Keukengrepen en knoppen, Wat is er allemaal mogelijk? 

Bij het kopen van een keuken denkt u misschien niet meteen aan de keukengrepen en –knoppen. Hoewel knoppen en handgrepen niet het grootste onderdeel van uw keuken is, is het wel degelijk heel sfeerbepalend. Met handgrepen en knoppen maakt u uw keuken helemaal af. Klassiek, landelijk, industrieel of modern. Welke kies jij? 

Keuken Kerstsfeer
kerstsfeer

Knoppen, grepen of greeploos? 

Bij het kopen van een keuken is het verstandig om vooraf hier goed over na te denken. Er zijn namelijk veel opties met betrekking tot keukengrepen en –knoppen. Neem bijvoorbeeld het materiaal. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit edelstaal, chroom, nikkel en nog veel meer. Daarnaast kunt kiezen uit ronde, ovale en vierkante knoppen. Voor de grepen kunt u verschillende lengtes kiezen. Tegenwoordig is een moderne, greeploze keuken een trend maar u kunt ook altijd voor een traditionele keukengrepen en –knoppen gaan.   

Te combineren met verschillende stijlen 

Keukengrepen en –knoppen maken je keuken helemaal af. Het is erg bepalend voor de look die je wilt geven met een keuken. Heb je bijvoorbeeld een industriële keuken? Dan kun je dit heel mooi afmaken met stoere, robuuste stalen of houten keukengrepen en –knoppen. In een moderne keuken zijn RVS stalen handgrepen en stanggrepen niet weg te denken! De prachtige grepen onderstrepen de frisse vernieuwende sfeer die de moderne keuken zo populair maakt. Daarnaast kun je de verschillende stijlen ook mooi combineren. Zo is bijvoorbeeld een landelijke keuken met elementen uit een industriële keuken erg populair aan het worden. Je combineert de gezellige landelijke sfeer met bijvoorbeeld moderne beugelgrepen of stoere industriële handvaten. De zwarte keukengreep is erg populair, zelfs in de landelijke keuken. 

Voor welke stijl keukengrepen en –knoppen ga jij? 

Er is zoveel mogelijk dat je haast niet kunt kiezen wat nou perfect bij jouw keuken past. Maar treur niet, niks is fout! Je kunt alle keukengrepen en –knoppen kiezen die bij jou interieur passen. Mocht je niet zeker zijn over wat wel of niet bij jouw interieur past, dan is het raadzaam om naar een keukenspecialist te gaan. Daar kunnen ze je goed helpen en weten ze door jarenlange ervaring precies welke trend bij jouw keuken past.   

Vraag nu vrijblijvend een adviesgesprek aan

Contact