Landelijke houten keukens bij Kral Keukens

Tel. (0599) 41 22 16 

Tijd voor een unieke keuken?
Maak hieronder een vrijblijvende afspraak met één van onze keukenspecialisten.
Wij proberen u altijd binnen 48 uur te antwoorden.
 

Houten keuken Klazienaveen: Meteen enthousiast

Heleen en haar man wonen in een nieuwgebouwd huis dat landelijk is gelegen. Een bijzonder fraai plaatje met uitzicht op een grote tuin. Ook zij wilden hun nieuwe keuken goed aanpakken, kwamen bij Kral Keukens terecht en waren meteen enthousiast over dat wat ze in Stadskanaal zagen. "De keukens waren helemaal onze stijl," vertelt Heleen. "Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison". Bovendien was er meteen een klik tussen het stel en Johan Kral die meteen werd ingeschakeld. Hij vervaardigde een nieuwe keuken, een servieskast en een berging voor de wasmachine en droger. Daarnaast was hij verantwoordelijk voor een fraaie overgang tussen hal en eetkamer. Johan realiseerde deze overgang in de vorm van kamer-en-suitekasten van hetzelfde materiaal en in dezelfde kleur als de keukenfronten.

Aparte look

landelijke keuken royal classic De keuken is ruim, met, van muur tot muur, een bijna zes meter lang aanrechtblad. In het midden daarvan bouwde Kral Keukens een schouw, daaronder een inductieplaat. Door de eikenhouten pijlers lijkt de keuken een houten kadering te krijgen, wat de ruimte een heel aparte look geeft. In het midden van de net niet witte keuken staat een eiland dat uit dezelfde drie elementen bestaat als de rest van de keuken: naturel gehouden eikenhout, een natuurstenen blad en natuurstenen voetjes. Het beslag op de fronten mocht niet te veel aandacht krijgen en werd daarom strak en dus rustig gehouden. "De servieskast heeft Kral Keukens op zo'n manier verwezenlijkt dat hij onderdeel van de keuken wordt. De kast heeft vier smalle deuren die we bewust dicht wilden houden om zo weinig mogelijk spullen in het zicht te hebben."

Zoete inval

De indeling van het eiland werd praktisch ingedeeld; een authentiek zwart-wit betegelde spoelbak, daaronder dubbele deurtjes voor prullenbak en emmer. Aan de andere kant is er plaats voor drie krukken. "Ook wilden we een barretje, waar we met onze kinderen kunnen aanschuiven. Het is hier een zoete inval: iedereen komt even binnen voor een kopje koffie. Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet."

Bekijk alle foto's van de keuken hier.

vorige | ervaringen

Ervaringen met Kral KeukensErvaringen met Kral KeukensErvaringen met Kral Keukens
"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen.""Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet."

Lees alle ervaringen
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"

Kral Keukens en Interieurs

Mandenmaker 3
9502 KK Stadskanaal

Telefoon: 0599 - 41 22 16
Telefax:   0599 - 41 76 60
E-mailadres: info@kralkeukens.nl

Klik en plan je route

Ook interessant

De keukentrends van 2019
Unieke keukens in Groningen
Keuken schoonmaak tips
Welke keuken past bij mij?

Openingstijden keuken showroom

MaandagGesloten
Dinsdag10.00 - 17.00 uur
Woensdag10.00 - 17.00 uur
Donderdag10.00 - 21.00 uur
Vrijdag10.00 - 17.00 uur
Zaterdag10.00 - 17.00 uur

brochure aanvragen

Kral Keukens

Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 13 reviews

Sitemap              Privacy Policy

 

facebook-icon   instagram-icon   pinterest-icon

brochure downloaden

Afspraak maken

Landelijke houten keuken