Nieuwe keuken in Haren?

Bent u toe aan een nieuwe keuken in Haren? Dan bent u van harte welkom bij Kral keukens. Niet alleen voor een houten keuken, maar ook voor een kunststof keuken bent u in Stadskanaal op de juiste plek. De keuken is een belangrijke plek in uw huis. Niet alleen wordt hier genoten van heerlijke maaltijden, maar meestal is de keuken ook dé verzamelplek van het huis. Erg belangrijk dat deze ruimte sfeer en beleving uitstraalt, zodat u altijd kunt genieten als u hier bent.

Kral keukens levert u zonder problemen:

  • Keukenapparatuur
  • Handgemaakte keukens
  • 7 jaar garantie
  • Aandacht voor detail en kwaliteit
  • Een groot assortiment van woninginricht
Keuken Haren

Een houten keuken van Kral

In ons eigen atelier vervaardigen wij de mooiste keuken in de houtsoort die u wenst. Deze handgemaakte keukens, die doen denken aan grootmoeders tijd, worden prachtig afgewerkt en opgeleverd in de stijl die u wenst. Kiest u bijvoorbeeld voor Landelijk, Landelijk modern of echt Modern? Of bent u meer van een Engelse, Rustieke of Robuuste keuken? Lastig, want er is ontzettend veel keuze. Kom daarom vooral eens kijken in onze showroom, waar wij vele houten keukens hebben uitgestald. Hier kunt u kijken naar kleuren en modellen, en eens voelen aan verschillende stijlen en materialen. Liever online alvast inspiratie opdoen? Kijk dan eens naar onze voorbeeldpagina van landelijke keukens.

Landelijk wonen in een landelijke keuken

Een landelijke keuken geeft talloze mogelijkheden. Gaat u voor een uitstraling uit grootmoeders tijd met een grote meubelschouw, een groot fornuis en glazen deuren? Of toch liever voor een rustieke keuken met moderne accenten en strakke lijnen? Bij Kral keukens is beide mogelijk. Wat u ook kiest, de combinatie van een landelijke keuken met het modernste apparatuur geeft gegarandeerd een perfecte keuken met een prachtige rustieke uitstraling. Kom vooral langs in onze showroom om u op landelijk niveau te laten inspireren.

Kral voor uw keuken

Kral keukens heeft landelijke ervaring. Onze keukens worden door het hele land geplaatst en door onze partners die verspreid zitten door het gehele land bent u altijd verzekerd van goede en snelle service. Tevens zijn wij aangesloten bij het CBW, waardoor zeker bent van een samenwerking met een solide bedrijf.

Wilt u een keuken van Kral keukens? Neem dan hier gemakkelijk contact met ons op of maak gebruik van ons geheel vrijblijvende offerteformulier.


 

“Na een verbouwing wilden Femke en Jan het idee voor een nieuwe keuken goed aanpakken: niet na verloop van tijd weer een nieuwe keuken moeten aanschaffen, maar kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Hun oude, crêmekleurige keuken met bewerkte frontjes lieten ze door Kral Keukens vervangen met een strak landelijk exemplaar in de vorm van een greeploze landelijk moderne massief houten keuken. Helemaal passend bij de rest van de woning.”

 

- Femke en Jan uit Westerbork

 

“Johan en team Kral echt super bedankt!

De keuken is prachtig en zeer deskundig geplaatst door de monteurs. Wat een vakmannen zijn dat….

Nu nog even afstijlen met een leuk rek aan de muur en wat leuke deco, dan is hij helemaal af en echt super gaaf geworden.

Ik ben zeer blij dat ik 4 uur in de auto gestapt ben om naar het hoge noorden te rijden. Hier zie ik dit gewoon niet. Zo robuust met dit mooie eiken.."

 

- Zeker een zeer tevreden klant…xx

 

“Wij hebben een keuken van Kral keukens en daar zijn we alle dagen nog steeds heel blij mee! Ik kan het zeker iedereen aanraden om naar Kral keukens te gaan!”

 

- Riena

 

“Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken van Kral Keukens. Hij is prachtig en zeer vakkundig en precies gemaakt, alles klopt. Ze hebben goed meegedacht om al onze wensen te verwezenlijken.”

 

- Jane

 

“Super mooie keukens! Mijn droomkeuken gekocht! ♡ Wat een mooie winkel, beveel het zeker aan!!”

 

- Mandy

 

“Ga gewoon eens kijken en je bent verkocht!”

 

- Lucia


 

“Wat zijn ze weer mooi hè, die keukens van Kral. De degelijkheid straalt er vanaf.”

 

- Joop

 

“Super mooie keuken geplaatst hier!! Goede service en netjes gewerkt. Iedere dag weer een feestje om de keuken binnen te lopen."

 

- Stephanie

 

“Ze hebben onze droom waar gemaakt. De keuken is het pareltje van onze woning geworden, net zoals wij wilden. Alles netjes geregeld en gemaakt. Kral Keukens en interieur raad ik iedereen aan!”

 

-Christine

 

“Ontzettend blij met onze prachtige keuken. Heel netjes en vlot gemonteerd."

 

-Janien