Landelijke houten keukens bij Kral Keukens

Tel. (0599) 41 22 16 

Tijd voor een unieke keuken?
Maak hieronder een vrijblijvende afspraak met één van onze keukenspecialisten.
Wij proberen u altijd binnen 48 uur te antwoorden.
 

Oud Hollandse boeren- of plattelandskeuken

Oud Hollandse boeren- of plattelandskeuken

Prachtige landelijke oud-Hollandse keuken, ook wel boeren- of plattelandskeuken genoemd

De boerenkeuken komt weer helemaal terug. Steeds vaker kiest men voor de warme uitstraling van dit type keuken maar met alle gemakken van nu.

Deze boerenkeuken is rustiek, robuust en voorzien van de modernste apparatuur. Je gaat je in deze sfeervolle keuken direct op je gemak voelen. Kleurgebruik wordt niet geschuwd in een boerenkeuken. Hier is gekozen voor een heldere blauwe kleur.

Oud Hollandse boeren- of plattelandskeukenOud Hollandse boeren- of plattelandskeukenOud Hollandse boeren- of plattelandskeuken

De basis van deze keuken bestaat uit een groot AGA fornuis, houten keukenkastjes met klassieke handgrepen en een terrazzo werkblad. Boerenkeukens worden ook gekenmerkt door het zichtbaar plaatsen van serviesgoed en potten. In deze keuken zit de sfeer in de kleinste details, dit geldt ook voor de tegels. De wandtegels zijn erg belangrijk in het creëren van de sfeer in een boerenkeuken, Friese witjes worden vaak gekozen bij deze keukens, maar ook de zwart-witte dambord gootsteentegels zijn erg populair.

Oud Hollandse boeren- of plattelandskeukenOud Hollandse boeren- of plattelandskeukenOud Hollandse boeren- of plattelandskeuken

Oud Hollandse boeren- of plattelandskeukenOud Hollandse boeren- of plattelandskeukenOud Hollandse boeren- of plattelandskeuken

Oud Hollandse boeren- of plattelandskeukenOud Hollandse boeren- of plattelandskeuken

Landelijke accessoires, warme kleuren en elegante afwerkingen maken het geheel compleet. Het resultaat is een sfeervolle boerderijkeuken die rechtstreeks van het platteland lijkt te komen.

Ervaringen met Kral KeukensErvaringen met Kral KeukensErvaringen met Kral Keukens
"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen.""Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet."

Lees alle ervaringen
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"

Kral Keukens en Interieurs

Mandenmaker 3
9502 KK Stadskanaal

Telefoon: 0599 - 41 22 16
Telefax:   0599 - 41 76 60
E-mailadres: info@kralkeukens.nl

Klik en plan je route

Ook interessant

De keukentrends van 2019
Unieke keukens in Groningen
Keuken schoonmaak tips
Welke keuken past bij mij?

Openingstijden keuken showroom

MaandagGesloten
Dinsdag10.00 - 17.00 uur
Woensdag10.00 - 17.00 uur
Donderdag10.00 - 21.00 uur
Vrijdag10.00 - 17.00 uur
Zaterdag10.00 - 17.00 uur

brochure aanvragen

Kral Keukens

Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 13 reviews

Sitemap              Privacy Policy

 

facebook-icon   instagram-icon   pinterest-icon

brochure downloaden

Afspraak maken

Landelijke houten keuken