Houten keuken Klazienaveen: Meteen enthousiast

Heleen en haar man wonen in een nieuwgebouwd huis dat landelijk is gelegen. Een bijzonder fraai plaatje met uitzicht op een grote tuin. Ook zij wilden hun nieuwe keuken goed aanpakken, kwamen bij Kral Keukens terecht en waren meteen enthousiast over dat wat ze in Stadskanaal zagen. “De keukens waren helemaal onze stijl,” vertelt Heleen. “Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison”. Bovendien was er meteen een klik tussen het stel en Johan Kral die meteen werd ingeschakeld. Hij vervaardigde een nieuwe keuken, een servieskast en een berging voor de wasmachine en droger. Daarnaast was hij verantwoordelijk voor een fraaie overgang tussen hal en eetkamer. Johan realiseerde deze overgang in de vorm van kamer-en-suitekasten van hetzelfde materiaal en in dezelfde kleur als de keukenfronten.

Aparte look

De keuken is ruim, met, van muur tot muur, een bijna zes meter lang aanrechtblad. In het midden daarvan bouwde Kral Keukens een schouw, daaronder een inductieplaat. Door de eikenhouten pijlers lijkt de keuken een houten kadering te krijgen, wat de ruimte een heel aparte look geeft. In het midden van de net niet witte keuken staat een eiland dat uit dezelfde drie elementen bestaat als de rest van de keuken: naturel gehouden eikenhout, een natuurstenen blad en natuurstenen voetjes. Het beslag op de fronten mocht niet te veel aandacht krijgen en werd daarom strak en dus rustig gehouden. “De servieskast heeft Kral Keukens op zo’n manier verwezenlijkt dat hij onderdeel van de keuken wordt. De kast heeft vier smalle deuren die we bewust dicht wilden houden om zo weinig mogelijk spullen in het zicht te hebben.”

Zoete inval

De indeling van het eiland werd praktisch ingedeeld; een authentiek zwart-wit betegelde spoelbak, daaronder dubbele deurtjes voor prullenbak en emmer. Aan de andere kant is er plaats voor drie krukken. “Ook wilden we een barretje, waar we met onze kinderen kunnen aanschuiven. Het is hier een zoete inval: iedereen komt even binnen voor een kopje koffie. Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet.”

Bekijk alle foto’s van de keuken hier.

vorige | ervaringen

Landelijke keuken

 

“Na een verbouwing wilden Femke en Jan het idee voor een nieuwe keuken goed aanpakken: niet na verloop van tijd weer een nieuwe keuken moeten aanschaffen, maar kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Hun oude, crêmekleurige keuken met bewerkte frontjes lieten ze door Kral Keukens vervangen met een strak landelijk exemplaar in de vorm van een greeploze landelijk moderne massief houten keuken. Helemaal passend bij de rest van de woning.”

 

- Femke en Jan uit Westerbork

 

“Johan en team Kral echt super bedankt!

De keuken is prachtig en zeer deskundig geplaatst door de monteurs. Wat een vakmannen zijn dat….

Nu nog even afstijlen met een leuk rek aan de muur en wat leuke deco, dan is hij helemaal af en echt super gaaf geworden.

Ik ben zeer blij dat ik 4 uur in de auto gestapt ben om naar het hoge noorden te rijden. Hier zie ik dit gewoon niet. Zo robuust met dit mooie eiken.."

 

- Zeker een zeer tevreden klant…xx

 

“Wij hebben een keuken van Kral keukens en daar zijn we alle dagen nog steeds heel blij mee! Ik kan het zeker iedereen aanraden om naar Kral keukens te gaan!”

 

- Riena

 

“Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken van Kral Keukens. Hij is prachtig en zeer vakkundig en precies gemaakt, alles klopt. Ze hebben goed meegedacht om al onze wensen te verwezenlijken.”

 

- Jane

 

“Super mooie keukens! Mijn droomkeuken gekocht! ♡ Wat een mooie winkel, beveel het zeker aan!!”

 

- Mandy

 

“Ga gewoon eens kijken en je bent verkocht!”

 

- Lucia


 

“Wat zijn ze weer mooi hè, die keukens van Kral. De degelijkheid straalt er vanaf.”

 

- Joop

 

“Super mooie keuken geplaatst hier!! Goede service en netjes gewerkt. Iedere dag weer een feestje om de keuken binnen te lopen."

 

- Stephanie

 

“Ze hebben onze droom waar gemaakt. De keuken is het pareltje van onze woning geworden, net zoals wij wilden. Alles netjes geregeld en gemaakt. Kral Keukens en interieur raad ik iedereen aan!”

 

-Christine

 

“Ontzettend blij met onze prachtige keuken. Heel netjes en vlot gemonteerd."

 

-Janien