Keuken met een kookeiland

Een keuken met een kookeiland is een keuken waar het fornuis midden in de ruimte staat, los van het aanrechtblad en keukenkasten. Een kookeiland wordt veel gebruikt in een open keuken, maar kan ook in een gesloten of een half open keuken worden verwerkt. Weet u al of u een open, half open of een gesloten keuken wilt?

Waarom een kookeiland ideaal is

Iedereen is het denk met ons eens dat koken leuker wordt als het gezelliger is. Het is zeer onprettig om het gevoel te hebben dat u bent afgesloten van de gezelligheid of er met de rug naar toe staat.

Is het niet veel gezelliger om met mensen om u heen te koken, waardoor u ook gezellig mee kunt praten, een drankje drinken en kunt lachen? Nodig de gasten uit in de keuken, laat ze plaats nemen aan het kookeiland en een onderdeel zijn van de live cooking beleving bij u thuis.

Esthetisch & praktisch

Het zwevende element gaat op in de ruimte, maar is toch op een subtiele manier weer erg aanwezig. Het is het centrale gedeelte van de keuken, het hart van het huis.

“Het oog wil ook wat”, zeggen we vaak als het om eten gaat. Maar geldt dat niet ook voor de keuken waar het bereid wordt?

Een mooie landelijke keuken nodigt uit om te koken en gasten uit te nodigen. Geef uw keuken sfeer en karakter en u zult ook weer nieuwe inspiratie op doen en zin krijgen om te koken en nieuwe gerechten te maken.

Een nieuwe keuken is een nieuw begin

We eten altijd hetzelfde, ik weet ook niet meer wat we nu moeten maken, zijn vaak gehoorde kreten als het diner voor de avond wordt besproken. Daarnaast kan het zijn dat u het even helemaal gehad hebt met het koken. 

Dan wordt het tijd voor inspiratievolle omgeving, een nieuw begin. Een gezellige keuken. Een keuken met een kookeiland.

Vraag nu vrijblijvend een adviesgesprek aan

Contact