakken: niet na verloop van tijd weer een nieuwe keuken moeten aanschaffen, maar kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Hun oude, crêmekleurige keuken met bewerkte frontjes lieten ze door Kral Keukens vervangen met een strak landelijk exemplaar in de vorm van een greeploze landelijk moderne massief houten keuken. Helemaal passend bij de rest van de woning.”

 

- Femke en Jan uit Westerbork

 

“Johan en team Kral echt super bedankt!

De keuken is prachtig en zeer deskundig geplaatst door de monteurs. Wat een vakmannen zijn dat….

Nu nog even afstijlen met een leuk rek aan de muur en wat leuke deco, dan is hij helemaal af en echt super gaaf geworden.

Ik ben zeer blij dat ik 4 uur in de auto gestapt ben om naar het hoge noorden te rijden. Hier zie ik dit gewoon niet. Zo robuust met dit mooie eiken.."

 

- Zeker een zeer tevreden klant…xx

 

“Wij hebben een keuken van Kral keukens en daar zijn we alle dagen nog steeds heel blij mee! Ik kan het zeker iedereen aanraden om naar Kral keukens te gaan!”

 

- Riena

 

“Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken van Kral Keukens. Hij is prachtig en zeer vakkundig en precies gemaakt, alles klopt. Ze hebben goed meegedacht om al onze wensen te verwezenlijken.”

 

- Jane

 

“Super mooie keukens! Mijn droomkeuken gekocht! ♡ Wat een mooie winkel, beveel het zeker aan!!”

 

- Mandy

 

“Ga gewoon eens kijken en je bent verkocht!”

 

- Lucia


 

“Wat zijn ze weer mooi hè, die keukens van Kral. De degelijkheid straalt er vanaf.”

 

- Joop

 

“Super mooie keuken geplaatst hier!! Goede service en netjes gewerkt. Iedere dag weer een feestje om de keuken binnen te lopen."

 

- Stephanie

 

“Ze hebben onze droom waar gemaakt. De keuken is het pareltje van onze woning geworden, net zoals wij wilden. Alles netjes geregeld en gemaakt. Kral Keukens en interieur raad ik iedereen aan!”

 

-Christine

 

“Ontzettend blij met onze prachtige keuken. Heel netjes en vlot gemonteerd."

 

-Janien