Landelijke houten keukens bij Kral Keukens

Tel. (0599) 41 22 16 

Tijd voor een unieke keuken?
Maak hieronder een vrijblijvende afspraak met één van onze keukenspecialisten.
Wij proberen u altijd binnen 48 uur te antwoorden.
 

Keukentrends 2019

Voor je het weet is het alweer 2019. Het is een jaar met weer veel nieuwe keukentrends en technologische ontwikkelingen. Is uw keuken toe aan een make-over? Kral Keukens heeft de keukentrends voor u op een rijtje gezet, zodat uw keuken straks helemaal is afgestemd op de keukentrends van 2019.

1 | Natuurlijk en warm

Keukens met warme kleuren, een natuurlijke feeling en groene tinten lijken een grote keukentrend te worden in 2019. Combineer dit met hout en grafische elementen om een landelijk moderne keuken te creëren. Met een groene muur of andere groene elementen in de keuken, zoals planten, komt dit natuurlijke effect nog beter naar voren. Hout draagt hier ook aan bij. Hang bijvoorbeeld houten planken aan de muur en zet hier een mooie hangplant op. Dit draagt bij aan een warme uitstraling in uw keuken.

kralkeukens

2 | Effen kleurgebruik

De keuken moet een plek van rust zijn. Creëer dit met een ton-sur-ton keuken. In een ton-sur-ton keuken ligt het accent op één kleur in verschillende materialen. Deze kleur wordt gebruikt voor allerlei onderdelen van de gehele keuken. In combinatie met verschillende materialen en structuren vormt dit een bijzonder geheel. Kies bijvoorbeeld een wit, marmeren keukenblad met witte keukenkasten. Door u te richten op één kleur in verschillende materialen, creëert u een bepaalde vorm van rust en eenheid, die toch luxueus oogt. Helemaal 2019!

3 | Slimme keukenapparatuur

Keukenapparatuur ontwikkelt zich steeds meer door de jaren heen, en zo zijn er ook weer een aantal nieuwe keukentrends betreft keukenapparatuur bijgekomen voor 2019. Denk aan een oven die u via een app kan voorverwarmen, een koelkast die bijhoudt welke producten op zijn, of een kookplaat met een digitaal kookboek. Daarnaast zagen we dat de afgelopen jaren de grote afzuigkap vervangen is voor de steeds kleinere, subtielere afzuigkap. In 2019 ontwikkelt dit zich naar verwachting nog verder door. De grote afzuigkap heeft plaatsgemaakt voor een afzuigkap geïntegreerd in de kookplaat. De simpele keukenapparatuur wordt langzaamaan vervangen door luxe, innovatieve keukenapparatuur.

slimme keukenapparatuur

4 | Gouden elementen

Een populaire keukentrend van 2019: gouden elementen. Perfect voor als u uw keuken net even wat meer wilt laten opvallen. Doe dit bijvoorbeeld door het gebruik van gouden accessoires zoals gouden borden, een gouden klok, een gouden fruitschaal of gouden bestek. Wilt u écht flink opvallen? Kies dan voor gouden keukenkastjes of een fraaie, gouden oven. Gouden elementen geven uw keuken een sfeervolle, maar chique uitstraling.

blur close up depth of field

5 | Brede lades

Een keukentrend die al een aantal jaren hot is, zijn de brede lades. De trend is nog steeds erg populair en dit lijkt in 2019 niet te veranderen. Het grote voordeel van brede lades is dat u de beschikbare ruimte in uw keuken optimaal kunt benutten. Daarnaast doen brede lades uw keuken groter en strakker lijken.

brede keukenlades

6 | Stalen elementen

Als u wilt gaan voor een wat stoerdere uitstraling van uw keuken, kiest u voor stalen accenten in uw keuken. Staal is sinds 2018 helemaal hot, en belooft in 2019 een nog grotere keukentrend te worden. Staal past helemaal binnen de stijl van de eiken robuuste keuken, een van de populairste keukenstijlen van het moment. Kies bijvoorbeeld voor stalen buizen, een stalen werkblad of stalen keukenkastjes.

stalen elementen

7 | Quooker CUBE

De Quooker CUBE is een alles-in-1 kraan die niet alleen warm en koud water levert, maar ook kokend, bruisend en gefilterd water. De Quooker CUBE bespaart u tijd en ruimte en maakt het gebruik van plastic flessen overbodig. Daarnaast is de kraan ook nog eens zuinig met energie. Niet voor niks dus, dat mensen met een reguliere kraan overstappen naar deze innovatieve kraan. En de verwachting is dat deze keukentrend in 2019 alleen nog maar populairder wordt.

quooker

8 | Zwart

Een paar jaar geleden was de witte keuken helemaal hip. Inmiddels heeft dit plaatsgemaakt voor de stijlvolle, zwarte keuken. De zwarte keuken heeft u in allerlei verschillende stijlen en materialen. Met name van de zwarte houten keuken wordt verwacht dat dit een grote keukentrend zal worden in 2019. Ook zwarte apparatuur is niet weg te denken uit het keukenbeeld van 2019. Denk hierbij aan een zwarte kraan, zwarte oven, zwarte koelkast of een zwarte spoelbak. Combineer dit met een landelijke keuken, of een andere stijl. Er zijn veel verschillende zwarttinten. Zo is er altijd wel een kleur die bij u past.

zwarte keuken

Ervaringen met Kral KeukensErvaringen met Kral KeukensErvaringen met Kral Keukens
"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen.""Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet."

Lees alle ervaringen
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"

Kral Keukens en Interieurs

Mandenmaker 3
9502 KK Stadskanaal

Telefoon: 0599 - 41 22 16
Telefax:   0599 - 41 76 60
E-mailadres: info@kralkeukens.nl

Klik en plan je route

Ook interessant

De keukentrends van 2019
Unieke keukens in Groningen
Keuken schoonmaak tips
Welke keuken past bij mij?

Openingstijden keuken showroom

MaandagGesloten
Dinsdag10.00 - 17.00 uur
Woensdag10.00 - 17.00 uur
Donderdag10.00 - 21.00 uur
Vrijdag10.00 - 17.00 uur
Zaterdag10.00 - 17.00 uur

brochure aanvragen

Kral Keukens

Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 13 reviews

Sitemap              Privacy Policy

 

facebook-icon   instagram-icon   pinterest-icon

brochure downloaden

Afspraak maken

Landelijke houten keuken