Een nieuwe keuken in Groningen? Keukenzaak Kral Keukens

De keuken is een belangrijke leefplek in het huis. Misschien zelfs wel het hart van uw woning. Hier wordt gekookt, gekletst en genoten met familie en vrienden. Kies dus vooral een keuken die in alle opzichten aansluit op uw wensen en kookgewoontes. En, zeker niet onbelangrijk, bij de stijl van uw huis. Bij Keukenzaak Kral keukens vindt u een ruim assortiment aan handgemaakte keukens. In ons eigen atelier vervaardigen wij de meest prachtige keuken met kwaliteit en aandacht voor detail. Zo krijgt u precies de stijl die u wenst en past bij wat u zoekt.

Wanneer u kiest voor Kral keukens:

  • Krijgt u zeven jaar garantie
  • Kunt u kiezen uit een divers assortiment van modellen, kleuren en stijlen
  • Heeft u snel en gemakkelijk contact
  • Kunt u ook meteen de aanschaf van inbouwapparatuur regelen
  • Krijgt u volledig maatwerk met een handgemaakte keuken
Keuken Groningen

Een houten keuken met hoge kwaliteit

Wanneer u besluit een houten keuken te nemen heeft u verschillende opties. Wilt u graag een donkere houtsoort, of liever wat lichter en robuuster met landelijk eiken. In de showroom van Kral Keukens vindt u alle houtsoorten waarmee wij uw nieuwe keuken zouden kunnen bouwen. Ook kunt u hier eens rustig kijken naar verschillende modellen en stijlen. Uiteraard zullen de vakmensen van Kral u begeleiden in het keuzeproces, zodat u zeker weet dat u kiest voor de juiste keuken.

Een op maat gemaakte landelijke keuken

Uw landelijke keuken maken we bij Kral keukens geheel op maat. Bent u op zoek naar de perfecte mix tussen een landelijke sfeer en modern gebruiksgemak? Kom dan vooral ook eens kijken naar geschikt modern apparatuur. Door dit te combineren met uw prachtige landelijke keuken wilt u daar straks nooit meer weg.

Kral keuken regelt uw keuken

Komt u er zelf uit, of heeft u liever wat hulp bij het kiezen van uw mooie nieuwe keuken? Kom vooral langs in onze showroom. Met meer dan 500m² aan keukens en rondlopende vakmensen weet u zeker dat u naar huis gaat met de juiste keuze. Heeft u eenmaal gekozen, dan hoeft u niet bang te zijn dat u spijt krijgt. Bij Kral keuken krijgt u 7 jaar garantie op uw keuken en wordt u, indien gewenst, voorzien van snelle en goede service bij problemen. En, door de combinatie met onze aansluiting bij het CBW, bent u gegarandeerd van een samenwerking met een solide bedrijf.

Bent u al overtuigt? Neem dan snel contact met ons op of maak gebruik van ons vrijblijvende offerteformulier.


 

“Na een verbouwing wilden Femke en Jan het idee voor een nieuwe keuken goed aanpakken: niet na verloop van tijd weer een nieuwe keuken moeten aanschaffen, maar kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Hun oude, crêmekleurige keuken met bewerkte frontjes lieten ze door Kral Keukens vervangen met een strak landelijk exemplaar in de vorm van een greeploze landelijk moderne massief houten keuken. Helemaal passend bij de rest van de woning.”

 

- Femke en Jan uit Westerbork

 

“Johan en team Kral echt super bedankt!

De keuken is prachtig en zeer deskundig geplaatst door de monteurs. Wat een vakmannen zijn dat….

Nu nog even afstijlen met een leuk rek aan de muur en wat leuke deco, dan is hij helemaal af en echt super gaaf geworden.

Ik ben zeer blij dat ik 4 uur in de auto gestapt ben om naar het hoge noorden te rijden. Hier zie ik dit gewoon niet. Zo robuust met dit mooie eiken.."

 

- Zeker een zeer tevreden klant…xx

 

“Wij hebben een keuken van Kral keukens en daar zijn we alle dagen nog steeds heel blij mee! Ik kan het zeker iedereen aanraden om naar Kral keukens te gaan!”

 

- Riena

 

“Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken van Kral Keukens. Hij is prachtig en zeer vakkundig en precies gemaakt, alles klopt. Ze hebben goed meegedacht om al onze wensen te verwezenlijken.”

 

- Jane

 

“Super mooie keukens! Mijn droomkeuken gekocht! ♡ Wat een mooie winkel, beveel het zeker aan!!”

 

- Mandy

 

“Ga gewoon eens kijken en je bent verkocht!”

 

- Lucia


 

“Wat zijn ze weer mooi hè, die keukens van Kral. De degelijkheid straalt er vanaf.”

 

- Joop

 

“Super mooie keuken geplaatst hier!! Goede service en netjes gewerkt. Iedere dag weer een feestje om de keuken binnen te lopen."

 

- Stephanie

 

“Ze hebben onze droom waar gemaakt. De keuken is het pareltje van onze woning geworden, net zoals wij wilden. Alles netjes geregeld en gemaakt. Kral Keukens en interieur raad ik iedereen aan!”

 

-Christine

 

“Ontzettend blij met onze prachtige keuken. Heel netjes en vlot gemonteerd."

 

-Janien