Landelijke houten keukens bij Kral Keukens

Tel. (0599) 41 22 16 

Tijd voor een unieke keuken?
Maak hieronder een vrijblijvende afspraak met één van onze keukenspecialisten.
Wij proberen u altijd binnen 48 uur te antwoorden.
 

Keuken met een kookeiland

Een keuken met een kookeiland is een keuken waar het fornuis midden in de ruimte staat, los van het aanrechtblad en keukenkasten. Een kookeiland wordt veel gebruikt in een open keuken, maar kan ook in een gesloten of een half open keuken worden verwerkt. Weet u al of u een open, half open of een gesloten keuken wilt?

Waarom een kookeiland ideaal is

Iedereen is het denk met ons eens dat koken leuker wordt als het gezelliger is. Het is zeer onprettig om het gevoel te hebben dat u bent afgesloten van de gezelligheid of er met de rug naar toe staat.

Is het niet veel gezelliger om met mensen om u heen te koken, waardoor u ook gezellig mee kunt praten, een drankje drinken en kunt lachen? Nodig de gasten uit in de keuken, laat ze plaats nemen aan het kookeiland en een onderdeel zijn van de live cooking beleving bij u thuis.

Esthetisch & praktisch

Het zwevende element gaat op in de ruimte, maar is toch op een subtiele manier weer erg aanwezig. Het is het centrale gedeelte van de keuken, het hart van het huis.

“Het oog wil ook wat”, zeggen we vaak als het om eten gaat. Maar geldt dat niet ook voor de keuken waar het bereid wordt?

Een mooie landelijke keuken nodigt uit om te koken en gasten uit te nodigen. Geef uw keuken sfeer en karakter en u zult ook weer nieuwe inspiratie op doen en zin krijgen om te koken en nieuwe gerechten te maken.

Een nieuwe keuken is een nieuw begin

We eten altijd hetzelfde, ik weet ook niet meer wat we nu moeten maken, zijn vaak gehoorde kreten als het diner voor de avond wordt besproken. Daarnaast kan het zijn dat u het even helemaal gehad hebt met het koken. 

Dan wordt het tijd voor inspiratievolle omgeving, een nieuw begin. Een gezellige keuken. Een keuken met een kookeiland.

Bekijk onze houten keukens:

Ervaringen met Kral KeukensErvaringen met Kral KeukensErvaringen met Kral Keukens
"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen.""Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet."

Lees alle ervaringen
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"

Kral Keukens en Interieurs

Mandenmaker 3
9502 KK Stadskanaal

Telefoon: 0599 - 41 22 16
Telefax:   0599 - 41 76 60
E-mailadres: info@kralkeukens.nl

Klik en plan je route

Ook interessant

De keukentrends van 2019
Unieke keukens in Groningen
Keuken schoonmaak tips
Welke keuken past bij mij?

Openingstijden keuken showroom

MaandagGesloten
Dinsdag10.00 - 17.00 uur
Woensdag10.00 - 17.00 uur
Donderdag10.00 - 21.00 uur
Vrijdag10.00 - 17.00 uur
Zaterdag10.00 - 17.00 uur

brochure aanvragen

Kral Keukens

Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 13 reviews

Sitemap              Privacy Policy

 

facebook-icon   instagram-icon   pinterest-icon

brochure downloaden

Afspraak maken

Landelijke houten keuken