Landelijke houten keukens bij Kral Keukens

Tel. (0599) 41 22 16 

Tijd voor een unieke keuken?
Maak hieronder een vrijblijvende afspraak met één van onze keukenspecialisten.
Wij proberen u altijd binnen 48 uur te antwoorden.
 

Deze multifunctionele leefkeuken heeft een luxe en sfeervolle uitstraling.

Multifunctionele leefkeuken | Kral keukens

Deze multifunctionele leefkeuken heeft een luxe en sfeervolle uitstraling

Voordat de bewoners van dit huis begonnen te verbouwen, was hun keuken een kleine, donkere en ingesloten ruimte. Ze wilden daar een ruime leefkeuken van maken met daarin een eiland, dat veel opbergruimte moest bieden.

Uitgangspunt van het ontwerp was vooral gezelligheid, daarom is gekozen voor een eiland met een bar. De gasten worden op deze manier uitgenodigd om jou tijdens het koken te vergezellen. In het weekend kun je de bar moeiteloos omtoveren tot een borreltafel vol lekkere hapjes.

Voor de keuken is gekozen voor warme en natuurlijke materialen; notenhouten frontjes in combinatie met dekton. Dit zijn twee verschillende soorten materialen met een totaal verschillende uitstraling, die geweldig mooi bij elkaar passen! De combinatie zorgt voor warmte en luxe.

Boven het AGA fornuis is een prachtige schouw op maat gemaakt tot aan het plafond. Op deze manier benadruk je mooi de hoogte van deze woning. Dit zie je ook terug in de hoge notenhouten kastenwand, met zo’n kastenwand wordt elke vierkante centimeter van de ruimte benut.

De bar is tevens gemaakt van notenhout, waardoor er eenheid in de keuken ontstaat. Aan de planken boven de bar kunnen glazen worden opgehangen. Zo ontstaat een gezellige sfeer en het is natuurlijk altijd heerlijk om aan je eigen bar een koud biertje of een glas wijn te nemen.

Tussen de woon- en eetkamer is een kamer en suite geplaatst van hetzelfde notenhout als er voor de keuken werd gebruikt. Op deze manier creëer je ook hier eenheid en sfeer in de woonkamer en de keuken en je zorgt voor nog meer opbergruimte.

Deze multifunctionele leefkeuken straalt een en al luxe en warmte uit!

fotografie metha eikens kral keukens

fotografie metha eikens kral keukensfotografie metha eikens kral keukens

Multifunctionele leefkeuken | Kral keukensfotografie metha eikens kral keukensfotografie metha eikens kral keukensMultifunctionele leefkeuken | Kral keukens

fotografie metha eikens kral keukensfotografie metha eikens kral keukensfotografie metha eikens kral keukensfotografie metha eikens kral keukensfotografie metha eikens kral keukensfotografie metha eikens kral keukensfotografie metha eikens kral keukensfotografie metha eikens kral keukens

Geïnteresseerd in deze keuken? Klik op de knop hieronder om een vrijblijvende afspraak te maken!

Afspraak maken

 

Ervaringen met Kral KeukensErvaringen met Kral KeukensErvaringen met Kral Keukens
"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen.""Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet."

Lees alle ervaringen
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"

Kral Keukens en Interieurs

Mandenmaker 3
9502 KK Stadskanaal

Telefoon: 0599 - 41 22 16
Telefax:   0599 - 41 76 60
E-mailadres: info@kralkeukens.nl

Klik en plan je route

Ook interessant

De keukentrends van 2019
Unieke keukens in Groningen
Keuken schoonmaak tips
Welke keuken past bij mij?

Openingstijden keuken showroom

MaandagGesloten
Dinsdag10.00 - 17.00 uur
Woensdag10.00 - 17.00 uur
Donderdag10.00 - 21.00 uur
Vrijdag10.00 - 17.00 uur
Zaterdag10.00 - 17.00 uur

brochure aanvragen

Kral Keukens

Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 13 reviews

Sitemap              Privacy Policy

 

facebook-icon   instagram-icon   pinterest-icon

brochure downloaden

Afspraak maken

Landelijke houten keuken