Landelijke houten keukens bij Kral Keukens

Tel. (0599) 41 22 16  Landelijke keukens van Kral - Facebook

Tijd voor een unieke keuken?
Vrijblijvende offerte aanvragen

 

Moderne landelijke keukens op maat

Landelijke keuken modern

Moderne landelijke keukens van hout

In een landelijk moderne keuken worden het beste van beiden gecombineerd: de rustieke uitstraling van een massief hout en het moderne vleugje. Dit zorgt samen voor een verbluffend eindresultaat. Een keuken waarin u graag kookt en tafelt. Een moderne keuken onderscheidt zich van traditionele landelijke keukens door de ruimte. Doordat er minder tierlantijntjes aanwezig zijn, geeft de keuken rust in huis. Uw leefruimte wordt met de moderne variant ogenschijnlijk vergroot.

Ter inspiratie: moderne houten keuken voorbeelden

Kenmerken en materialen

De moderne landelijke keuken kenmerkt zich door het strakke open uiterlijk. De laatste jaren wordt er steeds meer met hout gewerkt in combinatie met andere materialen voor het contrast. De werkenbladen zijn dun en vaak van keramiek. RVS, chroom, metaal en glas geven de keuken een professionele uitstraling. Ook wordt er steeds meer gebruik gemaakt van zwevende kasten. Hiermee creëert u in een handomdraai een ruimtelijk gevoel. Qua kleur is bijna alles mogelijk bijvoorbeeld hoogglans of juist mat. Metallic kleuren worden steeds populairder in deze stijl.

Landelijke moderne keuken Hoogglans witte moderne keuken

Apparatuur geheel verwerkt in het design

Wat voor apparatuur u ook in uw nieuwe keuken wil gebruiken dit kan volledig worden verwerkt in het design. Zo kunt u bijvoorbeeld een mooie koelkast met een glazendeur laten opnemen als kast en de oven en koffieapparaat in de wand verwerken. Ook is het mogelijk om apparatuur zo onopvallend mogelijk in kasten te plaatsen.

Moderne apparatuur keuken

Geheel naar uw wensen op maat gemaakt

In ons atelier maken we een moderne landelijke keuken geheel voor u op maat. Wanneer u een afspraak met onze adviseurs maakt is het mogelijk om alle wensen te bespreken. Voor vragen over de functionaliteit, indeling en design bent u bij hen altijd aan juiste adres voor een passend advies. Of loop gerust eens rond in onze showroom om alvast een aantal ideeën op te doen.

Ervaringen met Kral Keukens Ervaringen met Kral Keukens Ervaringen met Kral Keukens
"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen." "Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet."

Lees alle ervaringen
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"

Kral keukens en interieurs

Glasblazer 4-B
9502 KC Stadskanaal

Telefoon: 0599 - 41 22 16
Telefax:   0599 - 41 76 60
E-mailadres: info@kralkeukens.nl

sitemap

Klik en plan je route

Ook interessant

Welke keuken past bij mij?

Unieke keukens in Groningen

 

Openingstijden keuken showroom

Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00 - 17.00 uur
Woensdag 10.00 - 17.00 uur
Donderdag 10.00 - 21.00 uur
Vrijdag 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur


brochure aanvragen

Ook interessant

Keuken schoonmaak tips

Keukenvloeren

right arrowBrochure bekijken

Landelijke houten keuken