Keukens Hoogeveen

Voor een nieuwe keuken in Hoogeveen gaat u naar Kral Keukens. In onze eigen werkplaats creëren wij unieke keukens, die u niet in een standaard keukenwinkel vindt. Omdat u in gesprek gaat met onze ontwerpers, maken wij een ontwerp dat precies aansluit bij uw wensen. 

Misschien weet u al precies welke keukenstijl u gaat kiezen. In dat geval kunt u al uw ideeën delen met onze specialisten. Wilt u eerst nog wat inspiratie opdoen? Kom dan langs in onze showroom, waar we verschillende stijlen tentoonstellen. Zo krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden. Brengt u binnenkort een bezoek aan onze gezellige keukenzaak vanuit Hoogeveen?

keuken hoogeveen

Kral Keukens ontwerpt uw keuken in Hoogeveen

Zoekt u een keuken die speciaal voor u ontworpen wordt? Dat kan wanneer u een keuken laat ontwerpen bij Kral. We zijn al bijna 20 jaar een bekende naam in de keukenwereld. Wij verzorgen het hele proces. U vertelt ons in een kennismakingsgesprek hoe u het ontwerp voor zich ziet. Wij maken vervolgens de schetsen, creëren de keuken en plaatsen hem in uw woning in Hoogeveen. 

Doordat wij alles onder één dak regelen, weet u precies waar u aan toe bent. We werken bovendien samen met bekende merken voor keukenapparatuur, waaronder AGA, BOSCH en Siemens. Een keuken is namelijk pas echt af als er goede apparaten zijn ingebouwd. Wilt u zelf bepalen hoe uw keuken in Hoogeveen eruit gaat zien? Bespreek het met onze ontwerpers.

keuken ontwerpen in Hoogeveen
een nieuwe keuken in Hoogeveen
keukenapparatuur van bekende merken in hoogeveen

Al jaren de specialist in op maat gemaakte keukens

Voor een originele keuken bent u bij Kral aan het juiste adres. We maken graag een ontwerp dat u niet bij een andere keukenspecialist in Hoogeveen vindt. U kunt verder rekenen op:

  • ambachtelijke keukens die met de hand worden gemaakt;
  • eerlijk advies dat aansluit bij uw wensen;
  • een uniek ontwerp waarbij verschillende stijlen gecombineerd kunnen worden;
  • de beste inbouwapparatuur verwerkt in het ontwerp;
  • specialisten met vakkennis die gaan voor de beste kwaliteit;
  • volledige service vanaf de kennismaking tot de plaatsing bij u in Hoogeveen;

Weet u welke stijl u kiest voor uw keuken in Hoogeveen?

Een keuken koopt u niet ieder jaar. Het is een investering waar u langere tijd plezier van wil hebben. Laat u daarom goed adviseren door onze ervaren vakmensen. Vindt u een klassieke houten keuken mooi? Dat komt goed uit, want daar zijn wij in gespecialiseerd. 

U kunt kiezen uit verschillende stijlen, bijvoorbeeld een industriële keuken, waarbij het hout wordt gecombineerd met ijzeren details. Dit zorgt voor een stoere en krachtige uitstraling. Misschien past een greeploze moderne keuken beter bij uw woonstijl. We helpen u graag bij de keuze voor een nieuwe keuken! Zien we u straks in onze keukenzaak vanuit Hoogeveen?

Wij plaatsen keukens door heel Nederland

Wij plaatsen niet alleen keukens in Hoogeveen, maar ook in de rest van Nederland. Zo kunt u onze keukens ook vinden in:

Wij plaatsen graag uw keuken, ook in Hoogeveen

Wilt u een nieuwe keuken in uw huis in Hoogeveen? Wij ontwerpen, maken en plaatsen hem graag! Industrieel, klassiek, modern, landelijk, knus, het kan allemaal! We gaan met u in gesprek, zodat we uw droomkeuken kunnen ontwerpen. Ziet u het ontwerp al helemaal voor zich? Dan gaan wij aan de slag in de werkplaats om van uw wensen werkelijkheid te maken. 

We verwelkomen u graag in onze showroom. Misschien om inspiratie op te doen en een keuze te maken uit de verschillende stijlen. Of wellicht voor een kennismakingsgesprek. We zien u graag in onze keukenzaak en misschien ontwerpen wij dan wel uw nieuwe keuken in Hoogeveen.

Inspiratie nodig?

bekijk de keukens in onze showroom
een keuken met details
keukenblad met hout
wij plaatsen uw keuken, ook in Hoogeveen
Laat uw keuken uniek ontwerpen

Vraag nu vrijblijvend een adviesgesprek aan

Contact

 

“Na een verbouwing wilden Femke en Jan het idee voor een nieuwe keuken goed aanpakken: niet na verloop van tijd weer een nieuwe keuken moeten aanschaffen, maar kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Hun oude, crêmekleurige keuken met bewerkte frontjes lieten ze door Kral Keukens vervangen met een strak landelijk exemplaar in de vorm van een greeploze landelijk moderne massief houten keuken. Helemaal passend bij de rest van de woning.”

 

- Femke en Jan uit Westerbork

 

“Johan en team Kral echt super bedankt!

De keuken is prachtig en zeer deskundig geplaatst door de monteurs. Wat een vakmannen zijn dat….

Nu nog even afstijlen met een leuk rek aan de muur en wat leuke deco, dan is hij helemaal af en echt super gaaf geworden.

Ik ben zeer blij dat ik 4 uur in de auto gestapt ben om naar het hoge noorden te rijden. Hier zie ik dit gewoon niet. Zo robuust met dit mooie eiken.."

 

- Zeker een zeer tevreden klant…xx

 

“Wij hebben een keuken van Kral keukens en daar zijn we alle dagen nog steeds heel blij mee! Ik kan het zeker iedereen aanraden om naar Kral keukens te gaan!”

 

- Riena

 

“Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken van Kral Keukens. Hij is prachtig en zeer vakkundig en precies gemaakt, alles klopt. Ze hebben goed meegedacht om al onze wensen te verwezenlijken.”

 

- Jane

 

“Super mooie keukens! Mijn droomkeuken gekocht! ♡ Wat een mooie winkel, beveel het zeker aan!!”

 

- Mandy

 

“Ga gewoon eens kijken en je bent verkocht!”

 

- Lucia


 

“Wat zijn ze weer mooi hè, die keukens van Kral. De degelijkheid straalt er vanaf.”

 

- Joop

 

“Super mooie keuken geplaatst hier!! Goede service en netjes gewerkt. Iedere dag weer een feestje om de keuken binnen te lopen."

 

- Stephanie

 

“Ze hebben onze droom waar gemaakt. De keuken is het pareltje van onze woning geworden, net zoals wij wilden. Alles netjes geregeld en gemaakt. Kral Keukens en interieur raad ik iedereen aan!”

 

-Christine

 

“Ontzettend blij met onze prachtige keuken. Heel netjes en vlot gemonteerd."

 

-Janien