Engelse keuken in Victoriaanse stijl

Een Engelse keuken combineert nostalgie met moderne invloeden, zonder dat het ten koste gaat van het romantische, landelijke en klassieke Victoriaanse keukenstijl. Kenmerkend is de massief eikenhouten basis en de aandacht voor details, door de juiste mix van landelijke elementen en moderne elementen wordt een knusse en gezellige leefkeuken gerealiseerd. Elk element is met grote zorg geplaatst, hierdoor zal de keuken in een boerderij op het Engelse platteland zeker niet misstaan.

Kenmerkende afwerking Engelse landelijke keuken

Voor de Engelse keuken worden voornamelijk pastelkleuren gebruikt zoals lichtbruin en gebroken wit. De pastelkleuren benadrukken het landelijke karakter. In de afwerking wordt vaak het contrast gezocht met koperkleuren. De grepen en knoppen zijn sierlijk en breken de strakke lijnen voor een vriendelijker en gezelligere uitstraling.

Uiteraard is elke keuken maatwerk, ook bij Kral Keukens. De keukens worden in onze eigen werkplaats op maat gemaakt en met oog voor de fijnste details afgewerkt, want het zijn de details die het vakwerk bekrachtigen. Wilt u inspiratie op doen? In de showroom in Stadskanaal vindt u 500 m² aan inspiratie en voorbeeldkeukens, waaronder de Engelse Victoriaanse keukens. Kom dus gerust eens langs of maak alvast een afspraak met onze keukenadviseur.

Vraag nu vrijblijvend een adviesgesprek aan

Contact

 

“Na een verbouwing wilden Femke en Jan het idee voor een nieuwe keuken goed aanpakken: niet na verloop van tijd weer een nieuwe keuken moeten aanschaffen, maar kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Hun oude, crêmekleurige keuken met bewerkte frontjes lieten ze door Kral Keukens vervangen met een strak landelijk exemplaar in de vorm van een greeploze landelijk moderne massief houten keuken. Helemaal passend bij de rest van de woning.”

 

- Femke en Jan uit Westerbork

 

“Johan en team Kral echt super bedankt!

De keuken is prachtig en zeer deskundig geplaatst door de monteurs. Wat een vakmannen zijn dat….

Nu nog even afstijlen met een leuk rek aan de muur en wat leuke deco, dan is hij helemaal af en echt super gaaf geworden.

Ik ben zeer blij dat ik 4 uur in de auto gestapt ben om naar het hoge noorden te rijden. Hier zie ik dit gewoon niet. Zo robuust met dit mooie eiken.."

 

- Zeker een zeer tevreden klant…xx

 

“Wij hebben een keuken van Kral keukens en daar zijn we alle dagen nog steeds heel blij mee! Ik kan het zeker iedereen aanraden om naar Kral keukens te gaan!”

 

- Riena

 

“Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken van Kral Keukens. Hij is prachtig en zeer vakkundig en precies gemaakt, alles klopt. Ze hebben goed meegedacht om al onze wensen te verwezenlijken.”

 

- Jane

 

“Super mooie keukens! Mijn droomkeuken gekocht! ♡ Wat een mooie winkel, beveel het zeker aan!!”

 

- Mandy

 

“Ga gewoon eens kijken en je bent verkocht!”

 

- Lucia


 

“Wat zijn ze weer mooi hè, die keukens van Kral. De degelijkheid straalt er vanaf.”

 

- Joop

 

“Super mooie keuken geplaatst hier!! Goede service en netjes gewerkt. Iedere dag weer een feestje om de keuken binnen te lopen."

 

- Stephanie

 

“Ze hebben onze droom waar gemaakt. De keuken is het pareltje van onze woning geworden, net zoals wij wilden. Alles netjes geregeld en gemaakt. Kral Keukens en interieur raad ik iedereen aan!”

 

-Christine

 

“Ontzettend blij met onze prachtige keuken. Heel netjes en vlot gemonteerd."

 

-Janien