Landelijke houten keukens bij Kral Keukens

Tel. (0599) 41 22 16  Landelijke keukens van Kral - Facebook

Tijd voor een unieke keuken?
Vrijblijvende offerte aanvragen

 

Oud Hollandse keuken - landelijke keuken

Boeren keukens in OudHollandse stijl

Een landelijke keuken in oudHollandse stijl uit grootmoederstijd. Wilt u zo’n boerenkeuken of een oudHollandse keuken dat met de hand gemaakt is? In de werkplaats van Kral Keukens worden alle Hollandse keuken op maat gemaakt. Het ambacht is terug te zien in het resultaat en het gevoel van nostalgie is onvermijdelijk. Herbeleef oude tijden met een oudHollandse keuken of geef uw woning een landelijke keuken die naadloos aansluit bij de stijl van bijvoorbeeld uw gerenoveerde woning. Het geeft uw woning karakter en gezelligheid. Het is het hart van de woning, waar u graag met familie, vrienden en geliefden tijd doorbrengt.

Ter inspiratie: (oud) Hollandse keuken voorbeelden

De gezellige ogende keuken in oudHollandse stijl is net iets klassieker dan de boerenkeuken. De boerenkeuken kenmerkt zich op meer traditionelere stijl, waar het hout en steen perfect geharmonieerd samengaan. Gaat u voor klassiek of traditioneel?

Kral Keukens toont in de showroom in Stadskanaal graag de keukens die op maat gemaakt kunnen worden. In een gezellige en ruim opgezette showroom vindt u alle inspiratie onder 1 dak. U kunt hier goed de verschillende stijlen vergelijken. Kom gerust eens langs of maak alvast een afspraak met een van onze keukenadviseurs.

Ervaringen met Kral Keukens Ervaringen met Kral Keukens Ervaringen met Kral Keukens
"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen." "Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet."

Lees alle ervaringen
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"

Kral keukens en interieurs

Glasblazer 4-B
9502 KC Stadskanaal

Telefoon: 0599 - 41 22 16
Telefax:   0599 - 41 76 60
E-mailadres: info@kralkeukens.nl

sitemap

Klik en plan je route

Ook interessant

Welke keuken past bij mij?

Unieke keukens in Groningen

 

Openingstijden keuken showroom

Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00 - 17.00 uur
Woensdag 10.00 - 17.00 uur
Donderdag 10.00 - 21.00 uur
Vrijdag 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur


brochure aanvragen

Ook interessant

Keuken schoonmaak tips

Keukenvloeren

right arrowBrochure bekijken

Landelijke houten keuken