Duurzame keukens 

Duurzaamheid, een belangrijk thema. Zeker met het oog op de toekomst is het belangrijk dat je bij ons terecht kunt voor een duurzame keuken. Dit kun je realiseren door bijvoorbeeld duurzame apparaten op te nemen in je keukenapparatuur. Maar wist je dat wij van Kral Keukens ook keukens aanbieden die zijn opgebouwd uit circulaire materialen? Lees nu verder en ontdek alles over de duurzame keukens van Kral Keukens! 

wagonhout

Duurzame materialen

Bij Kral Keukens leveren we maatwerk. Wij realiseren wat jij mooi vindt en zorgen dat jouw keukenwens wordt gerealiseerd. Wanneer jij duurzame keukenapparatuur wenst, zorgen wij dat je keuken hiervan wordt voorzien. Maar ook qua materialen kun je kiezen voor duurzaamheid. Onze eiken keukens of onze keukens van essenhout hebben zo’n lange levensduur dat deze materialen zeker als duurzaam kunnen worden bestempeld.

Zelfs wanneer je zo'n keuken zou willen vervangen kun je het hout voor de kastjes en lades nieuw leven in blazen. Al onze keukens worden van kleur voorzien met verf of waterbasis, wat helemaal natuurlijk afbreekbaar is. Hierdoor kun je bij Kral Keukens een circulaire keuken realiseren. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een duurzame keuken? Neem contact op!

Zelfs wanneer je zo’n keuken zou willen vervangen kun je het hout voor de kastjes en lades nieuw leven in blazen. Al onze keukens worden van kleur voorzien met verf of waterbasis, wat helemaal natuurlijk afbreekbaar is. Hierdoor kun je bij Kral Keukens een circulaire keuken realiseren. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een duurzame keuken? Neem contact op!

Duurzame keukenapparatuur

Wanneer we praten over duurzame keukens kan het energielabel natuurlijk niet achterblijven. In samenspraak met jou voorzien we de keuken van de meest duurzame keukenapparatuur van energielabel A+. Hierbij kun je denken aan de koelkast, vaatwasser, inductieplaat, oven/magnetron en andere elektrische apparatuur in de keuken. Maatwerk is ons handelsmerk.

Circulaire keuken

Zo af en toe hebben we zo’n unieke keuken dat deze extra mag worden uitgelicht. Zo hebben wij de eiken keuken van wagonplanken in ons assortiment. De keukenkastjes en lades van deze keuken zijn volledig gemaakt van oude wagonplanken. Wil jij ook zo’n prachtige keuken van circulaire materialen? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken!

DUURZAME
KEUKENS

Duurzame keukens

Omdat wij maatwerk leveren en toegang hebben tot circulaire materialen zijn wij instaat om zeer duurzame keukens te realiseren.

eiken keuken van oude wagonplanken
eiken keuken van oude wagonplanken
eiken keuken van oude wagonplanken

Wil jij de duurzaamste keuken van Nederland?

Wij van Kral Keukens zijn gek op unieke keukens. Ook het thema duurzaamheid kunnen wij niet aan ons voorbij laten gaan. Naast dat het belangrijk is om hierop in te spelen, is het ook gewoon leuk! Omdat wij maatwerk leveren en toegang hebben tot circulaire materialen zijn wij instaat om zeer duurzame keukens te realiseren. Dus wil jij de duurzaamste keuken van Nederland? Neem dan contact op en wij maken hem voor je op maat!

Vraag nu vrijblijvend een adviesgesprek aan

Contact

 

“Na een verbouwing wilden Femke en Jan het idee voor een nieuwe keuken goed aanpakken: niet na verloop van tijd weer een nieuwe keuken moeten aanschaffen, maar kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Hun oude, crêmekleurige keuken met bewerkte frontjes lieten ze door Kral Keukens vervangen met een strak landelijk exemplaar in de vorm van een greeploze landelijk moderne massief houten keuken. Helemaal passend bij de rest van de woning.”

 

- Femke en Jan uit Westerbork

 

“Johan en team Kral echt super bedankt!

De keuken is prachtig en zeer deskundig geplaatst door de monteurs. Wat een vakmannen zijn dat….

Nu nog even afstijlen met een leuk rek aan de muur en wat leuke deco, dan is hij helemaal af en echt super gaaf geworden.

Ik ben zeer blij dat ik 4 uur in de auto gestapt ben om naar het hoge noorden te rijden. Hier zie ik dit gewoon niet. Zo robuust met dit mooie eiken.."

 

- Zeker een zeer tevreden klant…xx

 

“Wij hebben een keuken van Kral keukens en daar zijn we alle dagen nog steeds heel blij mee! Ik kan het zeker iedereen aanraden om naar Kral keukens te gaan!”

 

- Riena

 

“Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken van Kral Keukens. Hij is prachtig en zeer vakkundig en precies gemaakt, alles klopt. Ze hebben goed meegedacht om al onze wensen te verwezenlijken.”

 

- Jane

 

“Super mooie keukens! Mijn droomkeuken gekocht! ♡ Wat een mooie winkel, beveel het zeker aan!!”

 

- Mandy

 

“Ga gewoon eens kijken en je bent verkocht!”

 

- Lucia


 

“Wat zijn ze weer mooi hè, die keukens van Kral. De degelijkheid straalt er vanaf.”

 

- Joop

 

“Super mooie keuken geplaatst hier!! Goede service en netjes gewerkt. Iedere dag weer een feestje om de keuken binnen te lopen."

 

- Stephanie

 

“Ze hebben onze droom waar gemaakt. De keuken is het pareltje van onze woning geworden, net zoals wij wilden. Alles netjes geregeld en gemaakt. Kral Keukens en interieur raad ik iedereen aan!”

 

-Christine

 

“Ontzettend blij met onze prachtige keuken. Heel netjes en vlot gemonteerd."

 

-Janien