Keuken in woonboerderij

Woont u in een woonboerderij en bent u opzoek naar de keuken die perfect in uw boerderij past? Dan bent u, al sinds 2004, bij Kral Keukens aan het juiste adres. Hier krijgt u de kans uw droomkeuken zelf samen te stellen. Want een keuken waarin alles naar eigen wens is, dat is de kracht van Kral Keukens. Het is natuurlijk belangrijk dat u een keuken krijgt waar u elke dag weer opnieuw blij van wordt. Waar u elke ochtend weer met plezier een eitje staat te koken en waar u elke avond weer met liefde een heerlijke maaltijd maakt voor het gezin.

landelijke keuken keukenopstelling

Een landelijke keuken in uw woonboerderij

Landelijke keukens, ook wel plattelandskeukens genoemd, verwarmen menig hart men hun uitnodigende karakter. In de jaren tachtig was de landelijke stijl keukens een ware trend en is daarna nooit meer echt van het toneel verdwenen. Steeds vaker komt een landelijke keuken in een woonboerderij voorbij. Deze keukens zijn mega populair. Het straalt de perfecte combinatie van de gezelligheid van vroeger met de luxe van tegenwoordig uit. Bij Kral Keukens worden de landelijke keukens op maat vervaardigd in alle gewenste houtsoorten. De keukens worden prachtig afgewerkt met een stijlvol design.

Verder kenmerken de landelijke keukens zich door het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren. Rustieke, robuuste keukens voorzien van de modernste apparatuur. In deze keuken voelt iedereen zich meteen thuis. 

Kenmerken landelijke keukens in woonboerderij

Bij een woonboerderij is er meestal plek voor een relatief grote keuken. De keuken springt ook direct in het oog als je een woonboerderij binnenkomt. De landelijke keukens in een woonboerderij worden dan ook nog wel eens robuuste keukens genoemd. Houten kaderkasten, open kastjes, planken tegen de achterwand. Alles is mogelijk en kan gecombineerd worden. Er is genoeg ruimte voor al uw keukenaccessoires. Kenmerkend voor de landelijke keukens is het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren. Met het gebruik van warme kleuren creëert u een sfeervolle en warme uitstraling in het huis.

Moderne landelijke keuken in woonboerderij

Wilt u graag een landelijke keuken in uw woonboerderij met een moderne uitstraling? Dan bent u bij Karl Keukens aan het juiste adres. Wij bieden moderne landelijke keukens. In een landelijk moderne keuken wordt het beste van beiden gecombineerd: het moderne vleugje samen met de rustieke uitstraling van massief hout. Moderne apparatuur is namelijk goed te combineren met een klassieke landelijke keuken. De combinatie van beide zorgt voor een fantastisch eindresultaat. Een moderne landelijke keuken geeft u meer rust in huis, aangezien hier minder tierelantijntjes aanwezig zijn. Het moderne tintje aan de landelijke keuken zorgt ervoor dat de leefruimte groter lijkt.

Kral Keukens helpt u graag

Bent u enthousiast geworden en ziet u het al helemaal voor zich? Een mooie landelijke keuken of een fantastische moderne landelijke keuken in uw eigen woonboerderij? Wij van Karl Keukens helpen u graag met het maken of uitzoeken van uw unieke keuken voor uw woonboerderij. Wij zorgen ervoor dat de keuken past bij uw woonboerderij. Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze keukenspecialisten.  

Vraag nu vrijblijvend een adviesgesprek aan

Contact