Houten keuken Westerbork: De situatie bij Femke & Jan

Na een verbouwing wilden Femke en Jan het idee voor een nieuwe keuken goed aanpakken: niet na verloop van tijd weer een nieuwe keuken moeten aanschaffen, maar kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Hun oude, crêmekleurige keuken met bewerkte frontjes lieten ze door Kral Keukens vervangen met een strak landelijk exemplaar. Helemaal passend bij de rest van de woning.

Specifieke wens

De nieuwe keuken is sfeervol en zonnig. Een ruimte om iedere dag aangenaam in te vertoeven. Keuken WesterborkDe fronten van massief eikenhout en het grijszwart granieten werkblad hebben een landelijke touch, maar missen overbodige tierelantijntjes, zodat het aanzien strak blijft. Kral Keukens zorgde voor een leuk en praktisch keukeneiland met een vaatwasser en een grote Boretti-oven, in combinatie met een extra kleine oven. Aan de andere kant van het eiland is er een ladekastje met een besteklade op maat verwezenlijkt. “We hebben ook een Quooker overwogen,” aldus Femke, “maar omdat we met het koffiezetapparaat al kokend water kunnen aftappen, was dat niet nodig”. Kral Keukens heeft alle apparatuur naast elkaar kunnen verwezenlijken, een specifieke wens van Femke en Jan om de symmetrie in de keuken te benadrukken. Ook vonden ze het niet mooi als de afzuigkap in het zicht zou hangen. “Johan heeft dat opgelost door de kap strak en netjes in het plafond weg te werken, waardoor de keuken helemaal in harmonie is”.

Doorslaggevend

Iedere dag wordt er intensief van keuken en fornuis gebruik gemaakt met groente uit eigen tuin. “Jan en onze zoon tuinieren graag en verbouwen spinazie, wortelen en andere groenten,” vertelt Femke. “De zoektocht naar een passende keuken is een leuke, maar tijdrovende investering. Je kunt zomaar verzanden in te veel keuzes en te veel mogelijkheden. Juist doordat Johan wist te schiften, kwamen we tot een goede keuze. Doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen.”

Bekijk alle foto’s van de keuken hier.

ervaringen | volgende

Landelijke keuken

 

“Na een verbouwing wilden Femke en Jan het idee voor een nieuwe keuken goed aanpakken: niet na verloop van tijd weer een nieuwe keuken moeten aanschaffen, maar kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Hun oude, crêmekleurige keuken met bewerkte frontjes lieten ze door Kral Keukens vervangen met een strak landelijk exemplaar in de vorm van een greeploze landelijk moderne massief houten keuken. Helemaal passend bij de rest van de woning.”

 

- Femke en Jan uit Westerbork

 

“Johan en team Kral echt super bedankt!

De keuken is prachtig en zeer deskundig geplaatst door de monteurs. Wat een vakmannen zijn dat….

Nu nog even afstijlen met een leuk rek aan de muur en wat leuke deco, dan is hij helemaal af en echt super gaaf geworden.

Ik ben zeer blij dat ik 4 uur in de auto gestapt ben om naar het hoge noorden te rijden. Hier zie ik dit gewoon niet. Zo robuust met dit mooie eiken.."

 

- Zeker een zeer tevreden klant…xx

 

“Wij hebben een keuken van Kral keukens en daar zijn we alle dagen nog steeds heel blij mee! Ik kan het zeker iedereen aanraden om naar Kral keukens te gaan!”

 

- Riena

 

“Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken van Kral Keukens. Hij is prachtig en zeer vakkundig en precies gemaakt, alles klopt. Ze hebben goed meegedacht om al onze wensen te verwezenlijken.”

 

- Jane

 

“Super mooie keukens! Mijn droomkeuken gekocht! ♡ Wat een mooie winkel, beveel het zeker aan!!”

 

- Mandy

 

“Ga gewoon eens kijken en je bent verkocht!”

 

- Lucia


 

“Wat zijn ze weer mooi hè, die keukens van Kral. De degelijkheid straalt er vanaf.”

 

- Joop

 

“Super mooie keuken geplaatst hier!! Goede service en netjes gewerkt. Iedere dag weer een feestje om de keuken binnen te lopen."

 

- Stephanie

 

“Ze hebben onze droom waar gemaakt. De keuken is het pareltje van onze woning geworden, net zoals wij wilden. Alles netjes geregeld en gemaakt. Kral Keukens en interieur raad ik iedereen aan!”

 

-Christine

 

“Ontzettend blij met onze prachtige keuken. Heel netjes en vlot gemonteerd."

 

-Janien