Landelijke houten keukens bij Kral Keukens

Tel. (0599) 41 22 16  Landelijke keukens van Kral - Facebook

Tijd voor een unieke keuken?
Vrijblijvende offerte aanvragen

 

Houten keuken op maat gemaakt

Handgemaakte houten keukens helemaal naar uw wens

Een houten keuken uit grootmoeders tijd wordt vervaardigd in onze eigen atelier en is in alle houtsoorten leverbaar. Landelijk, Landelijk modern, Modern,  Engels, Rustiek of Robuust. Ze worden prachtig afgewerkt zodat ze voldoen aan al uw wensen en verwachtingen. In onze showroom zijn vele houten keukens in volle glorie te aanschouwen in alle denkbare modellen, stijlen, kleuren en materialen. Van robuust en landelijk eiken tot hoogglanzend modern design. In onze werkplaats werken onze vakmensen elke dag hard om een zo goed en mooi mogelijk product af te leveren.

Onze houten keukens:

Nieuw in ons assortiment, zeer mooi en strak uitgevoerde greeploze massief houten keukens, modern design maar toch met een knipoog naar het landelijke.

Ook voor andere specifieke wensen als een kastenwand op maat, bad meubels, of een mooie servieskast kunt u op ons altijd een beroep doen.

Belangrijk voor u om te weten

Kral Keukens; heeft landelijke ervaring. Onze kwaliteit houten Keukens worden door heel het land geplaatst en zo hebben wij ook onze partners door het hele land zitten waar wij mee samenwerken. Kral Keukens is aangesloten bij het CBW waarmee u de zekerheid heeft dat u met een solide bedrijf te maken heeft.

Lees de ervaringen van onze klanten>>

Zeker van uw aankoop - CBW

Kral Keukens & Interieurs, vakmensen met oog voor detail.

Ervaringen met Kral Keukens Ervaringen met Kral Keukens Ervaringen met Kral Keukens
"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen." "Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet." "De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"

 

Kral keukens en interieurs

Glasblazer 4-B
9502 KC Stadskanaal

Telefoon: 0599 - 41 22 16
Telefax:   0599 - 41 76 60
E-mailadres: info@kralkeukens.nl

sitemap

Klik en plan je route

Openingstijden keuken showroom

Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00 - 17.00 uur
Woensdag 10.00 - 17.00 uur
Donderdag 10.00 - 21.00 uur
Vrijdag 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur


brochure aanvragen

right arrowBrochure bekijken

Houten keukens - Kral Keukens & Interieur