Duurzame keukens 

Duurzaamheid, een belangrijk thema. Zeker met het oog op de toekomst is het belangrijk dat je bij ons terecht kunt voor een duurzame keuken. Dit kun je realiseren door bijvoorbeeld duurzame apparaten op te nemen in je keukenapparatuur. Maar wist je dat wij van Kral Keukens ook keukens aanbieden die zijn opgebouwd uit circulaire materialen? Lees nu verder en ontdek alles over de duurzame keukens van Kral Keukens! 

Duurzame materialen

Bij Kral Keukens leveren we maatwerk. Wij realiseren wat jij mooi vindt en zorgen dat jouw keukenwens wordt gerealiseerd. Wanneer jij duurzame keukenapparatuur wenst, zorgen wij dat je keuken hiervan wordt voorzien. Maar ook qua materialen kun je kiezen voor duurzaamheid. Onze eiken keukens of onze keukens van essenhout hebben zo’n lange levensduur dat deze materialen zeker als duurzaam kunnen worden bestempeld.

Zelfs wanneer je zo’n keuken zou willen vervangen kun je het hout voor de kastjes en lades nieuw leven in blazen. Al onze keukens worden van kleur voorzien met verf of waterbasis, wat helemaal natuurlijk afbreekbaar is. Hierdoor kun je bij Kral Keukens een circulaire keuken realiseren. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een duurzame keuken? Neem contact op!

Duurzame keukenapparatuur

Wanneer we praten over duurzame keukens kan het energielabel natuurlijk niet achterblijven. In samenspraak met jou voorzien we de keuken van de meest duurzame keukenapparatuur van energielabel A+. Hierbij kun je denken aan de koelkast, vaatwasser, inductieplaat, oven/magnetron en andere elektrische apparatuur in de keuken. Maatwerk is ons handelsmerk.

Circulaire keuken

Zo af en toe hebben we zo’n unieke keuken dat deze extra mag worden uitgelicht. Zo hebben wij de eiken keuken van wagonplanken in ons assortiment. De keukenkastjes en lades van deze keuken zijn volledig gemaakt van oude wagonplanken. Wil jij ook zo’n prachtige keuken van circulaire materialen? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Wil jij de duurzaamste keuken van Nederland?

Wij van Kral Keukens zijn gek op unieke keukens. Ook het thema duurzaamheid kunnen wij niet aan ons voorbij laten gaan. Naast dat het belangrijk is om hierop in te spelen, is het ook gewoon leuk! Omdat wij maatwerk leveren en toegang hebben tot circulaire materialen zijn wij instaat om zeer duurzame keukens te realiseren. Dus wil jij de duurzaamste keuken van Nederland? Neem dan contact op en wij maken hem voor je op maat!