Landelijke houten keukens bij Kral Keukens

Tel. (0599) 41 22 16 

Tijd voor een unieke keuken?
Maak hieronder een vrijblijvende afspraak met één van onze keukenspecialisten.
Wij proberen u altijd binnen 48 uur te antwoorden.
 

Engelse keuken in Victoriaanse stijl

De landelijke Engelse stijl keukens

Een Engelse keuken combineert nostalgie met moderne invloeden, zonder dat het ten koste gaat van het romantische, landelijke en klassieke Victoriaanse keukenstijl. Kenmerkend is de massief eikenhouten basis en de aandacht voor details, door de juiste mix van landelijke elementen en moderne elementen wordt een knusse en gezellige leefkeuken gerealiseerd. Elk element is met grote zorg geplaatst, hierdoor zal de keuken in een boerderij op het Engelse platteland zeker niet misstaan.

Engelse keuken voorbeelden van Kral Keukens

Kenmerkende klassieke afwerking Engelse landelijke keuken

De klassieke Engelse, Victoriaanse keukens zijn landelijk en hebben vaak iets romantisch. De uitstraling van de Engelse stijl keukens zijn enigszins sprookjesachtig, maar dit betekent niet dat de keukens oubollig zijn. Sterker nog, de afwisseling tussen modern en klassiek maakt de Engelse keukens tot wat het is! 

Voor de Engelse keuken worden voornamelijk pastelkleuren gebruikt zoals lichtbruin en gebroken wit. De pastelkleuren benadrukken het landelijke karakter. In de afwerking wordt vaak het contrast gezocht met koperkleuren. De grepen en knoppen zijn sierlijk en breken de strakke lijnen voor een vriendelijker en gezelligere uitstraling.

Landelijke Engels Victoriaanse keuken bij Kral Keukens

Bij Kral Keukens maken we Victoriaanse, Engelse keukens op maat. Dit betekent dat de keuken helemaal naar uw wens kan worden gepersonaliseerd! Bent u bijvoorbeeld enorm liefhebber van de klassieke keukenkastjes en de fijne pastelkleuren, maar wilt u ook gewoon de nieuwste keukenapparatuur tot beschikking hebben? Geen probleem! Wij gaan graag met u in gesprek om tot een prachtig resultaat te komen. Kom dus gerust eens langs of maak alvast een afspraak met onze keukenadviseur.

Uiteraard is elke keuken maatwerk, ook bij Kral Keukens. De keukens worden in onze eigen werkplaats op maat gemaakt en met oog voor de fijnste details afgewerkt, want het zijn de details die het vakwerk bekrachtigen. Wilt u inspiratie op doen? In de showroom in Stadskanaal vindt u 500 m² aan inspiratie en voorbeeldkeukens, waaronder de Engelse Victoriaanse keukens.

Ervaringen met Kral KeukensErvaringen met Kral KeukensErvaringen met Kral Keukens
"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen.""Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet."

Lees alle ervaringen
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"

Kral Keukens en Interieurs

Mandenmaker 3
9502 KK Stadskanaal

Telefoon: 0599 - 41 22 16
Telefax:   0599 - 41 76 60
E-mailadres: info@kralkeukens.nl

Klik en plan je route

Ook interessant

De keukentrends van 2019
Unieke keukens in Groningen
Keuken schoonmaak tips
Welke keuken past bij mij?

Openingstijden keuken showroom

MaandagGesloten
Dinsdag10.00 - 17.00 uur
Woensdag10.00 - 17.00 uur
Donderdag10.00 - 21.00 uur
Vrijdag10.00 - 17.00 uur
Zaterdag10.00 - 17.00 uur

brochure aanvragen

Kral Keukens

Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 13 reviews

Sitemap              Privacy Policy

 

facebook-icon   instagram-icon   pinterest-icon

brochure downloaden

Afspraak maken

Landelijke houten keuken