Een nieuwe handgemaakte houten keuken in Emmen?

Is uw huis in Emmen toe aan een prachtige nieuwe houten keuken? Dan kunt u vast de hulp van Kral Keukens gebruiken. Bij het kopen van een keuken komen veel verschillende keuzes kijken. Niet alleen moet u kiezen voor een bepaalde opstelling maar ook voor een passende stijl. Want beide moeten natuurlijk bij uw huis passen Wanneer u een keuze heeft gemaakt zullen we gezamenlijk ook gaan kijken naar apparatuur en, indien gewenst, naar ons overige assortiment voor de inrichting van uw keuken. Bent u klaar voor een nieuwe keuken in Emmen?

Bij Kral keukens bent u gegarandeerd van:

De derde en dus laatste stap is het kiezen van het werkblad. Hier kunt u het type werkblad bepalen, er is keuze uit drie verschillende modellen. Namelijk het model recht, het model waterkering en massief hout. Als u de keuze maakt voor het massief houten werkblad, is het aan te raden om er meteen het behandelpakket bij te bestellen. U kunt ook de kleur van het werkblad kiezen. Gaat u voor kalksteen of bent u toch meer een fan van een betonnen werkblad? Kral Keukens biedt het allemaal. Daarnaast is er de keuze uit de verschillende spoelbakken en kranen voor uw fantastische voordeelkeuken.

  • Een prachtige handgemaakte keuken met kwaliteit
  • Gegarandeerd 7 jaar garantie
  • Keuze uit verschillende stijlen, modellen en kleuren
  • Hoge kwaliteit en aandacht voor detail
  • Een showroom met meer dan 500m² aan inspiratie
Keuken Emmen

Een prachtige handgemaakte houten keuken

Een houten keuken geeft u keuken de uitstraling zoals vroeger in grootmoeders tijd. Met ons eigen atelier kunt u niet alleen kiezen voor een landelijke of een moderne stijl, maar ook voor een rustieke of robuuste stijl. Altijd handgemaakt en met hoge kwaliteit. Bij Kral keukens gaat een wereld voor u open. Haal sfeer en beleving in uw huis in Emmen met uw eigen unieke keuken.

Een nostalgische landelijke keuken

Houdt u van nostalgie en van het gevoel uit grootmoeders tijd? Dan is een landelijke keuken dé ideale toevoeging aan uw huis en woonkeuken. Een grote meubelschouw, een groot fornuis en glazen deuren geeft een knus en sfeervol uiterlijk aan de drukste plek in uw huis. Bijkomend voordeel: landelijke keukens passen ook prima in een modern interieur. Bekijk vooral eens de voorbeelden van onze landelijke keukens om inspiratie op te doen.

Keukens van Kral, ambachtelijk en mooi

Wanneer u kiest voor een keuken van Kral bent u gegarandeerd van een handgemaakte keuken gemaakt op basis van uw wensen. De keukens kunnen uit alle houtsoorten vervaardigd worden, zodat u precies de stijl krijgt die u wenst. Daarnaast bent u bij ons gegarandeerd van snelle reparatie en 7 jaar garantie. Graag werken wij met uw samen om de keuken te verwezenlijken die u voor ogen heeft. Weet u al wat u wil? Vul dan direct het offerteformulier in. Liever eerst een keer komen kijken of in gesprek met een medewerker? Neem dan gemakkelijk contact met ons op.


 

“Na een verbouwing wilden Femke en Jan het idee voor een nieuwe keuken goed aanpakken: niet na verloop van tijd weer een nieuwe keuken moeten aanschaffen, maar kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Hun oude, crêmekleurige keuken met bewerkte frontjes lieten ze door Kral Keukens vervangen met een strak landelijk exemplaar in de vorm van een greeploze landelijk moderne massief houten keuken. Helemaal passend bij de rest van de woning.”

 

- Femke en Jan uit Westerbork

 

“Johan en team Kral echt super bedankt!

De keuken is prachtig en zeer deskundig geplaatst door de monteurs. Wat een vakmannen zijn dat….

Nu nog even afstijlen met een leuk rek aan de muur en wat leuke deco, dan is hij helemaal af en echt super gaaf geworden.

Ik ben zeer blij dat ik 4 uur in de auto gestapt ben om naar het hoge noorden te rijden. Hier zie ik dit gewoon niet. Zo robuust met dit mooie eiken.."

 

- Zeker een zeer tevreden klant…xx

 

“Wij hebben een keuken van Kral keukens en daar zijn we alle dagen nog steeds heel blij mee! Ik kan het zeker iedereen aanraden om naar Kral keukens te gaan!”

 

- Riena

 

“Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken van Kral Keukens. Hij is prachtig en zeer vakkundig en precies gemaakt, alles klopt. Ze hebben goed meegedacht om al onze wensen te verwezenlijken.”

 

- Jane

 

“Super mooie keukens! Mijn droomkeuken gekocht! ♡ Wat een mooie winkel, beveel het zeker aan!!”

 

- Mandy

 

“Ga gewoon eens kijken en je bent verkocht!”

 

- Lucia


 

“Wat zijn ze weer mooi hè, die keukens van Kral. De degelijkheid straalt er vanaf.”

 

- Joop

 

“Super mooie keuken geplaatst hier!! Goede service en netjes gewerkt. Iedere dag weer een feestje om de keuken binnen te lopen."

 

- Stephanie

 

“Ze hebben onze droom waar gemaakt. De keuken is het pareltje van onze woning geworden, net zoals wij wilden. Alles netjes geregeld en gemaakt. Kral Keukens en interieur raad ik iedereen aan!”

 

-Christine

 

“Ontzettend blij met onze prachtige keuken. Heel netjes en vlot gemonteerd."

 

-Janien