Smoke edition fornuis

Niet alleen een echte eyecatcher in de keuken, het Elementi di Cucina fornuis onderscheidt zich vooral vanwege het innovatieve karakter. Met trots presenteren wij u het eerste fornuis met kookplaat afzuiging. Bij deze nieuwe techniek bij de fornuizen uit de IK-serie, wordt de lucht intern afgezogen waardoor er boven het fornuis geen afzuigkap meer nodig is.

Smoke edition fornuis

Modern & compact

De IK9024 serie zijn downdraft inductie fornuizen. Vanwege de interne afzuiging en de zeer compacte bouw ontstaan er veel nieuwe keuken-ontwerp-mogelijkheden. Op alle downdraft fornuizen uit de IK9024 serie kan optioneel de EFP9024 plasmafilter set worden geplaatst. Energie besparen en lucht verbeteren wordt eenvoudig!

De IK9024 fornuizen zijn leverbaar in volledig roestvast staal of gespoten in de kleuren mat en hoogglans zwart. Kiest u voor kleur gespoten dan heeft u tevens de keuze uit roestvast kookgedeelte of op kleur gespoten bovenkant.

De IK9024 serie fornuizen geven u 4 krachtige inductie zones om op te koken. Een luxe 72 liter oven-magnetron en krachtige energiezuinige afzuiging. Daarnaast zijn de fornuizen voorzien van een ruime opberglade.

De vormgeving is strak en modern en met een 78 cm romphoogte zeer geschikt voor West-Europese huishoudens. Door de compacte bouw en eenvoudige installatie ontstaan er veel nieuwe keuken-ontwerp-mogelijkheden.

Wilt u meer informatie over deze prachtige inductie fornuizen? Neem dan even contact met ons op!

Vraag nu vrijblijvend een adviesgesprek aan

Contact