Landelijke houten keukens bij Kral Keukens

Tel. (0599) 41 22 16 

Tijd voor een unieke keuken?
Maak hieronder een vrijblijvende afspraak met één van onze keukenspecialisten.
Wij proberen u altijd binnen 48 uur te antwoorden.
 

Greeploze keukens

Strakke houten keuken (greeploos) op maat gemaakt

Wilt u een strakke greeploze houten keuken? De moderne keuken wordt tegenwoordig als een minimalistische keuken beschouwd. De lijnen zijn strak en is er weinig ruimte voor tierelantijntjes. De moderne keuken is greeploos zonder dat het ten koste gaat van de functionaliteit: de deuren en laden kunnen door de ingebouwde techniek alsnog makkelijk gesloten en geopend worden.

Greeploze keuken inspiratie:

De moderne keuken 

Dat de moderne keuken steeds populairder wordt is geen verrassing. Aangezien moderne, minimalistische interieurs tegenwoordig helemaal in zijn worden ook de moderne houten keuken steeds populairder. De houten, greeploze keukens passen perfect in een modern en strak interieur. Door de simplistische uitstraling zorgt deze keuken voor een rustige uitstraling.  

Bij Kral Keukens maken wij verschillende soorten strakke houten keukens. Wat denkt u bijvoorbeeld van de onderstaande keukens: 

Een zwarte keuken is echt een eyecatcher voor uw interieur. Deze strakke houten keukens passen perfect in een modern interieur en hebben een luxe uitstraling. Dankzij de kleur van deze moderne keuken is het eenvoudig te combineren met andere, fellere kleuren. Vindt u deze keuken iets te strak? Bij Kral Keukens maken we ook strakke houten keukens met een knipoog naar het landelijke. Een voorbeeld van zo’n keuken is bijvoorbeeld: 

Dit model heeft een prachtige zwarte afwerking, waardoor deze zeer goed te combineren is met de meeste kleuren. Daarnaast geeft de zwarte afwerking de landelijk moderne houten keuken een strakke afwerking, terwijl het landelijke effect behouden blijft door de ruime indeling.  

Deze keuken is strak uitgevoerd als greeploze variant, echter vindt u in deze houten keuken een aantal landelijke accenten terug. Zie bijvoorbeeld het fornuis of het prachtige massief eiken. Verder vindt u nog een groot aantal mooie moderne keukens bij ons! Zo hebben we een prachtige uitvoering met notenhout. Deze strakke keuken krijgt door gebruik van dit hout toch een warme uitstraling. Of wat denkt u van een massief eiken moderne keuken? De greeploze keukens worden veelal op maat gemaakt, en passen zo perfect in uw interieur!   

Een greeploze keuken 

Een greeploze keuken zorgt voor een moderne uitstraling. Maar u heeft misschien wel vragen over het gebruik van een greeploze keuken. Dat begrijpen we. Op het eerste gezicht lijkt het misschien wat onhandiger in gebruik dan een keuken met handvaten of knoppen. Toch is dit niet het geval. Met een eenvoudige tik kunt u lades en kasten openen en sluiten. Door de gladde oppervlakten is het schoonmaken eenvoudig en kunt u eenvoudig vette vingers wegvegen. Als u kiest voor een strakke houten keuken, kiest u voor eenvoud in uitstraling maar ook in gebruik! 

Moderne greeploze keuken op maat

Bij Kral Keukens maken we onze keukens op maat. Zo kunt u bij ons ook een moderne greeploze keuken volledig naar uw wens ontwerpen. U kunt de kleuren en afwerkingen van de keuken naadloos laten aansluiten op de rest van uw interieur. Bij een moderne keuken past moderne inbouwapparatuur, maar ook als u klassieke tinten in uw keuken wilt laten terugkomen dan kan dat. Onze keukenadviseurs kunnen u adviseren en helpen om tot de perfecte keuken te komen.

Een moderne keuken kopen bij Kral keukens 

Een keuken heeft een prominente rol in de woonruimte en het wordt ook wel het hart van het huis genoemd. Wilt u hier liever een moderne greeploze keuken of juist een rustieke landelijke keuken? In de showroom (500 m²) van Kral Keukens staan alle prachtige keukens voor u uitgestald, waar u zeker geïnspireerd door raakt. Kom eens langs om te kijken naar de mogelijkheden of maak een afspraak met een van onze keukenadviseurs.

Ervaringen met Kral KeukensErvaringen met Kral KeukensErvaringen met Kral Keukens
"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen.""Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet."

Lees alle ervaringen
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"

Kral Keukens en Interieurs

Mandenmaker 3
9502 KK Stadskanaal

Telefoon: 0599 - 41 22 16
Telefax:   0599 - 41 76 60
E-mailadres: info@kralkeukens.nl

Klik en plan je route

Ook interessant

De keukentrends van 2019
Unieke keukens in Groningen
Keuken schoonmaak tips
Welke keuken past bij mij?

Openingstijden keuken showroom

MaandagGesloten
Dinsdag10.00 - 17.00 uur
Woensdag10.00 - 17.00 uur
Donderdag10.00 - 21.00 uur
Vrijdag10.00 - 17.00 uur
Zaterdag10.00 - 17.00 uur

brochure aanvragen

Kral Keukens

Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 13 reviews

Sitemap              Privacy Policy

 

facebook-icon   instagram-icon   pinterest-icon

brochure downloaden

Afspraak maken

Landelijke houten keuken