Keuken in kerstsfeer – de leukste kerstdecoratie tips

Met de Kerstdagen voor de deur, zullen we waarschijnlijk weer veel in de keuken staan om de heerlijkste gerechten te maken. Koken in een keuken in kerstsfeer is extra leuk. Dus versier je keuken! Maar hoe doe je dat? Wij geven je graag leuke kerstdecoratie tips voor in jouw keuken.

Keuken Kerstsfeer
kerstsfeer
kerstsfeer

Een etagère in kerstsfeer

Zet een leuke etagère op je werkblad. Leuk om servies, wax hyacinten, kerstballen, kaarsjes, chocolaatjes en je mooiste servies op te leggen. Hoe gezellig staat dat?

Theehoekje in kerstsfeer

Hoe leuk is het om een theehoekje in te richten op je aanrecht, het ziet er gastvrij uit en ook nog eens erg gezellig. Een speciaal plekje voor je mooie theepot en kopjes. Zet er een schaaltje met heerlijke kerstbonbonnetjes of -koekjes bij en sfeervolle windlichtjes. Heb je nog ruimte over, zet er dan ook een kerstboompje bij in een leuke pot of mandje en klaar is je theehoekje in kerstsfeer.

Decoratie trap in kerstsfeer

Heb je nog een plekje over in de keuken voor een mooie decoratietrap? Versier deze dan met een leuke kersttoef, -doek en hang er een leuke oude lepel aan met waxinelichtje.

kerstsfeer
kerstsfeer
kerst afgedekte tafel

Oude olijfbak in kerstsfeer

Voor een stoer en sfeervol kerstsfeer kun je een mooie oude olijfbak decoreren met een shabby doek, houten kandelaars en een stoer kerstboompje.

Keukenstang in kerstsfeer

Hang een thee-, shabby doek (met een leuke kerstafbeelding erop) en een kersttoef aan een haakje en je keukenstang is helemaal is kerstsfeer.

Mooie gedekte tafel

Voor een mooie gedekte tafel haal je je luxe tafelkleden, mooiste servies en glaswerk uit de kast. Een paar mooie kaarsen erbij maken het geheel af. Dat wordt genieten!!

Fijne sfeervolle Kerstdagen!!!

Vraag nu vrijblijvend een adviesgesprek aan

Contact