Landelijke houten keukens bij Kral Keukens

Tel. (0599) 41 22 16 

Tijd voor een unieke keuken?
Maak hieronder een vrijblijvende afspraak met één van onze keukenspecialisten.
Wij proberen u altijd binnen 48 uur te antwoorden.
 

Hoe lang gaat een keuken mee? 

Een keuken is meer dan een plek waar u eten maakt. Het is de plek waar u verteld over uw dag, waar u een lekker wijntje inschenkt en een boek leest tijdens het koken. Het is een aankoop die u maar een aantal keer in uw leven doet en eigenlijk van grote invloed is op de inrichting van de rest van uw woning en interieur. Bij Kral Keukens heeft u de mogelijkheid om de keuken volledig naar eigen wens te personaliseren. Zo krijgt u de perfecte keuken. Maar als die perfecte keuken eenmaal is geplaatst, hoe lang gaat deze dan mee? 

ideale keuken zelf samenstellen

Wanneer is een keuken aan vervanging toe? 

Een goede keuken gaat lang mee, natuurlijk zijn er allerlei factoren waardoor de levensduur van een keuken wordt verlengd of verkort. Heeft u bijvoorbeeld jonge kinderen of een huis waar zeer intensief geleefd wordt, dan zal dit de levensduur niet ten goede komen. Uiteraard speelt het onderhoud ook een grote rol. Wanneer u bijvoorbeeld de keukenkastjes na vijf jaar voorziet van een nieuwe verflaag, dan zal de keuken weer een stuk nieuwer lijken. 

Maar wat is de levensduur van de gemiddelde keuken dan? 

In Nederland wordt een keuken gemiddeld na 19 jaar vervangen. 24% van de Nederlanders vervangt zijn/haar keuken wanneer deze tussen de 11 en 15 jaar oud is, 30% vervangt de keuken wanneer deze tussen de 16 en 20 jaar oud is en een krappe 30% doet dit pas na 20 jaar. Hoe dan ook, u moet minimaal 15 jaar van uw keuken kunnen genieten. Bij Kral Keukens leveren we dan ook keukens van hoge kwaliteit die een levensduur van minimaal 15 jaar hebben. 

Levensduur keukenapparatuur 

De gemiddelde levensduur van een keuken mag dan 19 jaar zijn, voor de ingebouwde apparatuur gaat dit niet op. Een koelkast of vaatwasser gaat simpelweg vaak niet 19 jaar mee, uitzonderingen daargelaten. En daarnaast veranderd de technologie zo snel, dat u na 10 jaar waarschijnlijk een efficiënter en mooier type kunt of wilt krijgen. 

Keuken met lange levensduur van Kral Keukens 

Bij Kral Keukens vinden we het belangrijk dat uw keuken van u is. Daarom luisteren wij graag naar uw wens en maken een unieke keuken speciaal voor u. Wilt u bijvoorbeeld een landelijk moderne keuken? Of heeft u liever een kunststof afwerking? Ook over de inbouwapparatuur kunnen wij u adviseren. Benieuwd naar onze unieke keukens? Neem contact op. 

Ervaringen met Kral KeukensErvaringen met Kral KeukensErvaringen met Kral Keukens
"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen.""Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet."

Lees alle ervaringen
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"

Kral Keukens en Interieurs

Mandenmaker 3
9502 KK Stadskanaal

Telefoon: 0599 - 41 22 16
Telefax:   0599 - 41 76 60
E-mailadres: info@kralkeukens.nl

Klik en plan je route

Ook interessant

De keukentrends van 2019
Unieke keukens in Groningen
Keuken schoonmaak tips
Welke keuken past bij mij?

Openingstijden keuken showroom

MaandagGesloten
Dinsdag10.00 - 17.00 uur
Woensdag10.00 - 17.00 uur
Donderdag10.00 - 21.00 uur
Vrijdag10.00 - 17.00 uur
Zaterdag10.00 - 17.00 uur

brochure aanvragen

Kral Keukens

Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 13 reviews

Sitemap              Privacy Policy

 

facebook-icon   instagram-icon   pinterest-icon

brochure downloaden

Afspraak maken

Landelijke houten keuken