Landelijke houten keukens bij Kral Keukens

Tel. (0599) 41 22 16 

Tijd voor een unieke keuken?
Maak hieronder een vrijblijvende afspraak met één van onze keukenspecialisten.
Wij proberen u altijd binnen 48 uur te antwoorden.
 

Grote apparaten verhuizen: hier moet je opletten

Tijdens een verhuizing kun je kleinere elektrische apparaten vaak zelf gemakkelijk verhuizen. Maar er is ook veel groot apparatuur in je huis aanwezig: alleen al in je keuken staan al meer dan drie zware apparaten. Denk bijvoorbeeld aan de koelkast, het gasstel, de oven of de vaatwasser. Deze kun je niet zomaar verhuizen; hier komt wel even wat bij kijken. Lees daarom gauw verder om erachter te komen hoe dit grote apparatuur wordt verhuisd! 

latrach jamil hmehglky unsplash

Voor het verhuizen


Voordat de goederen daadwerkelijk verhuisd worden, moet je zelf thuis al een aantal handelingen verrichten. Het volgende is erg belangrijk:

De verhuizing


Het is verstandig om een verhuisbedrijf te zoeken die de verhuizing van deze apparaten voor je uitvoert. Zij beschikken namelijk over het juiste verpakkingsmateriaal en zo voorkom je onnodige beschadigingen. Zo worden ze netjes en ongeschonden naar je nieuwe woning vervoerd. Woon je in een flat? Dan is het al helemaal handig; zij zorgen dat voor een verhuislift. 

Na de verhuizing


Is alles aangekomen bij je nieuwe huis? Dan zal het verhuisbedrijf ook alles weer terugzetten en aansluiten. Hier heb jij dan dus verder geen zorgen aan. Wees daarom gerust als je zelf niet zo heel technisch bent. Benieuwd naar hoe het in de praktijk in z’n werk gaat? Check dan de website van Van der Velde Verhuizingen; hier kun je meer informatie vinden. 

Ervaringen met Kral KeukensErvaringen met Kral KeukensErvaringen met Kral Keukens
"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen.""Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet."

Lees alle ervaringen
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"

Kral Keukens en Interieurs

Mandenmaker 3
9502 KK Stadskanaal

Telefoon: 0599 - 41 22 16
Telefax:   0599 - 41 76 60
E-mailadres: info@kralkeukens.nl

Klik en plan je route

Ook interessant

De keukentrends van 2019
Unieke keukens in Groningen
Keuken schoonmaak tips
Welke keuken past bij mij?

Openingstijden keuken showroom

MaandagGesloten
Dinsdag10.00 - 17.00 uur
Woensdag10.00 - 17.00 uur
Donderdag10.00 - 21.00 uur
Vrijdag10.00 - 17.00 uur
Zaterdag10.00 - 17.00 uur

brochure aanvragen

Kral Keukens

Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 13 reviews

Sitemap              Privacy Policy

 

facebook-icon   instagram-icon   pinterest-icon

brochure downloaden

Afspraak maken

Landelijke houten keuken