Een nieuwe keuken in Eelde vind je bij Kral keukens

Gaat u een nieuwe keuken kopen?  Dan kunt u vast een beetje hulp gebruiken. Bij het kopen van een keuken komt u voor veel verschillende keuzes te staan. Niet alleen zal u gaan kiezen voor een bepaalde opstelling maar ook voor een bepaalde stijl. En het is natuurlijk erg belangrijk dat beide bij de rest van uw huis past. Wanneer u een keuze heeft gemaakt zullen we gezamenlijk ook gaan kijken naar apparatuur en, indien gewenst, naar ons overige assortiment voor de inrichting van uw keuken. Bent u klaar voor een nieuwe keuken? Daar gaan we.

Bij Kral keukens bent u gegarandeerd van:

  • Een handgemaakte keuken met kwaliteit
  • Een garantie van 7 jaar
  • Keuze uit verschillende stijlen, modellen en kleuren
  • Kwaliteit en aandacht voor detail
  • Een showroom met meer dan 500m² inspiratie
Keuken Eelde

Gezelligheid in een houten keuken

Een houten keuken geeft u keuken veelal de uitstraling zoals vroeger in grootmoeders tijd. Door onze eigen atelier in te zetten bij het vervaardigen van deze bijzondere keukens kunt u niet alleen kiezen voor een landelijke of een moderne stijl, maar ook voor een rustieke of robuuste stijl. Bij Kral keukens gaat een wereld voor u open. Haal sfeer en beleving in uw huis met uw eigen unieke handgemaakte keuken.

Een nostalgische landelijke keuken

Houdt u van nostalgie en het gevoel van grootmoeders tijd? Dan is een landelijke keuken de ideale toevoeging aan uw huis. Een grote meubelschouw, een groot fornuis en glazen deuren geeft een knus en sfeervol uiterlijk aan de populairste plek van uw huis. En ondanks hun nostalgische uiterlijk passen landelijke keukens ook prima in een modern interieur.

Keukens van Kral, ambachtelijk en mooi

Wanneer u kiest voor een keuken van Kral bent u gegarandeerd van een handgemaakte keuken op maat. De keukens worden uit alle houtsoorten vervaardigd, zodat u precies de stijl krijgt die u wenst in huis. Daarnaast bent u bij ons gegarandeerd van snelle reparatie en 7 jaar garantie. Graag werken wij met uw samen om de keuken te verwezenlijken die u voor ogen heeft. Neem vandaag nog contact met ons op om uw droomkeuken te realiseren.


 

“Na een verbouwing wilden Femke en Jan het idee voor een nieuwe keuken goed aanpakken: niet na verloop van tijd weer een nieuwe keuken moeten aanschaffen, maar kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Hun oude, crêmekleurige keuken met bewerkte frontjes lieten ze door Kral Keukens vervangen met een strak landelijk exemplaar in de vorm van een greeploze landelijk moderne massief houten keuken. Helemaal passend bij de rest van de woning.”

 

- Femke en Jan uit Westerbork

 

“Johan en team Kral echt super bedankt!

De keuken is prachtig en zeer deskundig geplaatst door de monteurs. Wat een vakmannen zijn dat….

Nu nog even afstijlen met een leuk rek aan de muur en wat leuke deco, dan is hij helemaal af en echt super gaaf geworden.

Ik ben zeer blij dat ik 4 uur in de auto gestapt ben om naar het hoge noorden te rijden. Hier zie ik dit gewoon niet. Zo robuust met dit mooie eiken.."

 

- Zeker een zeer tevreden klant…xx

 

“Wij hebben een keuken van Kral keukens en daar zijn we alle dagen nog steeds heel blij mee! Ik kan het zeker iedereen aanraden om naar Kral keukens te gaan!”

 

- Riena

 

“Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken van Kral Keukens. Hij is prachtig en zeer vakkundig en precies gemaakt, alles klopt. Ze hebben goed meegedacht om al onze wensen te verwezenlijken.”

 

- Jane

 

“Super mooie keukens! Mijn droomkeuken gekocht! ♡ Wat een mooie winkel, beveel het zeker aan!!”

 

- Mandy

 

“Ga gewoon eens kijken en je bent verkocht!”

 

- Lucia


 

“Wat zijn ze weer mooi hè, die keukens van Kral. De degelijkheid straalt er vanaf.”

 

- Joop

 

“Super mooie keuken geplaatst hier!! Goede service en netjes gewerkt. Iedere dag weer een feestje om de keuken binnen te lopen."

 

- Stephanie

 

“Ze hebben onze droom waar gemaakt. De keuken is het pareltje van onze woning geworden, net zoals wij wilden. Alles netjes geregeld en gemaakt. Kral Keukens en interieur raad ik iedereen aan!”

 

-Christine

 

“Ontzettend blij met onze prachtige keuken. Heel netjes en vlot gemonteerd."

 

-Janien