VT WONEN & DESIGNBEURS 2022

 

– JE VINDT ONS IN HET INSPIRATIEHUIS VAN WONEN LANDELIJKE STIJL

VRIJDAG 7 OKTOBER IS ONZE WINKEL GESLOTEN!!

VT WONEN & DESIGNBEURS GAAT DIT JAAR DOOR!

Wij hadden het al aangekondigd, de VT Wonen & Designbeurs gaat dit jaar door! Op deze beurs vind je de nieuwste collecties, woonnieuws, de handigste tips voor je verbouwing en natuurlijk de nieuwste woontrends.

Ook wij zijn aanwezig in het prachtige inspiratiehuis van Wonen Landelijke Stijl met een prachtige keuken die wij samen met hun hebben ontworpen.

KOMEN JULLIE OOK?

WANNEER: dinsdag 4 oktober t/m zondag 9 oktober 2022 (van 10.00 – 17.00 uur, donderdag en vrijdag tot 21.00 uur).

WAAR: Expo Greater Amsterdam (voorheen Expo Haarlemmermeer) in Vijfhuizen

  TERUGBLIK  INSPIRATIEHUIS WONEN LANDELIJKE STIJL OP DE VT WONEN&DESIGNBEURS 2019 MET ONZE OP MAAT GEMAAKTE KEUKEN

beurs 2019
VT WONEN
VT WONEN
VT WONEN
VT WONEN
BEURS 2019
BEURS 2019
BEURS 2019
VT WONEN
Thema van dit jaar:
Een stukje Provence

Thema van dit jaar: Een stukje Provence in Vijfhuizen

 

Sluit even je ogen en beeld jezelf in dat je in een authentiek landhuis in de Provence zit. Waar je maar kijkt, zie je eerlijke, natuurlijke materialen. De betoverende geuren van de lavendelvelden en olijfboomgaarden komen je tegemoet terwijl je nipt van een lekker glas wijn. Precies die sfeer vertaalt het nieuw inspiratiehuis van Wonen Landelijke Stijl op de VT Wonen Beurs.

KEUKEN MET VERRASSINGSEFFECT!

Keuken met
verrassingseffect

Wat kan je verwachten van de keuken?

KEUKEN MET VERRASSINGSEFFECT

In de keuken van het inspiratiehuis van Wonen Landelijk Stijl wilden we voor een absoluut verrassingseffect gaan.  Daarom is er gekozen voor een massief houten keuken die in een prachtige, blauwe kleur geverfd is, een kleur die mooi combineert met het matzwarte werkblad van Neolith. Minstens even verrassend is het eiland, niet alleen door het stijlvolle werkblad van Dekton, maar ook door de stalen kasten met glas waarachter het servies mooi tot zijn recht komt. Het AGA-FORNUIS in de kleur Slate heeft dan weer alles in huis om tijdens de beurs verrukkelijke kookdemo’s te organiseren.