Landelijke houten keukens bij Kral Keukens

Tel. (0599) 41 22 16 

Tijd voor een unieke keuken?
Maak hieronder een vrijblijvende afspraak met één van onze keukenspecialisten.
Wij proberen u altijd binnen 48 uur te antwoorden.
 

Oud Hollandse keuken - landelijke keuken

Boeren keukens in Oud Hollandse stijl

Een landelijke keuken in oud Hollandse stijl uit grootmoeders tijd. Wilt u zo’n boerenkeuken of een Oud Hollandse keuken dat met de hand gemaakt is? In de werkplaats van Kral Keukens worden alle Hollandse keuken op maat gemaakt. Het ambacht is terug te zien in het resultaat en het gevoel van nostalgie is onvermijdelijk. Herbeleef oude tijden met een Oud Hollandse keuken of geef uw woning een landelijke keuken die naadloos aansluit bij de stijl van bijvoorbeeld uw gerenoveerde woning. Het geeft uw woning karakter en gezelligheid. Het is het hart van de woning, waar u graag met familie, vrienden en geliefden tijd doorbrengt.

Ter inspiratie: (Oud) Hollandse keuken voorbeelden

De gezellige ogende keuken in Oud Hollandse stijl is net iets klassieker dan de boerenkeuken. De boerenkeuken kenmerkt zich op meer traditionelere stijl, waar het hout en steen perfect geharmonieerd samengaan. Gaat u voor klassiek of traditioneel?

Oude landelijke keuken in Oud-Hollandse stijl 

Een keuken in Oud-Hollandse stijl komt prachtig tot zijn recht als oude landelijke keuken. Je kunt deze keukens zien als een boerenkeuken, maar dan iets klassieker. Voor landelijke keukens in Oud-Hollandse stijl worden veelal kleuren als monumentgroen, vechtcrème en ossebloedrood. Deze kleuren geven een klassieke uitstraling aan de keuken. Dit klassieke karakter wil niet zeggen dat de keuken niet aansluit op een modern interieur, wanneer er bij het combineren goed rekening wordt gehouden met elkaar kunnen de verschillende stijlen elkaar zelf versterken. 

Oud-Hollandse landelijke keuken op maat bij Kral Keukens 

Bij Kral Keukens gaan we graag met u in gesprek om tot een juiste keuken voor u te komen. U kunt de keuken volledig op maat laten maken, onze adviseurs informeren u graag over de verschillende mogelijkheden. Wilt u bijvoorbeeld een klassiek fornuis of kookt u liever op inductie? En hoe past dit bij de rest van de keuken? Dit zijn nog maar enkele vragen waarbij wij u graag helpen. Kijk nog even verder of neem contact op! 

Een Oud-Hollandse keuken kopen bij Kral keukens  

Een keuken heeft een prominente rol in de woonruimte en het wordt ook wel het hart van het huis genoemd.  In de showroom (500 m²) van Kral Keukens staan alle prachtige keukens voor u uitgestald, waar u zeker geïnspireerd door raakt. Kom eens langs om te kijken naar de mogelijkheden of maak een afspraak met een van onze keukenadviseurs

 

Ervaringen met Kral KeukensErvaringen met Kral KeukensErvaringen met Kral Keukens
"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen.""Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet."

Lees alle ervaringen
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"

Kral Keukens en Interieurs

Mandenmaker 3
9502 KK Stadskanaal

Telefoon: 0599 - 41 22 16
Telefax:   0599 - 41 76 60
E-mailadres: info@kralkeukens.nl

Klik en plan je route

Ook interessant

De keukentrends van 2019
Unieke keukens in Groningen
Keuken schoonmaak tips
Welke keuken past bij mij?

Openingstijden keuken showroom

MaandagGesloten
Dinsdag10.00 - 17.00 uur
Woensdag10.00 - 17.00 uur
Donderdag10.00 - 21.00 uur
Vrijdag10.00 - 17.00 uur
Zaterdag10.00 - 17.00 uur

brochure aanvragen

Kral Keukens

Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 13 reviews

Sitemap              Privacy Policy

 

facebook-icon   instagram-icon   pinterest-icon

brochure downloaden

Afspraak maken

Landelijke houten keuken