Interieurinspiratie en advies bij Kral Keukens

Wilt u uw huis verbouwen en uw woonkamer, keuken of badkamer opnieuw indelen? Weet u alleen niet welke meubelopstelling, verlichting en kleuren de ruimte nodig heeft om er uit te springen? Of bent u op zoek naar nieuwe meubels of een compleet nieuwe stijl en loopt u vast omdat u en uw partner een geheel andere smaak hebben?

In samenwerking met Sfera Interieurs geven wij uw huis een persoonlijke stijl. Tijdens een gratis kennismakingsgesprek dat voorafgaand aan de styling plaatsvindt, bespreken wij samen met u uw woonwensen. Hierna maken wij voor u een geschikt plan, zodat u zich straks helemaal thuis voelt in uw woning. Natuurlijk houden we rekening met uw budget.

Interieuradvies

Wij zetten uw smaak om in een prachtige woonstijl die precies bij u past, want een droominterieur wil iedereen. Wij adviseren u graag bij de indeling en inrichting van uw woonruimtes.

Wij letten op de optimale verlichting en maken een lichtplan dat rekening houdt met alle aspecten van uw woning. Mensen vinden het vaak lastig om de juiste kleuren te kiezen voor hun interieur. Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van de juiste tinten waarmee uw woonruimte de perfecte look krijgt. Met behulp van passende accessoires maken we uw interieur helemaal af. De sfeer van uw nieuwe interieur schetsen we aan de hand van handige ‘moodboards’ met stijl- en kleuradvies. Hierdoor krijgt u een optimaal beeld van hoe ons interieuradvies er in de praktijk uit gaat zien.

Interieurinspiratie #1: Moodboard woonkamer en serre

Wilt u inzicht krijgen in hoe wij te werk gaan? Bekijk dan hieronder onze moodboards voor een woonkamer en serre. Op deze moodboards hebben we gevisualiseerd hoe het betreffende interieur eruit komt te zien volgens ons voorstel.

Interieurinspiratie moodboard
Interieurinspiratie moodboard
Interieurinspiratie moodboard

Interieurinspiratie #2: Advies & styling keuken

Hieronder ziet u een aantal foto’s van een keuken waarvoor wij het advies en de styling hebben verzorgd. Een mooi project met een eindresultaat waar we trots op zijn!

Interieurinspiratie moodboard
eiken keuken
Interieurinspiratie moodboard

 

“Na een verbouwing wilden Femke en Jan het idee voor een nieuwe keuken goed aanpakken: niet na verloop van tijd weer een nieuwe keuken moeten aanschaffen, maar kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Hun oude, crêmekleurige keuken met bewerkte frontjes lieten ze door Kral Keukens vervangen met een strak landelijk exemplaar in de vorm van een greeploze landelijk moderne massief houten keuken. Helemaal passend bij de rest van de woning.”

 

- Femke en Jan uit Westerbork

 

“Johan en team Kral echt super bedankt!

De keuken is prachtig en zeer deskundig geplaatst door de monteurs. Wat een vakmannen zijn dat….

Nu nog even afstijlen met een leuk rek aan de muur en wat leuke deco, dan is hij helemaal af en echt super gaaf geworden.

Ik ben zeer blij dat ik 4 uur in de auto gestapt ben om naar het hoge noorden te rijden. Hier zie ik dit gewoon niet. Zo robuust met dit mooie eiken.."

 

- Zeker een zeer tevreden klant…xx

 

“Wij hebben een keuken van Kral keukens en daar zijn we alle dagen nog steeds heel blij mee! Ik kan het zeker iedereen aanraden om naar Kral keukens te gaan!”

 

- Riena

 

“Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken van Kral Keukens. Hij is prachtig en zeer vakkundig en precies gemaakt, alles klopt. Ze hebben goed meegedacht om al onze wensen te verwezenlijken.”

 

- Jane

 

“Super mooie keukens! Mijn droomkeuken gekocht! ♡ Wat een mooie winkel, beveel het zeker aan!!”

 

- Mandy

 

“Ga gewoon eens kijken en je bent verkocht!”

 

- Lucia


 

“Wat zijn ze weer mooi hè, die keukens van Kral. De degelijkheid straalt er vanaf.”

 

- Joop

 

“Super mooie keuken geplaatst hier!! Goede service en netjes gewerkt. Iedere dag weer een feestje om de keuken binnen te lopen."

 

- Stephanie

 

“Ze hebben onze droom waar gemaakt. De keuken is het pareltje van onze woning geworden, net zoals wij wilden. Alles netjes geregeld en gemaakt. Kral Keukens en interieur raad ik iedereen aan!”

 

-Christine

 

“Ontzettend blij met onze prachtige keuken. Heel netjes en vlot gemonteerd."

 

-Janien