Keuken met verrassingseffect!

Onze keuken in het inspiratiehuis van Wonen Ladelijke Stijl op de VT Wonen en Designbeurs 2022 in Vijfhuizen. Thema van dit jaar: Een stukje Provence in Vijfhuizen.

 

Sluit even je ogen en beeld jezelf in dat je in een authentieke landhuis in de Provence zit. Waar je maar kijkt, zie je eerlijke, natuurlijke materialen. De betoverende geuren van de lavendelvelden en olijfboomgaarden komen je tegemoet terwijl je nipt van een lekker glas wijn. Precies die sfeer vertaalt het inspiratiehuis van Wonen Landelijke Stijl op de VT Wonen Beurs.

beurs keuken 2022

Verrassingseffect

 

In de keuken van het inspiratiehuis wilden we voor een absoluut verrassingseffect gaan. Daarom is er gekozen voor een bijzondere mix van blauw en matzwart. We hebben een massief houten keuken ontworpen die in een prachtige blauwe kleur geverfd is. 

beurskeuken 2022
beurskeuken 2022

Stalen kasten met glas

 

De blauwe kleur combineert mooi met het matzwarte werkblad van Neolith. Minstens even verrassend is het eiland, niet alleen door het stijlvolle werkblad van Dekton, maar ook door de stalen kasten met glas waarachter het servies mooi tot zijn recht komt.  

beurskeuken 2022
beurskeuken 2022
beurskeuken 2022

Onderdelen van de keuken

 

Het AGA-fornuis in de kleur Slate heeft dan weer alles in huis om tijdens de beurs verrukkelijke kookdemo’s te organiseren. Authentieke Marokkaanse zelliges sieren de spatwand achter het fornuis en de mooie handgrepen maken de keuken helemaal af.

beurskeuken 2022
beurskeuken 2022
beurskeuken 2022
beurskeuken 2022
beurskeuken 2022
beurskeuken 2022

Vraag nu vrijblijvend een adviesgesprek aan


 

“Na een verbouwing wilden Femke en Jan het idee voor een nieuwe keuken goed aanpakken: niet na verloop van tijd weer een nieuwe keuken moeten aanschaffen, maar kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Hun oude, crêmekleurige keuken met bewerkte frontjes lieten ze door Kral Keukens vervangen met een strak landelijk exemplaar in de vorm van een greeploze landelijk moderne massief houten keuken. Helemaal passend bij de rest van de woning.”

 

- Femke en Jan uit Westerbork

 

“Johan en team Kral echt super bedankt!

De keuken is prachtig en zeer deskundig geplaatst door de monteurs. Wat een vakmannen zijn dat….

Nu nog even afstijlen met een leuk rek aan de muur en wat leuke deco, dan is hij helemaal af en echt super gaaf geworden.

Ik ben zeer blij dat ik 4 uur in de auto gestapt ben om naar het hoge noorden te rijden. Hier zie ik dit gewoon niet. Zo robuust met dit mooie eiken.."

 

- Zeker een zeer tevreden klant…xx

 

“Wij hebben een keuken van Kral keukens en daar zijn we alle dagen nog steeds heel blij mee! Ik kan het zeker iedereen aanraden om naar Kral keukens te gaan!”

 

- Riena

 

“Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken van Kral Keukens. Hij is prachtig en zeer vakkundig en precies gemaakt, alles klopt. Ze hebben goed meegedacht om al onze wensen te verwezenlijken.”

 

- Jane

 

“Super mooie keukens! Mijn droomkeuken gekocht! ♡ Wat een mooie winkel, beveel het zeker aan!!”

 

- Mandy

 

“Ga gewoon eens kijken en je bent verkocht!”

 

- Lucia


 

“Wat zijn ze weer mooi hè, die keukens van Kral. De degelijkheid straalt er vanaf.”

 

- Joop

 

“Super mooie keuken geplaatst hier!! Goede service en netjes gewerkt. Iedere dag weer een feestje om de keuken binnen te lopen."

 

- Stephanie

 

“Ze hebben onze droom waar gemaakt. De keuken is het pareltje van onze woning geworden, net zoals wij wilden. Alles netjes geregeld en gemaakt. Kral Keukens en interieur raad ik iedereen aan!”

 

-Christine

 

“Ontzettend blij met onze prachtige keuken. Heel netjes en vlot gemonteerd."

 

-Janien